Şimdi Ara

2016-2017 Yılbaşı Sepet Fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
6
Favori
4.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yılbaşı için alkolde, kasa olarak , şişe olarak vs indirime giren bir şey yok mu acaba ya .
  • Herkes Alkollü içki yok diyor bende de Rakı ve Jack Daniels var ama içmiyorum... :)
  • Alkolsüz sepet olması çok güzel olmuş,alkol kullanmayan bizler için fırsat paketi olmuş bildiğin,alkol kullananlar için kötü ama bizim için iyi olmuş :)

Dipnot : Eskiden bi ara karton sigara felan çıkıyordu diye hatırlıyorum ama pahalı senetlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 13 Aralık 2016; 5:37:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu kaldirilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016-2017  Yılbaşı Sepet Fırsatları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Kim karar veriyo peki buna nerden çıkarıyosunuz yılbaşının müslümanlığa uymadığını. Daha doğrusu bunu yılbaşı için söylüyorsunuz televizyon konularında da ve kullandığın inteneti böyle siteler için kullanman için de söylüyo musun? Tartışmaya gerek yok. Yılbaşı kutlamanın uygun görülmemesinin tek sebebi o zamanı daha değerli geçirebilmen varken kutlama yapmandır ki televizyon izlemekle veya internette böyle sitelerde dolaşmakla aynıdır. O yüzden herkesin yılbaşısı kendine git bunu kahvehanende arkadaşlarınla tartış sıcak fırsatlar bu konunun yeri değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu neden var gerçekten anlamıyorum. Yılbaşı sepetlerinin sıcak fırsatlarda yer almasının tek sebebi eskiden sepet içindeki sadece alkollü içecek fiyatlarının dahi sepet fiyatını karşılaması, dolayısıyla yanında verilen bir sürü ıvır zıvırın bedavaya gelmesiydi. Şimdi alkol yok içerik zaten o bedava verilen ıvır zıvır. Bunlardan sevdiklerinizi tek tek alsanız zaten ne kadar pahalıya geliyor ki sepetten?? Bence sepet olayı tamamen anlamsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

Sepet de gereksiz yılbaşı da ona kaldıysa en güzeli hicri yılbaşını ibadetle geçirmek sizin dinimiz bunu uygun görür ey akıl sahipleri uyanın artık ortaçağ karanlığından.

Elinde iphonela ya da samsungla post atıp sonra millete akıl veren ergen seni! işine gelmiyorsa yazmazsın olur biter neyin peşindesin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NFY

sepette alkol yoksa konuyu kapatalım gitsin

bari sepete bi bidon mazot, benzin filan koysalardı da ötv kaynağı olsaydı. alkol, sigara olmayınca yeterince vergi ödeyemedim diye üzülüyorum...
  • nerede o eski alkollü sepetler,
  • Yılbaşı sepetindeki alkol ile sigara ile işi olmayan zaten gidip komşu tekel dükkanına satıyordu. Zamanında bayağı hesaplar yapıldığını hatırlarım ben forumda

İçkisiz yılbaşı sepeti, yılbaşı sepeti olamaz.
  • Hadi sepet yapmıyorsunuz , Alkoller e indirim , kampanya vs yapılsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.