Şimdi Ara

2015 Açık Uçlu Sınav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2015 açık uçlu sınav uygulanacak mı?

• Cıkan haberlere göre uygulanacak gibi ama belli olmaz burası Turkiye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulanacak gibi duruyor . Sizce bu program uygulanırsa kimler karda kimler zararda galiba ezber yapan cok çalışanlar daha karlı çıkacak duruma benziyor sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csblerdeki zebani

Uygulanacak gibi duruyor . Sizce bu program uygulanırsa kimler karda kimler zararda galiba ezber yapan cok çalışanlar daha karlı çıkacak duruma benziyor sizce ?

Aynen bencede uygulanmasın. Şuanki sınav sistemi bundan kat kat daha iyi. Gittiğim tüm dersanelerde öğrenciler harıl harıl ders çalışıyor, bu şekilde öğrencilere yüklenilirse eğitim daha kötüye gider diye düşünmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netada -- 9 Kasım 2013; 18:37:48 >
  • ÖSYM'nin sitesinde çıkan yazıyı okudum.Orada ilk olarak aday sayısının az olduğu sınavlarda uygulanacak,tecrübe kazanıldıktan sonra aday sayısının fazla olduğu sınavlarda uygulanacak deniliyor.2015 ygs de uygulanmayabilir ancak lys dil-fen gibi adayın az olduğu sınavlarda uygulanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.Poirot

ÖSYM'nin sitesinde çıkan yazıyı okudum.Orada ilk olarak aday sayısının az olduğu sınavlarda uygulanacak,tecrübe kazanıldıktan sonra aday sayısının fazla olduğu sınavlarda uygulanacak deniliyor.2015 ygs de uygulanmayabilir ancak lys dil-fen gibi adayın az olduğu sınavlarda uygulanabilir.

2013 eylül yds'de bazı yabancı dillerde uygulandı. büyük ihtimalle 2014 nisan yds ingilizce ve sonbahar tus'ta da uygulanacak. yani %90 ihtimalle 2015 ygs'de uygulanacak bu sistem. bu seneki 11ler kendini hazırlasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya uygulanmayacak az mantıklı düşünün 2 milyon kişi la 2 milyon kim okuyacak o kadar kağıdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msü 22 Tıpkı Basım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

ÖSYM'nin sitesinde çıkan yazıyı okudum.Orada ilk olarak aday sayısının az olduğu sınavlarda uygulanacak,tecrübe kazanıldıktan sonra aday sayısının fazla olduğu sınavlarda uygulanacak deniliyor.2015 ygs de uygulanmayabilir ancak lys dil-fen gibi adayın az olduğu sınavlarda uygulanabilir.

2013 eylül yds'de bazı yabancı dillerde uygulandı. büyük ihtimalle 2014 nisan yds ingilizce ve sonbahar tus'ta da uygulanacak. yani %90 ihtimalle 2015 ygs'de uygulanacak bu sistem. bu seneki 11ler kendini hazırlasın.

Yds'de uygulandığını bilmiyordum,o zaman seneye uygulanabilir.11 değilim ama mezuna kalma gibi bir durum olursa sıkıntı yaratır benim için.

• quote:

quote:

hayalimde doktor olmak vardı tüm hayallerimi çaldılar

İşin şakası bi yana ne yapacaz yav klasik sınavlardan hep düşük almısımdır simdiye kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

quote:

hayalimde doktor olmak vardı tüm hayallerimi çaldılar

İşin şakası bi yana ne yapacaz yav klasik sınavlardan hep düşük almısımdır simdiye kadar.

paniğe gerek yok. sonuçta herkes aynı sınava
    girecek. tavsiyem ekstradan meb kitaplarına iyi
    çalışın. ünite sonlarındaki ölçme değerlendirme
    sorularına dikkat edin. özellikle 9. sınıf kitapları.
    sonuçta bu sistem ilk defa uygulanacak. ösym
    riski göze alamaz. uzaydan soru getirecek halleri
    yok. bi itiraz olursa işte meb kitabında var bunlar
    derler

• quote:

Orijinalden alıntı: muhedismiss

yahu panik yapma meb kitaplarına çalış diyorsun da ben pok gibi yazı yazarım yavaş yazarım soruyu da kafamdan yaparım açıklama istiyo bide mal herifler.

panik yap o zaman. ağla sızla.sen çoktan kaybettin

yahu daha 1 seneden fazla var.yazını düzeltmeye çalış. günlük yazı egzersizi yap.

bahaneyi herkes üretir. tamam saçma bu sistem.ama önemli olan zor şartlara en çok uyumu sağlayabilen olmak. sızlanıp sisteme küfredince bi şey değişecekse devam et:)

• quote:

Orijinalden alıntı: muhedismiss

Dostum anlamiyorsun bak ben gidip 1 yazimi ygs matematik icin ayiriyorum 2 kitap bitirip guzel seyler yapiyorum sonra hayatinda sinava girmemis herifin teki sistemi deistirdim panpa deyip herseyi mahvediyor.Bunlarin hicbirine hakkimi helal etmem.

etme zaten. ben de helal etmiyorum. eğitim sisteminin içine ettiler.

ama demek istediğim hedeflere ulaşmak için koydukları kurallara uymak zorundayız. yok ben beğenmiyorum oynamıyorum deme lüksü yok kimsenin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.