|
Selam gençler! Gene abidik gubidik bir problemle karşınızdayım. Pek sanmıyorum. Burası yokluk bölgesi. Vardır illaki bir çözümü. Ustaya "bobini geri takma. Aracı kapat. Ben Ankara'da hallederim" dedim. Yazın ortasında Ayvalık'ta klimasız kaldım. Ehiheheheh!! Gerçekten yeni nesil arabalar çok çok aşağılık. Araba da 100.000km'de bu arada. Neyse. Öncelikle bilen söylerse sevinirim. Bu parça ayrı satılıyor mu? Satılmıyorsa güya kompresörü değiştirmek gerekiyormuş. Neyse, birazdan gidip parçayı elime alacağım. Kompresöre takmadan geri toplamasını söyledim. Zira bir dandik bobin. Gerçekten parça olarak bulunmuyorsa bile ben o bobinin içinden geçerim. Tekrar sardırırım, yenisini yaptırırım falan hallederim bir şekilde. Bu başlığı da sonraki süreçte neler yaptığımı yazmak için açtım. Bu sırada, konu ile ilgili bilgisi olan varsa, aydınlatırsa sevinirim. Gerçekten de bu parça yoksa (pek sanmıyorum ama) nasıl ürettiğimi ve kompresörü değiştirmeden BMW'ye nasıl nanik yaptığımı da yazarım. Eğer böyle bir şey gerçekse ben bunu dünyanın tüm otomobil forumlarına her dilde yazarım aga. Otomobil üreticileri dalga geçilmeyi sonuna kadar hak ediyor neticede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
bunun içinde diyot vs olmalı. Bir ara tatlı tatlı kasasını kesip bakarım. Ankara'ya klimasız döneceğim. Netleşti.
kullanıcısına yanıt