Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LA SERİSİ 42LA620S incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
6
Favori
14.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayirli olsun inceleme guzel olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler , sormak istediğiniz birşey olursa beklerim soruları..
  • Uydunet kullanıyorum yani adsl model değil kablo modem benimki belki farklılık gösterir diye dedim..
    Tv sihirbaz dediğimde açıkladığınız gibi bende herhangi bir sorun olmadı..
    Nero media çalışıyorsa sıkıntı yok..
  • NightmarE_6 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam.

    nero media sıkıntısız çalışıyor şükür :D
  • Hocam hayırlı olsun öncelikle.Bende bugün 42la620s aldım.Aldıgım yerdeki teknoloji mağazasındaki görevli çok aklımı karıştı.1349 tl'ye sharp 'ı tavsiye etti.
    Fark olarak;
    Sharp;
    1)Ekranın alt bölümü beyazdı ki beyaz renk olması gözü yorar diye düşündüm.Buna istinaden siyahı var mıdır diye sordum var dedi amaaaa :)
    2) Siyah olan da wifi olmadığını ve ekstra ücret ödeyerek alabileceği belirtti.
    3) Ekran 40 inç'ti.
    Şimdi sharp'ın atiyle olan geçmişini tartışmaya gerek yok ama bunlar benim için 42la620 lg'yi almama sebep oldu.Sizin yorumlarınız nedir sharp konusunda.İçim rahatlasın hiç değilse acı gerçekler varsa biliyim :)
  • mesut_382 M kullanıcısına yanıt
    öncelikle sanada hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışın .

    sharp ın mazisi eskilere dayanır bilirsiniz. eskilerde en iyi televizyon denildiginde 1 sharp 2 sonny gelirdi aklımıza .
    şuanda bir sürü çeşitli marka ve modeller var hangisini alacağımızı şaşırıyoruz :D
    1-doğru beyaz biraz göz yorar mat olması siyah olması daha mantıklı.
    2- istediğin özellik mevcut değilse almaya gerek duymam ben açıkcası :d gidip birde ayrıyetten ona para verip alamam.
    3- senin seçimin derim.

    sharp eskilerin markası dedğim gibi ama bu zamanlarda pek tutulan bir marka değildir.

    çok iyi seçim yapmışsın bende çok araştırdım samsungdan şaşmazdım ama LG nin bu 42LA620S modelinn görüntülerini gördükden sonra :))) şaşmadım direk bu marka modeli aldım.
  • :) Teşekkür ederim hocam yorumun için.İçimi rahatlattın. Aynı özelliklere dikkat etmişiz seninle hocam ve aynı tv yi kullanıyoruz şu anda.Pazartesi kuruluma gelicekler bakalımm ..Lg bence her zaman diğerlerinden bir adım önde.
  • mesut_382 M kullanıcısına yanıt
    tekrar hayırlı uğurlu olsun :))
  • Merhaba, ben bugün LG 42LA620S model LED aldım fakat şunu farkettim. Panele hafifçe dokunduğunuz zaman ekran paneli içeri doğru esniyor. Bu normal mi? Görüntüde herhangi bir problem yok ve esneyen şeyin koruma olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü görüntü daha derinden geliyor ve bozulma olmuyor.

    Aynı zamanda Ekran köşelerinde hafifçe açıklık görünüyor, yani çerveveye sıfır değil.

    Bu modele sahip kullanıcılar deneyip dönüş yapabilirler mi acaba, eğer teknik bir hataysa iade etmeyi düşünüyorum.
  • orontez kullanıcısına yanıt
    Merhaba , öncelikle hayırlı olsun diyelim .

    Ekranda koruyucu bulunmakta esneme yapıyor evet vatanbilgisayardaki elemanlarda bunu bana gösterdi. Normal yani :) sorun yok.

    ekran köşelerine dikkat etmedim yarın eve geçtiğim zaman bunun hakkında bilgilendirme yapacağım.
  • Bende dünden beri kullanmaya başladım ls620s,
    ilk izlenimler çok güzel
  • hayırlı olsun hocam , sizinde incelemelerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz
  • Bugün bir kaç mağazada aynı model ledleri inceleme fırsatı buldum. Hepsinde esneme olayı var, bazılarının paneli hafif açık, bazıları çerçeveye sıfır duruyor. Ama hepsinde esneme mevcut. Hatta Darty'de çalışan biri ekrana sertçe bir kaç tokat attı, bu koruma panelidir esneme olduğu için ekrana zarar gelmiyor dedi. Bayağı tatmin edici bir deneydi :)

    Neyse rahatladım, zaten görüntüde bir bozukluk yok. Esneme olması en azından kırılmasını, çatlamasını önler diye düşünüyorum.
  • Selam arkadaşlar, Ben de bu cihazın 47'' olanına sahibim ve smartshare kullanmak istiyorum. Öncelikle şunu sormak istiyorum; pc ve tv bağlatısını yapabilmek için, pc'nin wi-fi olması şart mıdır? Sorunun nedeni, işletim sisteminin xp olması. Teşekkürler...
  • Riazor kullanıcısına yanıt
    modemin wifi desteği olması şart hocam yoksa nasıl bağlanacaksınız :))
  • orontez kullanıcısına yanıt
    aynen vatan bilgisayardaki elemanda aynısını yaptı . (yanılmıyorsam bu yapılanlar örn: ekranı tokatlama gibi , darbe ile güven vermek tatmin ettirmek yasak oldugunu duymuştum. ama bunu her eleman yapıyor . )
    forumdada biri şikayetciydi bu durumdan bilmiyorum ama :D olsun.
    önemli olan içinizin rahatlaması , örn: tv yere düştü ekranı yere bakan kısımda. en fazla koruyucu ekran kırılır çatlar o değişir . led ve iç ekrana zarar gelmesindense koruyucu ekranın çatlaması kırılması daha mantıklı =)
    esnek olması daha iyidir görüntüde sıkıntı olmadığı sürece :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bykush1905

    modemin wifi desteği olması şart hocam yoksa nasıl bağlanacaksınız :))


    Modem wi-fi zaten, buraya kadar sorun yok. :) Daha önce belirtilen dosya paylaşımına kadar yaptım da, tv'den bağlantı kuramadım. Masaüstü bilgisayardan yapmam gereken ince bir ayar var mıdır?
  • Riazor kullanıcısına yanıt
    şöyle anlatiyim hocam sana ; ben nero media programını kullanıyorum smart share ile arasında pek fark oldugunu sanmıyorum. sadece televizyondan , smart -> Bilgisayar ile bağlan -> sonrasında göreceksin zaten yapacağın işlemleri sana göstericektir. pc ile bağlantı yapıldığında 1 klasör gösteriyor ya adı smartshare kullanıyorsan ona göre yada nero mediada da aynıdır hep isimleri ile klasör olur.
    pc den bütün işlemleri yptıktan sonra geri kalan tv den ayarlamalardır. tv pc yi gördükten sonra rahat rahat izleyebilirsin.

    benim mesela tek sorunum , film izlerken arada yükleniyor & donuyor yani oda wireles ile alakalı diye düşünüyoruz konuda çünkü wifi sinyalini düşük çekmesinden dolayı filmi oynatamıyor. :)
  • Şu son mesaj yardımcı oldu, işimi halletmemi sağladı. :) Nero home yükledikten sonra biraz kurcaladım, aynen dediğiniz gibi yapacağım işlemleri rahatlıkla gördüm. Şimdi hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. Sanıyorum tek yapmam gereken, altyazı problemini düzeltmek. Altyazıları uht'ye çevirip tekrar klasöre atmak zoundayım maalesef.

    Sizin internet problemi baya can sıkıcı anlaşılan. Benim wi-fi sinyali iyi olduğu gibi, bağlantı hızını da sonuna kadar kullanabiliyorum. İnşallah halledersiniz bir an önce. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere...
  • Riazor kullanıcısına yanıt
    sevindim hallettiğinize . bilgisayarda alt yazıları atıyorum dosyaya yalnız tv de izlerken türkçe çeviri alt yazıda ı ş ü ö ğ gibi harfleri çevirmiyor bunun çözümü varmı bilmiyorum araştırmak lazım aslında

    internet problemim yok açıkcası ama diğer oda ile arasında 10 adım yani nerden baksak 5 6 metre var ki duvarlarda wireles sinyalini engelliyor. sinyal 5 değilde 3 de oluyor sanırım.
    ttnet hiç bir şeyi halledemiyor hocam kaç aydır fibernete geçmeye çalışıyorum yok neymiş alt yapınız uygun değil yada daha orada alt yapı uygulaması yok.
    şu hiperneti araştıracağım biraz fibernet ile hiç bir farkı yok diyorlar şuanda 8mb sınırsız kullanıyorum 63 lira hipernet 20mb 69 lira hipernet ile fibernet arasındaki farklardan birisi biri fiberoptik kablo diğeri bakır kablomuydu neydi. hayırlısı olsun ne diyelim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.