Şimdi Ara

2016 MAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sahsi fikrim bu kadar problem olması süre sıkıntısı yüzünden sorun cıkardı. Sosyalden 35 tane isaretleyen bir mf olarak mattan 5 tane yapmak yerine sosyal cozdum. Mata kolay diyenleri anlayamıyorum süre sıkıntısı olmasa yapılırdı ama genele vurunca celdiriciydi. Bu arada mezunum 2015te bu kadar problem yoktu. Siz ne düsünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Problemler coktu ama söyle apotemi yayinlari gibi de degildi. Cozumleri zor degildi.
    Ben gecen sene de 4bos ile 40dk da cozmustum matematigi bu sene de tipatip aynisini yaptim. Tek farki boslara donunce ilk bakisimda cozebildim onlari da. Gecen sene baya ugrastirmisti bos biraktiklarim.

• Amiller kullanıcısına yanıt
    Ben öyle düsünmüyorum 20 net hedefi olan kolay der evet 20 tanesi cok kolaydı ama 30üstü yapmak sosyali feda etmekti bence mf icin yetismesi baya sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: büyükadamolcam

Ben öyle düsünmüyorum 20 net hedefi olan kolay der evet 20 tanesi cok kolaydı ama 30üstü yapmak sosyali feda etmekti bence mf icin yetismesi baya sıkıntı

Hocam turkce ve matematigi 2 defa cozdum.
    Ama dedigim gibi oylesine girdim ben bu sinava yani stres heyecan yoktu. Bu buyuk fark eder boyle bi siralama sinavinda. Bu sene ilk girip iyi bir hedefi olanlarin yorumlamasi daha gercekci olur.

• Amiller kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende ikinci senem zaten calısmıstım ama korku vardı baya gecen seneden daha heyecanlıydı bana mat zor gelmis olabilir tr yi bende cok hızlı cozdum basitti ona laf yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.