Şimdi Ara

2016 FORD TOURNEO COURİER DELUX 1.5 TDCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 Nisan ayında sıfır almış olduğum araçta yokuşta kalkışta ugultu bazen ıslık sesi gibi bir ses geliyordu kasım 2016 yetkili servise götürdüm servis debriyaj balatasının hamurunda sıkıntı olduğunu söyledi aralık 2016 da fabrikadan iyileştirme geleceğini söylediler öyle ayrıldım servisten sesisin fazlalaşmasıyla aralık 2016 tekrardan yetkili servise yeniden gittim arabadan gelen sesleri söyledim yokuşta gelen ses artık düz yolda gelmeye başladı dedim servisteki usta teste çıktı sonuç kavrama sorunu dendi gene fabrikadan iyileştirme bekliyoruz dediler öyle çıktım servisten.sesten çok rahatsız olduğumu belirttim yapacak bir şey olmadığını söyledi servis buna istinaden ne yapabilirim arkadaşlar.

• Aracin garantisi var sanirim. Ford genelde müşterilerini memnun eder ama sizi sürekli başindan savmiş. İlla yolda mi kalmaniz lazim. Şunu söyleyin Araci sizden alsinlar sizede kiralik araç versinler. Araciniz hazir olana kadar kiraliğa binin.
  • ford ticari alanda kendini bozmamış mı sizce de? yeni çıkan ford connect ve transitlerin eskisini arattığını söyleyenleri duyuyorum hep.
    2010 ford fiesta 1.4 titanium
    15 yıl önce açıldı
    FORD FOCUS 1.6 TDCI HK.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.