Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.688
Cevap
119
Favori
166.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jackbauer

    Limak limra ya iyi diyenin ya aklından ya gözlerinden sorunu vardır...


    Limak Limra şansı azdı eledim sayılır, IC Green Palace ağır basıyor ama bu yıl gidenlerden yorum yapan olursa emin olurum.
  • Merhabalar bu yıl ağustos 3-10 arası 2 farklı otelde tatil yaptım fikirlerimi ve deneyimlerimi belirteyim.

    İlk otelim Crystal Flora Beach Resort / Kemer Beldibi , bu otel tamamen sahil oteli 1km sahili var. Ultra herşey dahil konseptli. Havuzu aquası falan biraz küçük ama öyle abartılacak küçük değil. Ben çok büyük havuzu olan otellere gittiğim için bana öyle geldi. Otel çok iyi hele ki animasyonları mükemmel. Akşamları çok çabuk vakit geçiyor. Dans gösterileri showları falan harika her gün farklı konseptte yapıyorlar. Benim son gecemde türk gecesi vardı herşey on numaraydı. %80'i otelin aile. Rus Alman odaklı bi oteldi. Yemekleri içecekleri çok iyiydi. Kola olarak pepsi fruko falan kullanıyorlardı. Ormanın içine yapılmış bir otel her yer ağaç palmiye çam vs. Zaten arazisini orman bakanlığından kiralamışlar o yüzden yaparken toplam 3 ağaç kesmişler.

    2. Otel ise crystal serisinin aşırı lüks otellerinden Crystal Sunset Luxury Resort / Side Kumköy. Bu otelde oldukça lükstü kaba tabir ile godaman insanların konakladığı bi yerdi. Yemeklerine laf yok. Coca cola sprite falan kullanıyorlar. Toplamda 1500-2000 kişilik bir otel. Havuzu aquaparki falan harika. Aile ile gidilebilecek en iyi alternatiflerden birisi.




  • Merhaba Gençler.Şu an Belek Soho Beach ten yazıyorum. 2 yetişkin 1 bebek Tatil vitrininden 2188 liraya aldık. Bonus karta %5 ekstra indirim de var. Yani 2000 e falan gelir. Biz satış danışmanının hatası yüzünden yararlanamadık. Neyse. Herşey dahil konseptinde yazsa da ultra herşey dahil hizmet veriyor. Voyage, Maxx Royal ve Royal Adam and Eve üçlüsü birbirine çok yakın. Bu üçlü ile araları sahilden yürüyerek 1 dk. En geniş alan Soho nun. Deniz kumsal bu üçlü ile aynı. Her yer kum ancak deniz dalgalı ve bulanık. Yavaş yavaş derinleşiyor. Çocuk için ideal. Odalar küçük ve çok yeni değil, tek beğenmediğimiz noktası bu. Personel ilgili ve kibar. Yemekler çeşitli ve lezzetli. İçecekler bardakta ancak hep bilindik markalı. Çoğunluk aile ve Rus. Ferah, sıra beklemek yok ve kafa dinlemek için ideal. Yalnız geceleri diskodan dımtıs sesleri geliyor. Bizim için sorun değil. Tam bir fiyat performans oteli. Sorunuz varsa fırsat buldukça yanıtlarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 12 Ağustos 2015; 13:37:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar yaklaşık 15 gündür ara ara otel bakıyorum geçen sene Voyage Sorgunda kalmıştım ve çok memnun kalmıştım tek kelimeyle süperdi.Bu sene içinde 1-7 Eylül arası 6 gece max. 2500 bütçeyle otel bakıyordum fakat biraz daha esnetmem gerekir rakamı sanırım.Baktığım oteller için fikirlerinizi almak istiyorum baya yorum okudum ama insanın aklı karışıyor çünlü hem olumlu hem de olumsuz yorum sayısı fazla.Eşimle birlikte gideceğim yiyecek içecek kalitesi iyi olsun istiyorum fikirlerinizi bekliyorum.Baktığım oteller yazacağım sizinde eklemeniz olursa onlarada bakacağım şimdiden teşekkürler.

    Crystal Admiral Resort Suites & Spa 2905,20
    Kaya Side 2980,80
    Sunis Evren Beach Resort Hotel & Spa 3078
    Amelia Beach Resort 2352
    Silence Beach Resort 2600
    Sunis Elita Beach Resort Spa 2880




  • 2016 için denizi tertemiz dalgasız kumsal plajı olan alkol olmasada herşey dahil otel bakıyorum yokmu bu sene Marmaris. Fethiye. Gidişte tavsiye edebilecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rkrlmaz

    Arkadaşlar yaklaşık 15 gündür ara ara otel bakıyorum geçen sene Voyage Sorgunda kalmıştım ve çok memnun kalmıştım tek kelimeyle süperdi.Bu sene içinde 1-7 Eylül arası 6 gece max. 2500 bütçeyle otel bakıyordum fakat biraz daha esnetmem gerekir rakamı sanırım.Baktığım oteller için fikirlerinizi almak istiyorum baya yorum okudum ama insanın aklı karışıyor çünlü hem olumlu hem de olumsuz yorum sayısı fazla.Eşimle birlikte gideceğim yiyecek içecek kalitesi iyi olsun istiyorum fikirlerinizi bekliyorum.Baktığım oteller yazacağım sizinde eklemeniz olursa onlarada bakacağım şimdiden teşekkürler.

    Crystal Admiral Resort Suites & Spa 2905,20
    Kaya Side 2980,80
    Sunis Evren Beach Resort Hotel & Spa 3078
    Amelia Beach Resort 2352
    Silence Beach Resort 2600
    Sunis Elita Beach Resort Spa 2880

    Hem Crystal Admiral hem de Amelia Beach te kaldım. Kesinlikle çok kaliteliler. Havuzları büyük yemekleri lezzetli. Denize ulaşımları altgeçit ile ama kesinlikle sorun değil. Sorun deniz. Dalgalı ve taşlı. İki otel de aynı mevkide. Denizi sorun etmiyorsanız ve rakam uygunsa tercih edilebilirler.

    Ekleme:
    Fiyatları şimdi gördüm. Bu fiyatlarda Amelia Beach tercih edilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 12 Ağustos 2015; 14:24:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Havuzu sevip denize girmeyenlerin tatil yapmak için Antalya'yı tercih etmeleri gereksiz. Geliyor. Yani deniz temiz dalgaSız olacak Lara'da bu yoktu. Anladığım kadarıyla kemer ve diğer yerlerde o şekilde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    Otellerde yakın zamanda mı kaldınız? İçki kalitesi nasıl birde yorumlar çok kafa karıştırıcı oluyor onun için sizin gibi otelde kalmış kişilerle bire bir yazmak daha iyi geliyor.Şu anda kaldığınız soho beach nasıl onu da değerlendirmeye alalım mı fiyatı da uygun gibi duruyor , birde sunis evren beach le ilgili iyi yorumlar var bilginiz var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rkrlmaz

    Otellerde yakın zamanda mı kaldınız? İçki kalitesi nasıl birde yorumlar çok kafa karıştırıcı oluyor onun için sizin gibi otelde kalmış kişilerle bire bir yazmak daha iyi geliyor.Şu anda kaldığınız soho beach nasıl onu da değerlendirmeye alalım mı fiyatı da uygun gibi duruyor , birde sunis evren beach le ilgili iyi yorumlar var bilginiz var mı ?

    Otel kalitesi olarak Crystal ve Amelia, Soho dan iyi tabiki. Bu üç oteli kıyaslamak istersek deniz için Soho öne çıkar. Kalite istiyorsanız ise Amelia ilk sırada. Crystal ise hangi şartlarda tercih ederseniz edin kötü diyemeyeceğiniz bir otel. Sunisi ise bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 12 Ağustos 2015; 15:19:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar şu an ankaların amiral gemisi Olan AKKA ANTEDON dan yazıyorum.ileri dönemlerde mesajımı güncelleyeceğim.Efendim ben ailemle geçen sene limak larada tatilimi yapmıştım.Bu senede yorumlara bakarak Ocak ayında 4200 lira bir ücret ödeyerek tatili aldım.Son haftalara doğru fiyatı 6440 lira oldu.Oda olarak kara tarafı duble oda aldım.Oda gayet güzel,hergün mini bar dolduruluyor ve temizleniyor.Deniz temiz dibi görünüyor,barlar iyi,kutu içecek ve kapalı algıda veriliyor.Animasyon yeterli.Havuzlar ve otelin bahçe düzenlemesi çok hoş.Çay kafe güzel.Ancak arkadaş otel mutfağında sorun var.Dün akşam uluslar arası mutfak vardı.Yemekler Pırasa,bezelye,ıspanaklı pide,balık buğlama,taze fasulye,biber dolması,Rus mantısı,etli patetes,her gün tavuk mangal ve mangalda köfte,sıkı durun kırmızı lahana yemeği,kıymalı karnıbahar akşam doğru düzgün bir şey bulup yiyemedik.Bir bamya eksikti bugün öğle yemeğinde ondanda ikram ettiler.Bol bol tavuk var.İnsanlar yemek başında sorti yapıp duruyor.Snack barda bu gün tavuk döner,fırında tavuk,limonlu karabiberi tavuk,pirinç pilavı, ıspanaklı pide,köfte,hamburger,bolca kavun,karpuz,köfte var.Bunlar her gün böyle.Pastahanesi tam bir komedi.Bir kaç kuru pasta,sütlü tatlı var.Yaş pasta pastahanede bulunmuyor.Sadece öğlen ve
    Akşam yemeklerinde yaş pasta var.Sizde bu eşsiz yemeklerden denemek isterseniz buyrun gelin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rubi platinium için ağustos ayı 4 gece kara tarafı oda 2400 lira nasıl acaba?Maksimum bu fiyata önerebileceğiniz başka bir otel var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 12 Ağustos 2015; 18:35:10 >
  • lujin L kullanıcısına yanıt
    Hocam belirttiğiniz Hotel esra family suit tesis olarak güzel görünüyor, fiyatıda uygun. Size sormak istedğim didim i hiç görmedim tailimi genellikle marmaris civarında yaparım. Didim deniz olarak nasıl denizi çakıl mı kum mu, ayrıca çok dalgalı oluyor mu. cip turu, koy gezisi gibi tekne ve bilimum aktiviteler düzenleniyor mu ve fiyatları nasıl, özellikle açıkda yüzmek için Son olarak şehir merkezi akşamları çıkıp dolaşmak için yeterli seviydeme mi?

    Vereceğiniz cevaplar doğrultusunda oteli değerlendiricem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 12 Ağustos 2015; 20:20:34 >
  • Arkadaşlar 28 Eylülde evleniyorum ve ertesi gün balayına gitmeyi istiyorum. İlk tatil deneyimimiz olacak desem yeridir. Daha önce hiç otel tatili tecrübem olmadı. Önerebileceğiniz 7 gün 2500 tl civarı gençlik ruhunu kaybetmemiş bir otel olmasını istiyorum. Ekim başı oteller çok sakin olur mu, Antalya yı tercih etmem şart mı? Sebze yemeklerini pek sevmem ve alkol kullanırım. Bira ve içkileri ne olduğu belirsiz markalar vermemesi tercihim. Bu şartlara yakın önerebileceğiniz otel ismi var mı?Çalıştığım için çok fazla okuyamadım formu, hazıra konmak gibi olacak ama lütfen kusura bakmayın. Teşekkürler
  • Antalya - Azura Deluxe Resort Spa

    Aile için uygun mu? -2 kişi +1 (11 yaş)

    16-18/09/2015 - 3 gece 1.250TL
  • merhaba arkadaslar,
    limak atlantis de luxe de bu hafta tatilimiz basliyor
    sormak istedigim havalimani-otel transferini nasil hallediyorsunuz
    en ucuz via transfer var shuttle hizmeti ile 2 kisi 65tl istiyorlar
    taksi ucreti 110 tl alternatif ulasim var mi nasil yapabiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quentin

    merhaba arkadaslar,
    limak atlantis de luxe de bu hafta tatilimiz basliyor
    sormak istedigim havalimani-otel transferini nasil hallediyorsunuz
    en ucuz via transfer var shuttle hizmeti ile 2 kisi 65tl istiyorlar
    taksi ucreti 110 tl alternatif ulasim var mi nasil yapabiliriz


    Via kullanmayın tavsiye etmem.ışık oto transfer var havalimanının içinde.önceden rezervasyonunuzu yaptırın rahat eder ve beklemesiniz.via çoğu zaman bekletiyor havalimanında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bariszorlu

    Arkadaşlar 28 Eylülde evleniyorum ve ertesi gün balayına gitmeyi istiyorum. İlk tatil deneyimimiz olacak desem yeridir. Daha önce hiç otel tatili tecrübem olmadı. Önerebileceğiniz 7 gün 2500 tl civarı gençlik ruhunu kaybetmemiş bir otel olmasını istiyorum. Ekim başı oteller çok sakin olur mu, Antalya yı tercih etmem şart mı? Sebze yemeklerini pek sevmem ve alkol kullanırım. Bira ve içkileri ne olduğu belirsiz markalar vermemesi tercihim. Bu şartlara yakın önerebileceğiniz otel ismi var mı?Çalıştığım için çok fazla okuyamadım formu, hazıra konmak gibi olacak ama lütfen kusura bakmayın. Teşekkürler

    Merhaba. Fiyat olarak tam rakam uyar hem de çok memnun kalırsınız. Neresi mi?

    Crystal De Luxe kemer . Hem kemer merkezinde hem eğlence hayatının ortasında hem de parasının hakkını veren bir tesis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar 1 eylül 6 eylül arası eşimle tatile çıkacağım 2 otel arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz.

    Pine Bay Holiday Resort Hotel (Kuşadası)

    Palm Wings Beach Resort (Kuşadası)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gettooo -- 13 Ağustos 2015; 22:47:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gettooo

    arkadaşlar 1 eylül 6 eylül arası eşimle tatile çıkacağım 2 otel arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz.

    Pine Bay Holiday Resort Hotel (Kuşadası)

    Palm Wings Beach Resort (Kuşadası)

    5 Eylül de Palm Wings deyim otel yorumları iyi diğerini bilmiyorum
    Birde 5 Eylül sonrası bakarsanız otelin fiyatları daha uygundu. Sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 14 Ağustos 2015; 9:49:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 e bakmayın ve yıllardır ayakta olan ve dolandırıcılığı düstur edinmiş firmalardan internet üzerinden alışveriş yapmayın.www.tatilvitrini.com halen milleti dolandırmaya devam ediyor...https://www.sikayetvar.com/tatilvitrinicom
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.