Şimdi Ara

2014 LYS için öneriler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
5.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tüm mesajları okumadım ama yazı ygs bitirin diyenler falan olmuş.ya arkadaşlar ne ygs si ya sezon başından nisan ayına kadar hangidersle uğraşıor millet ygs sonrası herkesin en büyük derdi ne "keşke lys çalışsaydım....." yapmayın etmeyin bu karar sınavınızın sonucunu direk olarak etkileyen bir karar.hangi ortalama sayısalcı dershanenin verdiği türkçe derslerine yıl şiçinde belli bir zaman ayırarak halledemez.hangi ortalama sayısalcı çoğu dershanenenin verdiği sosyal etütlerine girip haftanın belli günü azıcık çalışıp halledemez.


    peki hangi ortalmama sayısalcı 21 ayda türev-integral halleder ?
    peki ya o 2 ayda fizik kimya ve bio 3 lüsünden o zamana kadar dershanede gösterilmeyen derslerin hem en zor hemde en son konularını o kısacık zamanda halledcer?

    her konuda diorum ygs yi dershane ile gidip halledemiyecek öğrenci bu dünyada üzerinde yok.adam akıllı dinleyin soruyu çöz bitti ygs.olan hep lys ye oluyor nisan ayında mart ayında lys konuları dershanelerde işlenmeye başlıor e öğrenci ygs ye az kalmış onamı kafa yorsun yoksa lys konularını mı din lesi herkes doğal olarak ygs ye yöneldiğinden lys konuları arka plana atılıyor.siz siz olun yaz ayları ygs lys ayrımı yapmadan dizik kimya bio(tabi sayısalcıysanız) bitirin




  • Benim planım da şöyle ;

    Şimdiden mat 1 çalışmaya başladım, Ekim gibi mat 1 i bitirip sadece test-deneme çözecem.Geometriyi temmuzun sonunda bitirip sadece sb-deneme çözücem,

    Okullar açılınca Fem MAT 2 - GEOMETRİ sb alıp Ocağa kadar bitiricem tabi ygs ile paralel olarak çalışarak, Ayriyeteten mat 2 simetri de çözücem ocağa kadar.YGS den Sonra 2 ders içinde Karakök SB alıp olayı bitiricem inş.

    Biyoloji-Fizik YGS/LYS iç içe olduğundan dershane ve okulla aynı gidicem.İlk dönem Okulda Organik kimyayı halledip dershanede ygs kimyayı halledicem.

    İlk Dönem Biyolojiden palme ve Kimyadan ygs simetri ve Palme, Fizikten Fem Sb çözücem. Ocak sonunda bu sb bitirip, Biyodan Final sb,fizikten palme çözmeye başlıcam, Kimyadanda Palme ile devam edicem.

    Anlatırken biraz karışık oldu ama bakalım uygularsam ne ala, söylemesi kolayda uygulaması zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrkN67 -- 28 Haziran 2013; 15:38:08 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.