Bildirim
2013 Volvo FH Emergency Brake

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
türkiyede veya uzun yol şöförlerine çok yardımcı olacak bi sistem özellikle türklerden kullanan olması lağzim -
Volvo bu işi yapıyor -
Türklerde otomatik pilot olsa anca çoğu tır sürüscüsü nedense hep uyuyor yurtdışında bunun için sistemler var volvoda da uyku uayrı sistemi vardır ama Türkiye'de hala bu kazaların önüne geçilemiyor. -
Video'yu izlerken ön camdan fırlicam sandım læn -
Emin olun TR'de hiç bir firma veya sahış bu opsiyoneli satın almaz.
Bir VOLVO'da bu sistemi görüyorsanız emi olun o araç fuar aracıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
Bir VOLVO'da bu sistemi görüyorsanız emi olun o araç fuar aracıdır.
Almamaları sorun işte keşke alınsa. -
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
Bir VOLVO'da bu sistemi görüyorsanız emi olun o araç fuar aracıdır.
Biz de güvenlik opsiyonlarına para harcanmıyor,Eray abi.
Varsa yoksa,metalik boya,alaşım jant,sunroof,xenon far vs.
Daha çevremden hiç bir kişinin ''Araçta ESP standart mı,kaç hava yastığı var ? vs.'' dediğini duymadım.
Bana sordukları ilk 3 soru;
1-) 0-100 kaç saniye?,
2-) Jantlar kapaklı mı değil mi?,
3-) Otomatik vitesi var mı?
Tabi ki,konfor olarak otomatik vites de önemli fakat,Cruise Control'ü vs. doldurtup,kullanamadığı şeyleri bile alanlar çok fazla.
Gösteriş için araba almaya para var,güvenlik opsiyonu almaya gelince bütçe yetmedi.
- Bütçen kaç?
+ 40.000 TL
- Bu araç ne kadar?
+65.000 TL.
Zihniyetimiz değişmeden,arabayı sırf bir ulaşım aracı olarak görmedikten sonra,bizden hiç bir şey olmaz.
Hayırlı günler,
Emre.
@IslakFasulye @brkprlk35
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Guven -- 10 Kasım 2013; 14:40:38 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X