Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.390
Cevap
66
Favori
343.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pikalos kullanıcısına yanıt
    Hocam bende buradayım bu r2 kit için araştırd bulamadım zahmet olmazsa direk irtibat telefonunu atabilir misiniz bu servisin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki_gs Z kullanıcısına yanıt
    PS elektronik 0224 225 44 54 Nilüfer şubesini arayın.İlk aradğımda Osmangazi şubesini aramıştım.Orada telefona bakan kişi konu hakkında bilgisi olmadığını söylemişti.Sonra tekrar arayıp Nilüfere bağladığımda olayı çözdük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikalos -- 18 Kasım 2019; 16:29:50 >
  • Ben arkadaşlara derdimi anlatamadım, TV nin kendi ayrı, servisi ayrı konserojen :) :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erinde

    49PUK7150 kullanıyorum, yaklaşık 1 yıl oldu alalı tv'yi, başka markaların android tvlerini denemedim ama sırf mantık açısından açıkçası anroidin tv için uygun bir yapı olduğunu düşünmüyorum.

    resmen olmamış bir tv ile sinir krizleri yaşıyorum her gün. en temelinde evimdeki 50 mbs internete bağlayıp adam akıllı video izleyemedim daha. her ağa bağlanmak istediğimde yeni baştan ağ bağlantısını yapmam gerekiyor, şifreyle bağlanmayı da beceremedim illa wps tuşuyla olacak...

    usbden 4k izlemeyi de başaramadım. 3d performansı kötü bile değil, çoğu videoyu ya hiç açmıyor ya da üst üste binen görüntüler falan görüyorum.

    arkadaş lg almıştı 5-6 yıl önce cep telefonumdan full hd videoyu telefonda izlemek için hiç teknik bilgiye ihtiyacım olmamıştı, googlecast falanda yoktu, wifidireckten izlemiştik. bu tv'de yayınlama ekranına rağmen kesinlikle telefondan bırakın videoyu fotoğraf bile açamadım...

    ben marka olarak philips'i seven hem de tavsiye eden biri olarak çok fena pişman oldum. almayın, illa alacaksanız da sadece paneli alıp lg'ye falan monte edip kullanın, yok olmaz, yapamam diyorsanız almayın...

    ucuz şeylerden bahsetmiyoruz, insanların parasına, zamanına, emeğine yazık.

    ben bu tv'yi üreten philips gibi bi marka olsam toplatır herkesin parasını iade ederdim. o kadar kötü ve evet o kadar kötü
    bunu yazalı 3 yıldan fazla olmuş, philips'te hala her şey aynı. yok r2 kitmiş yok güncellemeymiş derken hayatımız geçiyor. parayla rezalete devam.

    en çok tavsiye ettiğim tv markasıydı artık bedava verseler adını anmam....
  • r2 upgrade ini alacağınıza iyi bir android box alın başınız çok daha az ağrır emin olun. 4 senedir kullanıyorum tv sağlam çıktı en azından. 2018 2019 serileri nasıl yazılım olarak bilgisi olan var mı? en son ambilight olmasa hayatta para vermem bu markaya diyordum :)
  • Kumanda düştü bozuldu. Nereden aynı kumandadan satın alabilirim?
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Bende android box da var ama tv'ye R3 kit taktırdığımdan beri android boxa elimi sürmedim.Kesinlikle tv den programları kullanmak daha güzel ve pratik
  • zeki_gs Z kullanıcısına yanıt
    Zeki bey halledemediniz mi servisle R2 kit konusunu ?
  • Pus7600 kullanan arkadaşlar ikinci el 65pus7600 almayı düşünüyorum. Kronik sorunları varmı görüntü kalitesi hakkında. Çift modül kullanan varmı Dsmart ve digitürk modül. Benim için şuan 4k için çok önemli değil. Smart özelliği çokmu kötüdür. Kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 49 PUK 7150 televizyonum var. PS4 almayı planlıyorum. PS4 Slim ve PS4 PRO arasında kaldım. PS4 PRO 4K çözünürlük, 60 FPS ve HDR görüntü veriyor. Bildiğim kadarıyla bizim TV'de HDR yok. Ben PS4 PRO alırsam bu TV ile sorun yaşar mıyım? Oyunları 4K gösterir mi? TV'de HDR olmaması bana bir sorun yaratır mı? 60 FPS görüntüyü bu TV destekler mi? Hangi HDMI çıkışım Ps-4 PRO destekler? Eğer bu TV de PRO olmuyorsa Slim alacağım. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler.
  • darkange7 D kullanıcısına yanıt
    Netten 4k bir film indirerek deneyin takılma vs olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google servislerine giremiyorum giriş yapamıyorum TV yi sıfırladım yine giremiyorum bilgisi olan var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar sabah itibariyle tv'yi açmaya çalıştığımda philips yazı çıktı ve ekran karardı.Arkadan fişi çekip geri taktığımda reboot system menüsüne giriş yaptı.İlk olarak reboot system'i denedim ama yine philips yazısından sonra ekran karardı.İkinci olarak format atmayı denedim fakat ekran karanlık bir şekilde duruyor.Ne yapmamı önerirsiniz?
  • Raynard4 R kullanıcısına yanıt
    usb ye son yazılımı yükleyin. TV kapalı iken usb yi TV ye takın. TV nin sol ayağının arkasında açma düğmesi var
    (joystick şeklinde) o tuşa basın ve aşağı doğru indirip basılı tutun , kurtarma menüsü gelecek.
    oradan yazılımı yeniden kurabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fair17 -- 8 Şubat 2020; 9:55:14 >
  • Fair17 F kullanıcısına yanıt
    Bir sürü kullanılmayan kanal var. Yani boş. Bunları nasıl sileriz. Kanalalrı güncellediğimde bu kanallar gitmiyor. Güncel bir kanal liste paketi olan var mı? Ve nasıl yükleneceği.
  • Kr. K kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yüklü kanallar direk olarak silinemiyor. Ancak tekrar tarama yaparsanız kaldırılan ve yeni eklenen kanaları güncelliyor.

    Ayrıca gerekli-gereksiz yüzlerce kanal arasında kaybolmamak için (Tüm Uydu Kanalları)yerine isterseniz beğendiğiniz ve izlemeyi düşündüğünüz kanaları için de (Favori kanal listesi)oluşturup bunları da sıralayabilirsiniz. Favori kanal listesini seçerseniz o zaman sadece seçilen o kanal aralığında işlem yapmış olursunuz.

    Yine isterseniz kanalları RADYO/TV---ÜCRETSİZ/ŞİFRELİ gibi filtreleme de yapılabilirsiniz

     2015 PHİLİPS ANDROİD TV. 2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV
  • Selam arkadaşlar,
    Benim 49PUS6561/12 tv dün itibariyle dondu. Yeniden başlattık google yazısında donup restart ediyordu. Sonra recovery menüsü açıldı. Bende 2017 yılında çıkmış olan nougat sürümünü yüklerken şansıma elektrikler gitti. Tv şu an açılıyor fakat Google veya Tv Watch durduruldu hatası veriyor ondan sonra restart ediyor. Bir sürü denememde recovey menüsüne ulaşamadım. (TV arkasındaki joypad aşağı tuşuna basılı tutarak tv açma dahil). Acaba denemem gereken başka bir durum mu var recovery menüsünü açmak için.
    Kasım ayına kadar sıfır sıkıntıyla çalışan tv oreo güncellemesiyle resmen perte çıktı. Aşırı yavaşlama wifide kopmalar başlamıştı. Sanırım Nougat sürümüne düşürürsem eski performansını yakayacağım
    Recovery menüsü için önerileriniz nelerdir?
  • Ankara da 55PUS7909 upgrade R/2 yapabilecek veya anakarti tamir edebilecek usta veya servis taniyan var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fready -- 8 Nisan 2020; 17:59:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakaya_o

    Google servislerine giremiyorum giriş yapamıyorum TV yi sıfırladım yine giremiyorum bilgisi olan var mıdır?
    Bende aynı sorun var gmail hesabına giremiyorum dolayısıyla bağlı hizmetlere erişim yok youtube vs. Google play de açılmıyor sorunu çözen varmı yardımcı olsun.
    Anladığım kadarıyla 2015 android tvlerde bu sorun oluştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha fazla dayanamadım bu kasmalara restartlara ve mi box aldım simdilik çok memnumum.
    TV nin kendi kumandası ile kullanabilmekte çok iyi oldu.
    TV yi tekrar sevdim diyebilirim.
    49puk7150 bu arada..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.