Arkadaşlar merhabalar 2013 model symbol 1.2 joy aldım araçta ilk gördüklerim ve sorularım var 1-triger ve v kayış değişecek ne kadara mal olur 2-teybin ekranı silik bu yüzden İzmirde çıkma sıfır teyp elinde olan varsa alabilirim veya bunun tamirini yapan varmı 3-ön kapıların içi tutma yerleri çizilmiş bunları nerden bulup değiştirebilirim 4-debriyaj ortada kavrıyor bu normalmi 5- 10 litre yakıyor mecbur lpg taktıracağım |
2013 symbol kullananlar yardımcı olurmusunuz

-
-
2013 symbol 1.2 joy 1 yıl kullandım.
Triger kayışını valeo taktir. 500-600 gider.
Teybin ekranı kesinlikle tamir olmaz çıkma sağlamsa al tak.
Kapı tutma yerlerini tunungcilerdrn birine git en kaliteli piano black ile boyattir. 150 TL.
Debrijay balatası ön ortadan kavraması tüm dacialara has birseydir. Ama yinede ustaya bir sürdür bitik mi diye sor balata.
10 litre yakması normal. LPG taktir. Atiker gold veya grand.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40bin km'den fazla kullandım . 10 litre anormal bi rakam
antalya yol az trafikli düz ve klima açık olarak benzinde 5,2 lt - 5,5 lt
lpg'de 7 lt civarı yakması gerekiyor .
aksi varsa başka bişey olmalı.
istanbul aşırı trafik dur kalk + full yokuş ile yakıt artar anca
-
Boşuna 1.5 dCi almışız desene.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cormenBoşuna 1.5 dCi almışız desene.
darbe zamanı bile mazot 3,29 / benzin 5 idi . o zamanlar aradaki fark yüzünden dizel tork'u çok hoş oluyordu.
ama malesef fiyat neredeyse eşitlendi bu çok can sıkıyor .
-
Ben de yeni aldım 2013 1.2 joy
6 lt yakıyor şu an
10 lt normal değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizde 4 adet 1.2 Symbol var. 5.2 lt/100 tüketim için hangi modu açmamız gerekiyor?
İki adet de 1.5 dci Symbol mevcut. Meğer Dci daha fazla yakıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 30 Eylül 2021; 18:36:34 > -
Hocam, 5 kişi full bagaj uzun yol nasıl olur. Klima açık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
Hocam, 5 kişi full bagaj uzun yol nasıl olur. Klima açık1.2 Symbol'le Muğla Antalya arası 5 kişi, bagaj tıka basa dolu bir defa seyahat ettik. Klima sürekli açıktı. Yokuşlarda düşük vites yüksek devir gitmek istiyorsunuz ancak motor devirlenme konusunda çok nazlanıyor. Tork düşük olduğu için ikinci vites ile devam ediyorsunuz. Herkese yol vermek zorundasınız. Arkadan sıkıştıran da oluyor. İkinci defa aynı yola 1.2 Symbol'le gitmedim. Flence 1.5 dci tercih ettik. Eğer 1.2 Symbol düşünüyorsanız maks. iki kişi ve az bagaj ile uzun yola çıkmak daha mantıklı. Bir yıl sonra aynı yola 5 arkadaşı ile kardeşim gitti. Bu yol 1.2 Symbol'le çekilmez demişti.
-
-
akü bitiyor olabilir. bir ölçtür derim.
-
ESP devreye girmiş bir ara. Bir süre yanar geri söner.huyu böyle bunun normal yani
Hocam yokuşlu bir yere gidiyorsanız biraz kendiniz sakin ve sabırlı olmanız gerekiyor.
Yokuşlarda hemen her araç sizi geçecek ve içinizden keşke dizel arabam olsaymiş diyeceksiniz. Ama olsun. Her zaman yokuş mu cikiyiruz sanki.
İstediğim kadar yük at klima aç araca zarar gelmez. Sadece ön disk frenler çabuk ısınıyor bu arabaların. Yüklü iken boşmuş gibi çok fren kullanma şişirirsin.
Yayla dönüşü inişte isen kesin viteste in zaten. Çabuk şişiyor unutma.
Başkada birşey yok ağır ağır gidersin bir bok olmaz kral
hocam bende 1.2 joy almayı düşünüyorum fakat yorumunuzu merak etttim. araç hala sizde mi memun kaldınız mı?
LPG ile e kadar yakıyor. eşim işe git gel yapacak her gün. masrafsız araç arıyorum 200k civarına.
senede 3-4 sefer uzun yola çıkarız. yokuşlarda çok bayılıyor mu klima açıkken. cevaplarsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 31 Mayıs 2022; 10:50:12 > -
2013 1,2 joy o zamanın parasıyla 30bine aldım 36bine satmıştım 40bin km kullandıktan sonra
antalya içi karışık benzinde 100km'de 5,2 lt civarı , lpgde 6,7 lt civarıydı klimalı sakin kullanım
benzinlide masraf falan olmuyor ne turbo derdi ne pompa ne enjektör hiçbişey yok. yeter ki alırken temiz olsun
lpgyi kendim taktırmıştım en ucuzundan sıralı sistem . 40bin km boyunca ne tık dedi ne lpg filtresini değiştirdim ne ayara gittim - araba ne öksürdü ne hopladı ne titreme hiçbişey yok tüpe tam uyumlu o motor. üstelik en ucuz sıralı lpg kitini taktırmıştım fason marka , lpg dolum ağzı benzin dolum yerinin yanına takılabiliyor yeri mevcut
yokuşlarda tabi 1.5 dizeller gibi roket gibi gitmez . millet 4. 5. viteste çıkarken bu motorla 3. viteste çıkarsınız
ama aradaki fiyat farkı - motor arıza riskine karşılık 10 dakika yokuş çıkılır 3. viteste ne olacak yani
touch bulabilirseniz güzel olur iç döşeme görüntüsü de güzel . bide 3bin liraya orjinal lg ekran taktırırsınız direksiyon kumandası ile uyumlu orjinal video oynatabilen . fıstık gibi olur
+ eşiniz kullanacaksa lastiğin de en iyisini alın. ıslak fren performansı A olan mutlaka
-
Hayır bende değil artık SYMBOL.
1.2 belli bir performansi var yokuşlarda falan çokta ölü değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Boşuna 1.5 dCi almışız desene. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X