Şimdi Ara

2016 ilkbahar girenler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • açıklandı arkadaşlar. ea 89, sayısal 88, sözel 76 puan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunda da türkçeden patlamışım hay allah kahretsin.

    geçen sene çalışmadan girdim 65 aldım, bu yıl kpss'ye çalışarak girdim 71 aldım.



    askerlik zorla beni çağırıyor
  • Sayısaldan 85 almışım.
  • 70 üzeri rahat beklediğim bir sınavdı. Nasıl oluyorsa sorularımın neredeyse yarısını yanlış cevaplandırmışım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omara

    açıklandı arkadaşlar. ea 89, sayısal 88, sözel 76 puan.

    Hocam ea 89 yapmak icin hangi kaynaktan calisdiniz ve nasil bir strateji izlediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaYaTiTehLiKe


    quote:

    Orijinalden alıntı: Omara

    açıklandı arkadaşlar. ea 89, sayısal 88, sözel 76 puan.

    Hocam ea 89 yapmak icin hangi kaynaktan calisdiniz ve nasil bir strateji izlediniz?

    Beni yanlış anlamayın ama çalışılacak bir sınav değil bana göre. Zaten yaş geçmiş dönüp bakacak dermenım yoktu benim. Aynı anda hem şirket projesine bakıyordum hem de lisansı bitirmesi vardı. Eminim sizinde belli yükünüz derdiniz vardır vaktinizi yiyen, çalışacağım diyorsanızda göz ucu bakın ve emin olun o sınavda süre yetmeyecek. Yetmiyor yani baya boş bıraktığım vardı benim.
  • hocam selamlar. geç cevabım için özür dilerim. üstteki arkadaşa katılıyorum. sınav bilgi ölçen bi sınav değil. kafa yorduğunuz yorum soruları var hem sayısalda hem sözelde. ama illa ki çalışıp giricem derseniz çözümlü sorular ya da çıkmış sorular kitabı alabilirsiniz. benim ygs temelim sağlamdı çok şükür. 35-0 sözel1, 33-3 sayısal1, 25-2 sayısal2 yaptım. bizim gibi ortalama zekaya sahip insanlar için sınavı yetiştirmek hayal, böyle bi gerçek de var. her şey gönlünüzce olsun, iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.Evet haklısınız ales'e hazirlanmak belli bir yük getiriyor bende lisans 1 sınıf olmama rağmen denem amaclı girdim fakat günümüzde insanlar arsında rekabet o kadar arttı ki ve kendi çabanizla bir yere gelmek o kadar zorlaştı ki yuksek lisans icin şimdiden belirli bir puan almama gerektigini düsünüyorum.
  • Ben hiç çalışmadım 85 aldım ama gene de düzgün bir okulda Yüksek Lisansa kabul alacğaımı sanmıyorum sağlık sorunlarımdan dolayı okula önem veremedim. Bugün bitirme projemi de sundum sadece 129 kredime 6 puana ihtiyacım vardı ve hocalar yardımcı olmuyor 2.95 ile mezun oluyorum 3.00'ı çok gördüler. Okul da okul olsa tırı vırı vakıf üniversitesi. Neyse esas demek istediğime geleyim ALES puanının çok da bir önemi yok belli başlı bir okula gitmek istersen tabanını al yeter. Esas olan sen lisansta ne kadar kendi altyapına önem verirsen odur. Ben Elektrik Elektronik Mühendisliğini bitirdim bugün itibari ile ama hiç sevinemiyorum halime. İşim de hazır ama kendimi tatmin edemediğim için mutlu değilim. Boğaziçi'ne baktığında 2.50 GNO 70 mi 75 mi ne ALES istiyor alacaklar mı beni hayır kibarca konuşup reddedecekler gitsem. Bunun için bu sene başvurmayı düşünmüyorum herşeyin başı lisanstaki temelindir. Ben şahsen 1 yıl işten sonra, haftasonları oturup tekrar tekrar uzmanlaşmak istediğim alandaki derslerime bakacaktım. 3.00 GPO herşeyden önemli akademik hayat için karşı tarafın seni ciddiye alması için bir akademik eşiktir. Bugün çok dil döktüm nafile en azından seneye başvurumu yapacağım ciddiye alınabilmek adına daha donanımlı ve olgun bir şekilde başvuracağım istediğim yere.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.