Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
427.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Sonunda kurtuluyoruz şu fubol katillerinden
    yalnız şili hollandayı yener son maçta RVP yok beyler bilginize
  • quote:

Casillas iddaa oynamış
  • quote:

Del Bosque bitse de gitsek moduna girdi herhal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

Ne çok İspanya sevmeyen varmış, topu kontrol edebilen takımları sevmezsiniz zaten; anca uçan, koşan futbolcular...

Futbol Dehası iki takım vardır, Ispanya ve Almanya

konuşmasını bilmiyorsan susarsın
  • Şili bülbülüm şili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuc belli oldu artik

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Dünya Kupası başladı başlayalı hiç bi takımın gollerine bağırdığımı hatırlamıyorum. Şili gol attığında coştum nedense. Helal olsun

Yemin olsun Hollanda ve Şili İspanyaya gol attıkça sanki Galatasaray Barça'ya Real'e gol atmış gibi sevinip bağırdım

Sanırım bunun sebebi İspanya'nın sıkıcı futbolunun artık işlemeyişidir.

+1 Ben de o durumdayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Acaba İspanya bundan sonra nasıl oynayacak ? Almanya gibi topu kapıp hemen hücum mu edecek yoksa yeni bir oyun stili mi oluşturacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Ne çok İspanya sevmeyen varmış, topu kontrol edebilen takımları sevmezsiniz zaten; anca uçan, koşan futbolcular...

Alıntıları Göster
    Buraya kadarmış ispanya

• quote:

quote:

Dünya Kupası başladı başlayalı hiç bi takımın gollerine bağırdığımı hatırlamıyorum. Şili gol attığında coştum nedense. Helal olsun

Yemin olsun Hollanda ve Şili İspanyaya gol attıkça sanki Galatasaray Barça'ya Real'e gol atmış gibi sevinip bağırdım

Hocam inanır mısın bende Roma atmış gibi sevindim valla. Finale kadar çıkarlar inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain obvious

Saka gibi yav. Ispanya milli takiminda ki oyuncularin hepsi bilmem kac milyon euroluk oyuncular,avrupa'nin en iyi takimlarinda. Bir de şiliye bakin. şili top oynatmiyor.bunun aciklamasi nedir ? Oyun stili mi ? Ruh mu ? Doygunluk mu ?

Nontiki-taka

Alıntıları Göster
    casillas a birşey olmaz, ondan önce adam var o takımda sorgulanması gereken, koca ispanya maçlarda pozisyon bulamıyor, hele ilk gol tam bir facia, herkesin arasından o top nasıl geçer, ayrıca de gea diyenler de kalesinde olduğu takımın geçen sene döküldüğünü unutuyorlar sanırım, casillas ciddi sakatlık geçirmediği ya da yaşı oldukça ilerlemediği sürece 1. kaleci olacaktır, de gea için daha zaman var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain obvious

Saka gibi yav. Ispanya milli takiminda ki oyuncularin hepsi bilmem kac milyon euroluk oyuncular,avrupa'nin en iyi takimlarinda. Bir de şiliye bakin. şili top oynatmiyor.bunun aciklamasi nedir ? Oyun stili mi ? Ruh mu ? Doygunluk mu ?

Nontiki-taka

Tiki takayla alakası yok.Diego kostanın ve xabi alonso ve busquetsin aynı anda oynamasının defanstan top çıkarabilecek piquenin olmamasının tiki takayla çok alakası yok.

REalli topçular bu turnuvaya gelmemiş.Net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 18 Haziran 2014; 23:02:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Del Bosque bitse de gitsek moduna girdi herhal.

Alıntıları Göster
    Tahminime göre, İspanya,son şampiyon, finallere gidemeyecek. Grup sonuncusu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Alıntıları Göster
    iyi oldu su emek hirsizi ispanya'ya. topu kontrol etmekle bir alakasi yok, topu bos kontrol ediyorlar. insanin uykusunu getiriyorlar monoton monoton paslasarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

Tahminime göre, İspanya,son şampiyon, finallere gidemeyecek. Grup sonuncusu olabilir.

Alıntıları Göster
    koke giriyor
  • quote:

quote:

quote:

Hocam inanır mısın bende Roma atmış gibi sevindim valla. Finale kadar çıkarlar inşallah.

Evde çığlık attım nefret ediyorum İspanya'dan.Umarım en az yarı final görür Şili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

iyi oldu su emek hirsizi ispanya'ya. topu kontrol etmekle bir alakasi yok, topu bos kontrol ediyorlar. insanin uykusunu getiriyorlar monoton monoton paslasarak.

Alıntıları Göster
    Tiki Taka Miki Maka güle güle sana
  • Ambarad kullanıcısına yanıt

Bana göre ise ; doygunluk.
    Guntekin onay guzel soylemisti . kadroyu degistirmesi lazimdi artik. Basariya ac oyunculari oynatacakti ( atletico madridli).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 18 Haziran 2014; 23:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Buraya kadarmış ispanya

Alıntıları Göster
    almanya handikapın arkasına
    hollanda maçı 0dan 2
    buna da 2den 1 verdim o ispanya 3 tane atamazsa ilk 11lerinin bilekleri kırılsın ulan 2500 lira alıcam haybeden at ulan ispanya 3 tane yap bi çılgınlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

Alıntıları Göster
    hele şükür cıkardı xabi alonsoyu adam coktan kafada yıllık tatilini düşünüyor gibi
  • 
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.