Şimdi Ara

2015 opel corsa 1.2 yakıt tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

5.5 yakar hikaye anlatanlara bakmayın.

Hocam 5.5 6 kabul edilebilir bi değer fazlası bütçemi zorlar bende 5 6 yakacağını düşünüyorum hız yapmıycam çünkü 90 ı geçmemeyi düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak.884

Merhaba arkadaşlar bu araç ile istanbuldan gaziantepe gideceğim 100 km de kaç litre benzin yakar ??? Yavaş gidecwğim 100 ü geçmemeyi düşünüyorum...

95 km hızla 5 lt altında yakar . hız sabitleme varsa ayarla 95 km ye yolun sonuna kadar devam et. 5.5 lt falan nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

quote:

Merhaba arkadaşlar bu araç ile istanbuldan gaziantepe gideceğim 100 km de kaç litre benzin yakar ??? Yavaş gidecwğim 100 ü geçmemeyi düşünüyorum...

95 km hızla 5 lt altında yakar . hız sabitleme varsa ayarla 95 km ye yolun sonuna kadar devam et. 5.5 lt falan nedir.

Hocam 7 8 litre yakar diyen arkadaşlar var ben 5 6 ya razıyım eğer sizin dediğiniz gibi yakarsa çok iyi olur benim için...

• 100-120 arası yol alırsanız 6 lt yakar. Üstü >120 6lt yi aşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

100-120 arası yol alırsanız 6 lt yakar. Üstü >120 6lt yi aşar.

Hocam 90 100 arası gitmeyi düşünüyorum 5 6 lt arası yakarsa iyidir benim için..

• 6lt yi aştırmanız için 3000 devir üstü sürekli seyretmeniz gerekiyor. Bizde 1.2 var defalarca uzun yol yaptım, 6 lt yi aşmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

6lt yi aştırmanız için 3000 devir üstü sürekli seyretmeniz gerekiyor. Bizde 1.2 var defalarca uzun yol yaptım, 6 lt yi aşmadı.

Bilgiler için teşekkür ederim o zaman gerçekten çok iyi benim için..

• Benim 2.0 CR-V uzun yolda 7.8 yakıyor
    Tahmini Yakıt tüketimi Max 6 lt olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 te gelse 1.2 de gelse sen hesabını o yük ve klima açık olacak şekilde 6.5 lt olarak hesapla zaten daha yukarısını yakamaz sakin kullanırsan.

Ön görülü kullan aracı örneğin yokuş tırmanacaksan daha rampaya sarmadan 1 vites düş ki torktan daha çok faydalan daha azyak.

6.5 lt yi geçmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnş hocam bende en fazla 6 lt olarak ümit ediyorum..

• uzun yolda kaç kişi olduğun ağırlığın eğer çok fazla rampa inip çıkmayacaksan 90-100 km hızlarda çok farketmez, o aracın ortalaması 1.4 de olsa 1.2 de olsa 5-6 civarı olur, kiralayacaksan da dizeli veya lpglisi kiralanır, yolda ızdırap çekilmez rahat rahat gidilir klima da açılır
  • 2012 1.3 dizel corsa var. İstanbul-afyon-istanbul şehir içi gezilerle birlikte 1100 km yolda 4.4 litre yaktı. 3.5 kişi + bagaj vardı arabada ve klima %90 açıktı. Bence aynı koşullarda benzinlisi 6 litreyi geçmez. Şehir dışında benzinli dizel arası çok fark olmuyor. Şehir içinde makas açılıyor.
  • İnş hocam bende 6 lt yi geçmemesini umuyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Herkes bişey demiş ama kimse araçta kaç kişi olacağını ve bagaj durumunu sormamış.
    4yetişkin +bagaj dolu+klima açık olduğunu düşünürsek 100 ü gecmemeniz halinde 7-8 lt yakar diye düşünüyorum.

Hocam araçta 3 yetişkin olacak bagaj en fazla 2 çanta ve klima açık olacak...

Ben 6,5-7,5 lt arasında tüketir diye düşünüyorum.
    Hadi 6-7 olsun.
    Ortalama 100km hızla istanbul bursa-bursa istanbul yaptım araçta 4 yetişkin vardı klima kapalıydı 4.7 ortalamayla geldim. araç 2013 model. 23 bin km de 1.3 95hp linea.eğer benzinli araç o şartlarda 6nın altına düşsün ben aracımi satarım.

• 2012 model 1.4 tam otomatik var bende bazen 120 ile bazen 100 ile gidiyorum yani ortalama 110 km/h ile 6 litre yakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merty

2012 model 1.4 tam otomatik var bende bazen 120 ile bazen 100 ile gidiyorum yani ortalama 110 km/h ile 6 litre yakıyorum.

Araçta tek mi oluyorsunuz?
    Klima açıyor musunuz?

• quote:

quote:

quote:

Herkes bişey demiş ama kimse araçta kaç kişi olacağını ve bagaj durumunu sormamış.
    4yetişkin +bagaj dolu+klima açık olduğunu düşünürsek 100 ü gecmemeniz halinde 7-8 lt yakar diye düşünüyorum.

Hocam araçta 3 yetişkin olacak bagaj en fazla 2 çanta ve klima açık olacak...

Ben 6,5-7,5 lt arasında tüketir diye düşünüyorum.
    Hadi 6-7 olsun.
    Ortalama 100km hızla istanbul bursa-bursa istanbul yaptım araçta 4 yetişkin vardı klima kapalıydı 4.7 ortalamayla geldim. araç 2013 model. 23 bin km de 1.3 95hp linea.eğer benzinli araç o şartlarda 6nın altına düşsün ben aracımi satarım.

2012 model logan 1.2 16 v benzinli , 120 km sabit hızda 5.5 lt yakıyor,araçta 4 kişi ve bagaj doluyken.

• hocam şartmı o aracı kiralaman yokmu c sınıfı yolda rahat edeceğin bi dizel araç uzun yolda 90 bandında en kral 4 litre yakar litresi 3.80 den hesapla..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merty

2012 model 1.4 tam otomatik var bende bazen 120 ile bazen 100 ile gidiyorum yani ortalama 110 km/h ile 6 litre yakıyorum.

Araçta tek mi oluyorsunuz?
    Klima açıyor musunuz?

1 veya 2 kişi olurum genelde fakat bagaj dolu oluyor. Klima kapalı malesef , benzin fiyatlarından ötürü
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.