Şimdi Ara

2015 ÖSYS Yerleştirme sonuçları (ANA KONU) (AÇIKLANDI) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
43
Favori
82.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul uni kamu yonetimine yerlesen varsa ufak tefek sorularinizi cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Aöf den anlayan pm ile ulaşabilir mi

Turkiye de 3 okulda AOF var. Hangisi?

Ataturk universitesi
    Anadolu universitesi
    İstanbul universitesi

Hepsi olur ama istedigim Anadolu Universitesi anliyorsaniz derdimi anlatayim :)

Siyaset Kamu kazandım.4 yıl bu bolumu okuyacagim bu sene tekrar ygs ye girip 2 yillik Lojistik Okumak istiyorum baktim puanina bu yil 204 diyor.

Ygs 6 dan op dahil 204 almam lazim sanirsam birde okul puanim %50 dusecek dimi okudugum icin

Orgun okuyorsaniz baska onlisans ya da lisans okuyamazsiniz. 2. universite olarak acikogretim lojistik yazabilirsiniz.

aynen aö yazicam lojistik :)
    puan onemli mi yoksa sadece baraj mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Temmuz 2015; 13:57:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kepirlikerem

Obp puanının yarı yarıya düşmesinin tehlikesi nedşr arkadaşlar bilen biri yazabilir mi? Bi sonraki yılı çok etkiler mi?

uzman tv de 30 soru yani neredeyse bir test fazladan yapman gerektiğinden söz ediliyordu google a bir sene daha beklemelimiyim yaz çıkar

• Akdeniz iktisat

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Sirnak silopi yokmu ?

Buyur Qardaş

ne guldum ya

• AutumnRain kullanıcısına yanıt
    Kıprısta hangi okul hocam?

• Türk hava kurumu üniversitesi eem kazandım türk hava kurumunu kazanan varsa mesaj atsın yada yardımcı olabilecek varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerames

Sakarya karasu myo cikti sinavsiz gecis için tercih yptim ama ygsk ile yerlesmisim neden boyle oldu simdi obp kirilcak ve sakarya karasu nasil bir yer

küçücük bir ilçe hocam okul zaten ilkokul binası kadar 3 katlı bir bina. bahçesinde 3-4 tane çardak var gerisi kum ve taş:D kızlar için kyk yurdu var erkekler pansiyonlarda kalıyor ben 275 tlye 2 kişi kalıyordum yılmaz pansiyon diye bir yerde lunaparkın yakınındaydı interneti filan iyiydi oranın ama karasuda her hafta bir kere elektrik kesintisi yaşanıyor bu hafta hiç elektrik gitmedi yarın gider filan diyordun gidiyordu ve 1-2 saat hiç gelmiyordu. ayrıca sosyalleşmek için yapabilecek bir şeyin yok tek çarşısı var çarşıda rezil bir yer zaten sakaryaya gitmek istesen sakarya karasu 1 saatlik yol 6 lira. aynı zamanda çok sayıda köpek var sokaklarda marketler 9da kapatır ne alcaksan 9dan önce alman gerek

bu arada sınavsız geçişle yerleştiğin için seneye tekrar sınava girersen obp kesilmez ben öyle yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 24 Temmuz 2015; 14:27:29 >

• eryas kullanıcısına yanıt
    ben geçen sene yerleştim 110 bin le erciyes maliye
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.timur

Güncellemeye başlanmıştır
    Niğde İş sağlığı ve Güvenliği geldi
    Herkezze hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SendqrenS

quote:

Orijinalden alıntı: Rockyin

quote:

Kocaeli üniversitesini kazananlar, şehir yada üniversite ile alakalı sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım

Knk benim var ben bu sene üniden mezun olucam seneye kocaeli 2 yıllık inşaat teknoloji düşünüyorumda istanbuldan geleceğim kocaeli MYO mu daha yakın yoksa asım Kocabıyık mı daha yakın istanbula?

Asım kocabıyık daha yakın Körfezde. Git gel gene de zor olmasın hocam ?

Hocam eğer aydın Beykent gelişim tam burslu tutmassa başka çare yok Napalım mecbur gidicez mal gibi gittim abim yüzünden 2 yıllı iş güvenliği okudum bu sene bitiyor allaha şükür seneye istediğim bölüm inşaat okumak istiyorum mühendisliğini okumak isterdim ama notlar kurtarmıyor

• iyidebanane13 kullanıcısına yanıt
    Antep hakkında merak ettiğin bişey olursa burdayım

• toplu blok konusu.
  • Arkadaşlar, önümüzdeki yıl Lys 3 ve lys 4'e katılacağım soru başına alabileceğim puanları bilen bilgili bir arkadaş var mı? Edebiyat.'ta 1 soru . puan ediyor diyebilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSDFL

2 sene sonra ayni seyleri bizde yasayacaz simdiden stres basti insallah hepiniz istediginiz yeri kazanabilmissinizdir

Hocam stres yaparsanız bu okul bitmez sakin bir şekilde önünüzdeki 2 yılı iyi değerlendirin gerisi kısmet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kocaeli üniversitesini kazananlar, şehir yada üniversite ile alakalı sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım

Knk benim var ben bu sene üniden mezun olucam seneye kocaeli 2 yıllık inşaat teknoloji düşünüyorumda istanbuldan geleceğim kocaeli MYO mu daha yakın yoksa asım Kocabıyık mı daha yakın istanbula?

Asım kocabıyık daha yakın Körfezde. Git gel gene de zor olmasın hocam ?

Hocam eğer aydın Beykent gelişim tam burslu tutmassa başka çare yok Napalım mecbur gidicez mal gibi gittim abim yüzünden 2 yıllı iş güvenliği okudum bu sene bitiyor allaha şükür seneye istediğim bölüm inşaat okumak istiyorum mühendisliğini okumak isterdim ama notlar kurtarmıyor

İş güvenliği süper bölüm hocam. Arkadaş bu sene bitirdi.Şuan işe girdi. İşsiz kalma gibi bir ihtimalleri yok. İyi düşün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: valkyon

Bilgi Üni. Makine mühendisliği
    Sen hangi bölümdesin?

Uluslararası ticaret ve isletmecilik hocam konu acmistim oraya kimse yazmadi o yuzden sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

quote:

Orijinalden alıntı: valkyon

Bilgi Üni. Makine mühendisliği
    Sen hangi bölümdesin?

Uluslararası ticaret ve isletmecilik hocam konu acmistim oraya kimse yazmadi o yuzden sordum

Alıntıları Göster
    %100 Burslu Arel Üniversitesi İngilizce Mütercim - Tercümanlık, başka giden var mı bilmiyorum (sanmıyorum da), iletişime geçebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

quote:

Orijinalden alıntı: kepirlikerem

Obp puanının yarı yarıya düşmesinin tehlikesi nedşr arkadaşlar bilen biri yazabilir mi? Bi sonraki yılı çok etkiler mi?

uzman tv de 30 soru yani neredeyse bir test fazladan yapman gerektiğinden söz ediliyordu google a bir sene daha beklemelimiyim yaz çıkar

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.