Şimdi Ara

2013 Leon Silecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Farklı ürünler mevcut bazı sitelerde ama hangisi uyumlu ve kalite açısından iyidir ? Bir de montajı kolay mıdır? Ufak şekilde bir anlatım olursa süper olur.Teşekkürler.



  • Bosch aero eco alın hocam. Ön silecekleri 36 liraya almıştım metro dan. Montajı epey kolay. Youtube da aratınca bosch un hazırladığı bir video var. Sonbahar in başında taktım silecekleri yaklaşık 5 bin kilometre oldu. Epeyde yağışlı geçti son zamanlar. Performansı gayet iyi. Bakalım kışı nasıl bitirecek silecekler. Orjinal ler 650 ve 400 mm. Arka silecek 350 mm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _boyacı _ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için.http://www.sileceksepeti.com/Seat-Leon-Silecek-Takimi-2013-2016-MK3-Bosch-Aerotwin,PR-496.html
    Bu ürün mü acaba dediğiniz ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sanırım AeroTwin bir üst kalite. Yani Twin veya Eco çok birşey farketmez. Keseniz hangisine uygunsa onu alın. Silecek ömrü 1 senedir hocam. 4 mevsim. Genelde ben kışa girerken bir takım alırım. Senelik 20 bin kilometre yaptığımı düşünürsek ideal bir ömür. Bu site biraz pahalı. Yakınlarda Metro market veya oto sanayi varsa daha uyguna alırsın.
  • _boyacı _ kullanıcısına yanıt
    Twinden sipariş verdim hocam.Dediğiniz gibi biraz daha iyi bir kaliteymiş twin olan.Ben aldığımdan beri değişim yapmamıştım silecekleri ama bu sene lastikleri bitti artık.3 senede iyi idare etmiş Teşekkürler bilgiler için.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Twinleri gerçekten tavsiye ederim.Ses kesinlikle yok, kalitesi de gerçekten üst sınıf. Arka silecek içinde sipariş verdim aynı yerden.Orada da baya bir ses vardı; değişim zamanı çoktan geçmiş sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.