Şimdi Ara

2015te Çıkan iPhone'un 4000 Liralık Androidlerden Daha İyi Fotoğraf Çekmesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
8.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İosun en iyi yanı uygulamaların kalitesi ve güncelleme konusunda sorunsuz olması. Tabi kamerası ve kullanılan yazılımın iyi anlaşması da önemli.
    Onun dışında android tarafında çinliler ucuza iyi donanımlı cihazlar veriyor. Yazılım konusunda henüz yolun çok başındalar ama bu konuya eğilen firmalar da var. Huawei mesela, hem donanım hem yazılım hem ekosistem olarak uğraşıyor. Biraz daha zamana ihtiyacı var.
    Kamera konusu iyi sensör yetmez, aynı zamanda bu sensöre bağlı yazılımın da iyi çalışması gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmem de ilk çıktığı sene iphone 7 aldım hatta Türkiye’de yoktu Almanya’da sıraya girip almıştım. Yıllardır kullanıyorum telefonun pili bile değişmedi yağ gibi akıyor hala güncelleme alıyor. O zaman s7 alsaydım telefonu 2. Ye değiştirmiştim muhtemelen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama 4 5 megapixel daha güzel fotoğraf çekecek diye bir ayfona 5-6 bin para dökemem. 2 bin liralık telefon alırım, hem işimi yapar hem standart+ bir fotoğraf verimini sahip olurum.


    nedir kardeşim bu kamera çılgınlığı? hayatınızın her anında kullanacak kadar ne yaşıyorsunuz bu kamerayı? madem bu kadar kamera meraklısısınz gidin alın bir canon bakın keyfinize yahu, 2 sene sonra çöpe gidecek alet için değer mi o paralara?


    ayrıca arz talep meselesi..


    kim pili yüzünden kullanamadığı muazzam kameralı bir telefon ister ki   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leoon17 -- 9 Eylül 2020; 10:10:48 >
  • Iphone üzerine telefon yokki zaten şu pil sorunu haricinde harika bir telefon xiamoi redmi samsung hepsi çöp kırk tane kamera koymakla bu işler olmuyor malesef ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut K. kullanıcısına yanıt

    Ayn hocam bende 2018 de aldın ıphone 7 bir kere yavaşladığını sıkıntı çıkarttığını görmedim yağ gibi akıyor.zaten ıphone işletim sistemi ile rakiplerinden 10 adım öne geçiyor...


    samsunga gelince sadece s3 modelini kullandım o zaman harika bir makinaydı birde s4 var tabi ondan sonra çıkan seriler hep sıkıntılı zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015te Çıkan iPhone'un 4000 Liralık Androidlerden Daha İyi Fotoğraf Çekmesi şaşırtıcı değil. Apple markası kaliteli ve fiyatıyla belli ediyor. Fakat tüm Androidlerden üstün değil, bu bir gerçek ve göz ardı edilemez. 

  • Yapmayın arkadaşlar annemde iPhone 6 s var hiç güncellenmesi ios 10 var çok kötü çekiyor benikinci el mi not 10 pro var 3200₺ aldım ikinci el iPhone 11 den iyi çekiyor onuda kullandım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple fan boy'un hezeyanları... "He" deyip geçiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala iphone u savunanlar var mı ya şaka gibisiniz

  • Konu sahibi çok haklı. Tripod kullansam tabi 2015'te çıkan 6s'den daha iyi foto çeker.Hangimiz tripod kullanıyoruz ? Fark tripod olmadan , cepten telefonu çıkarıp hızlıca fotoğraf çekilmesi gereken durumlarda ortaya çıkıyor ki bariz fark var. Yakın zamana kadar M20 ve iPhone 6'yı bir arada kullanıyordum. M20 iphone 6'nın yanına yaklaşamaz. Boşuna savunmayın. Bugün iPhone 7 dediğimiz telefon benzer fiyat aralığındaki cihazlardan çok daha iyi video ve fotoğraf çekimine sahiptir. Tatilde arkadaşın A71'le bir fotoğraf çektik fotoğrafı resmen shopladı . Bildiğin suluboya görüntüsü oluştu. 4000 TL para vereceksin ve saçma sapan fotoğraf çekecek. Rezalet resmen.

    Tek fark fotoğraflardaki renk farkı da değil. Android telefonlar , ois yoksa saçmalıyor ve en ufak titreşimde görüntü çok bozuluyor , bütün detaylar kayboluyor. Mesela M20 varken ders notu çekmek ciddi bir eziyetti. Telefon en ufak titreşimde yazıları kaydırıyordu bir şey anlaşılmıyordu. Kaç yıllık iPhone 6 bile bu konuda hiç sıkıntı çıkarmadı. Kim ne derse desin iPhone'lerin fotoğraf çekimi bugün piyasanın en iyisidir. Geçmişte de öyleydi. iPhone 7'yi en kral xiaomiye değişmem. Zamanında FP kralı denilen mi 6 nerde bugün ? Kim kullanıyor mi 6'yı ? iPhone öyle mi ? Benzer dönemde çıkan iPhone 8 bugün hala yüksek fiyatlardan satılıyor. Daha eski modeller de çatır çatır kullanılıyor. Sırf çevremde 8-10 kişi 5s kullanıyor. 6'ları 6s'leri 7'leri saymıyorum. Hala da takır takır çalışıyor bu telefonlar.





  • Bir de konuyu ciddiye alıp yorum yapanlar var 🤣😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerlerini kullanmadım bilemem ezbere konuşmak istemem ama mi note 10 un kamerasıyla karşılaştırmak en basit ifadeyle komik hocam.

  • Hem iPhone xr telefonum var hemde iş için kullandığım balgam atar gibi markalardan dediğin yani konuyu açarken zaten kurulmuşsun o belli .. Xiaomi 9pro telefonum var..

    iPhone 6 da oldu 7 de oldu.. emin ol Elimde ki 3 bin liralık 9 pro senin o yerlere göklere sığdıramadığın iPhone 6 dan 7 sende bin kat iyi resim video çekiyor..

    Android de kullanıyorum Apple da .. Apple zaten kullanıcı kesmi belli android de artık o eski android değil gayet stabil oturaklı kaliteli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf çekiminde iPhone bir başkadır. Yazılımı bana hitap etmese bile kamera konusunda kötü bir yorum yapmak saçma olur. Şuan Android kullanıyorum 'eğer bir gün iPhone a gecersem geçis sebebim büyük ihtimalle kamerası​ olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem095

    Bu fotodaki arkadaş bu forumdan birisiydi, hatta tipim nasıl diye konu açıp bu fotoyu atmıştı.

    Bir süre sonra da vefat etmişti diye biliyorum.

    Bu arkadaş kimdi bilir misin?

  • 2016 yılında S7 Edge aldım.

    Sıfır sıkıntı kullanıyorum, o zaman muadili iphone 7 den kamera ve ekran kalitesi olarak üstün(iphone 7 750p çözünürlük :) şaka gibi), batarya performansı daha iyi. Tek eksiği göre yazılımın erken kesilmesi ama bana göre sorun değil, uygulamalar güncel kaldığı sürece sıkıntı yok. Bataryası 4 yılı devirecek nerdeyse ama günlük kullanım için yetiyor rahatlıkla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaru.sti -- 9 Eylül 2020; 12:35:11 >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt

    Fotoğraflar anında mı çekiliyor vay be teknoloji ne hale gelmiş. Benim telefonla fotoğraf çekince 30 saniye fotoğrafı çizsin diye bekliyorum :( keşke benim de iponum olsa

  • =) + olarak RAW Formatında resim atmadıkça ben o resme resim demem :)

  • Bir iPhone kullanıcısı olarak kesinlikle KATILMIYORUM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android tarafinda ureticiler musterilerini 48mp 108mp ile kandirmaya calisiyor 8gb ram 4 cekirdekli cpu diye insanlari kekliyorlar.

    Bu zamana kadar Apple rakiplerine gore yenilikleri hep gec getirmistir ama en iyisini en sorunsuz halini getirmistir. 10 yildan fazla Androidde widget var, ios 14 ile widget geldi Android widgeti yaninda çöp kaliyor.


    Mesele ilk yapip tuketiciye sunmak degil, en kusursuzunu yapip sunmak. Bu konuda Apple tartisilmaz en iyisi.


    Kamera konusunda da sozde 3-4 kamerali android telefonlara gore iphone SE2020 daha kaliteli fotoğraf cekiyor tek kamerayla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.