Şimdi Ara

2016 Focus sedan havuzlu paspas tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Havuzlu paspas almak istiyorum malum önümüz kış arabanın bez paspasları ıslanır nemlenir koku yapar yoksa. Daha önce focus 2 sahibiyken rastgele internetten bir paspas almıştım, sabitleme delikleri yoktu bu yüzden sürekli ayağımın altından kaydığı için güvenlik konusunda tedirgin olmuştum ayrıca ayak dayama kısmı da kıvrıldığı için hiç içime sinmemişti. Sanırım bu paspasların kauçuk değil de daha sert plastik olanları varmış onlar daha mı iyidir aceba? Bir de llocker marka önerenler var. Siz ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Focus 1 aracım için Ypsplast diye bir firmadan almıştım. Forumlarda falan herkes öneriyordu hemde baya öneriyorlardı o zaman.
    Neyse ürün geldi saçma sapan göz kararı ölçü almışlar galiba kenarlarında açık vardı. İletişime geçtim görselleri attım. Maille atmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Focus 1'de bir hata olmuş hemen tekrar kalıba alıyorum 1-2 hafta sürüyor hazırlanması size tekrar kargolayacaz özür dileriz dendi 2 sene oldu işte. 1-2 kere mail attım dönüş bile yapmadılar. Bilginiz olsun.
  • Anladım. Teşekkürler bilgilendirme için. Ben Llocker aldım 123.45 Liraya n11'den. Yorumlarda birebir uydu falan dediler. Kargolandı da ürün. Bakalım göreceğiz. Elime ulaşınca fotoğraf çekip paylaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • automix inki daha kaliteli duruyor
  • Link verebilir misiniz hocam? Benim gördüğüm kesilebilir olan bir araç için özel üretilmemiş biz kendimiz kesip biçiyoruz ve sürücü tarafındaki sol ayak dayama kısmını kaplamıyor. Diğer modeller de yumuşak kauçuk olduğundan bence çok kullanışlı değil. Havuzlu paspas biraz sert olmalı ki sabit olduğu yerde dursun kaymasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.