Şimdi Ara

2016 MODEL KİA SPORTAGE 79 BİN 900 TL DEN SATIŞTA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinozkan


    quote:

    Orijinalden alıntı: serhataltuntas

    teşekkürler.araba hakkında şunları söyleyebilirim. motor olarak henuz açılmadığı için çekiş problemi yaşıyorum ama düzelecektir. ford courier almıştım oda öyleydi fakat 7 binden sonra normale dönmüştü buda düzelecektir. araç yalıtımı güzeliçeri ses almıyor. araba şuana kadar beni en çok geren ön taraf yolcu koltuğuna oturduğunuzda sol ayağınız konsola deymesi. daha doğrusu konsol açılı olduğu için ayağa baskı yapıyor. 500 kmlık uzun yola gittim yanda otururken gerçekten beni çok gerdi. boyum 1,80 ben rahatsız oldum bilmiyorum belkide kafaya çok taktım. bagaj olarakda ufak ama o bu boyut için normal. birde xenon far çok kötü. sadece xenon açınca yolu çok zor görüyorsun o yüzden sarı ışıkla desteklemişler. araçda xenon yok diyebilirim yani. onun dışında güzel araç ama yerinde olsam hyundai tucsona da bir bakarım. yada kendini zorlayabilirsen tiguan 1.6 boşu 98 000 TL galiba. KİA sportageden şuana kadar memnunum genel olarak.
    ayrıca yakıt bilgisi verim uzun yol için. motor açılmamış durumda 100-110 km hız ile 5,8-6,2 arası değişiyor yani köye 0,32 kuruş yaktı depoyu fulleyerek net hesapladım. şehir içi 9 litre gibi. ama motor açılınca düşücektir. şuan için iyi bence. saygılar

    Bahsedilen araç yeni kasa mı?

    evet 2016




  • 2013 yeni kasa Corollam vardı sattım 2016 sportage consept plus aldım. Yakıt olarak aynısını yaktım şehir dışı ve içinde abartısız. Corolla 1.6 motor du bu arada. Sakin kullanıcıyım. yakıtta çok memnunum eski kasadan farklı bu yeni kasası , alacaklara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yavuzca

    2013 yeni kasa Corollam vardı sattım 2016 sportage consept plus aldım. Yakıt olarak aynısını yaktım şehir dışı ve içinde abartısız. Corolla 1.6 motor du bu arada. Sakin kullanıcıyım. yakıtta çok memnunum eski kasadan farklı bu yeni kasası , alacaklara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

    hocam merhaba,
    acaba yakıt tuketımınız nedir, buarada kazasız belasız sürüşler, bende kokpit kısmını cok begenıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.