Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.274
Cevap
75
Favori
255.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

    quote:

    Orijinalden alıntı: aerofeb

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gone With The Wind


    Geçen sene Limak Atlantis'te hiçbir sorun yaşamadık ama orada da eğlenceyi sevenlerin tercih etmeyeceği türde olan otelin arka cephesinde çam ağaçlarının altındaki sakin bir havuzu tercih ediyorduk. Onun dışındaki alanlarda her zaman bir gürültü oluyor.


    hocam selamlar,

    biz de bu yıl eşimle ve 2 yaşındaki çocuğumla atlantise gideceğiz...tavsiye edeceğiniz ya da aklınızda kalan detaylar var mıdır acaba? şu bölüme gitmeyin, odayı şu taraftan almaya çalışın,çocuk varsa şöyle olabilir gibi...

    oteli her şeye yakın olsun kompakt bir yapıda olsun diye seçmeye çalıştım. takdir edersiniz ki eşya taşımak sorun oluyor :)

    şimdiden teşekkürler.

    Geçen sene otelden çıkınca otelpuan sitesindeki yorumumu eklersem sizin için de detaylı bir inceleme olmuş olur. Çok iyi bir otel bence ama bu sene tercih etmememin nedenlerinden birisi anlamsız fiyat artışı. Erken rez. ile 2012 Temmuz'da kişi başı 200 TL'ye kaldığımız bu otelin, bu sene aynı dönem Ramazan ayına denk gelmesine rağmen 250 TL'ye çıkması bizi 160 TL'lik Sueno Golf Hotel'e yönlendirdi.

    İşte Limak Atlantis hakkındaki yorumlarım:

    Bugün tatilden döndükten sonraki ilk günümüz ve şimdiden özlemeye başladık bu oteli. Birkaç sene önce balayı için kaldığımız Amara grubunun bir otelinden sonra "hizmet kalitesinde daha iyisi olamaz" derken ne kadar yanıldığımızı Limak Atlantis i görünce anladık. Restoranlardaki garsonlardan misafir ilişkilerine, kat temizlikçilerinden animasyon ekibine, barmenlerden havuz görevlilerine kadar herkes ama herkesin tek bir amacı var. Güleryüzlü bir şekilde müşterileri memnun etmek. Bu nedenle bu konuda başta otel yöneticileri olmak üzere tatilimizin bu kadar güzel geçmesini sağlayan herkese sonsuz teşekkürler.

    Yemek:

    Otelin bence mükemmel olduğu bir alan. Oldukça büyük bir ana restoran, 6 adet ala carte restoran, snack bar, beach bar, lobby bar, havuz bar, pastane, gözleme evi, vb. O kadar çok yer var ki aç ve susuz kalmanız mümkün değil. Çocuklu bir aile olduğumuz için ala carte restoranları kullanmadık ama ana restoranın yemek çeşidi ve kalitesi o kadar mükemmel ki ala carte restoranlara ihtiyaç dahi duymadık. Yediğim hiçbir yemeğin, salatanın, tatlının lezzetsiz olduğunu hatırlamıyorum. Her gün en az 3 çeşit ızgara balık (alabalık, çupra, kefal, barbun, ringa vs. ) çeşidi oluyordu. Yine her gün değişik şekillerde ızgaralar (ciğer, antrikot, tavuk, hindi, vb. ), cumartesi akşamları düzenlenen Türk gecesine özel et döner, tavuk döner, kuzu çevirme, birçok kebap ve pide çeşitleri... Yine bazı akşamlar çıkan kalamar, tantuni gibi özel lezzetler... Hangi birini anlatsam ki... Asıl başarı bu kadar çeşit olmasından ziyade hepsinin birbirinden lezzetli olması. Çocuklar için çok güzel düşünülmüş ayrı bir restoran var ve tamamen çocuklara özel mönüler çıkıyor. Bu arada servis şefi Alaattin Bey'e de küçük kızımız için istediğimiz tuzsuz çorbanın her gün farklı bir şekilde servis edilmesini sağlaması nedeniyle teşekkürü bir borç biliriz. İçecekler masalara garsonlar tarafından servis ediliyor ve fazla beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Yemek saatleri dışında ise, adım attığınız her yerdeki soğuk buzdolaplarında kapalı Erikli suların bulunması, öğleden sonraları mutlaka dondurma, pasta ve meyve servislerinin yapılması, snack barda birçok pizzacıdan daha güzel yapılan pizza, hamburger ve sosisli sandviç servisleri de dahil olmak üzere tüm herşey harikaydı. Unutmadan... Barlarda aradığınız hemen hemen her türlü içki ve kokteyl bulunuyor. Viskiler J&B, rakılar Yeni Rakı ve Tekirdağ, biralar Efes, meşrubatlar Coca cola, Fanta, Sprite, vb.

    Oda:

    Standart oda olmasına ve 3 yetişkin + 1 çocuk (11 aylık) kalmamıza rağmen oldukça büyük bir odaydı. Öyle ki eşimle benim kullandığım kocaman bir double yatak, eşimin kızkardeşinin kullandığı yine oldukça büyük bir tek kişilik yatak ve kızımız için park yatak olduğu halde odada hala kullanacak çok yer vardı. Televizyon 82 ekran bir lcd ve tüm kanallar mevcut. İçinde iki sandalye, bir sehpa ve kurutmalık bulunan kullanışlı bir balkon mevcut. Minibar her gün 2 efes, 1 coca-cola, 1 fanta, 2 kızılay soda, 2 erikli su (0,5 lt) ve 2 küçük kutu meyve suyu ile her gün dolduruluyor. Ama minibarın çok fazla soğuttuğu söylenemez. Kaldığımız binadaki banyoların yenilenmesine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Sonuçta 5 yıldızlı bir otelde kalıyorsunuz ama küvet kenarında duşakabin yerine perde olması, bano havalandırmasının nispeten zayıf olması ve fayansların eskimiş olması kaliteyi biraz düşürmüş. Otel yetkililerine söylediğimizde 2013 sezonu için banyoların yenileneceği bilgisini aldık. Bunun dışında oda son derece kullanışlı. Bu arada odamızın temizliğini her gün çok güzel bir şekilde yapan Hatice hanım a da ayrıca teşekkürler.

    Hizmet:

    Otelin en iyi olduğu alan kesinlikle. Yukarıda da belirttiğim gibi herkes işine dört elle sarılmış durumda. Hizmetten memnun olmamanız mümkün değil. Yaşadığınız her türlü sorun başta misafir ilişkilerinde görevli bayanlar olmak üzere tüm yetkililer tarafından en kısa sürede çözülmeye çalışılıyor. Rezervasyon yaptırırken bilgimiz olmasa da odamıza günlük istediğimiz gazeteniz bırakılması ve kişi başı her gün 2 parça ütü hizmetinin ücretsiz verilmesi çok hoştu. Ayrıca otelde sürekli olarak ets tur yetkilisinin olması da çok güzel. Her türlü sorununuzla çok yakından ilgileniliyor. Bunun için de oteldeki ets tur yetkilisi Nihat bey e çok teşekkür ediyoruz.

    Aktivite:

    Harika bir animasyon ekibi var otelin. Sabah yoga benzeri çeşitli kurslarla başlayıp gündüz havuzlarda gösteri ve yarışmalar, amfi tiyatroda her akşam birbirinden farklı gösteriler düzenleniyor. Şansımıza son akşam Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi sahne aldı ve unutulmaz bir gece yaşattılar bize.

    Yüzme:

    Çok temiz ve güzel bir kum plajı var havuzun. Kesinlikle yer problemi yaşanmıyor. Denizi daha önce kaldığımız Side'den sonra mükemmel diyebilirim. Asıl anlatılacaklar ise havuzlar. Ben bugüne kadar hiçbir otelde bu kadar çok havuz olduğunu asla görmemiştim. Her türlü ihtiyaca göre farklı havuzları var otelin. Ana havuz ve etrafındaki havuzlar tamamen animasyon ve eğlenmek isteyenler için. Pek çok irili ufaklı jakuzili havuzlar ve çok güzel kaydıraklar var. Dizayn o kadar güzel ki bazı yerlerde havuzun içinde çeşitli mağaralara ve küçük çaplı şelalere bile girebiliyorsunuz. Ama bizim asıl tercihimiz ise otelin arkasında bulunan ve amacı sadece dinlenmek olanların gitmesi gereken dev çamların gölgesindeki havuzdu. Ortasındaki ağaçlar o kadar yüksek ve güzel ki şemsiyeye hiç ihtiyaç duymadan doğal bir gölge ortamda ve sessizlikte inanılmaz keyifli zaman geçirebilirsiniz.



    Sueno Golf Hotel hocam buraya 6 temmuz giriş 5 gece çift kişi yol dahil fiyat olarak en uygun nekadar tutar?




  • Arkadaslar en uygun fiyatli f/p oteli hangisi acaba? Annemle beraber gidecegim 4 gece 5 gun seklinde. Cep telefonuma mesajlar gelip duruyor ama hangisi iyidir bilemedim. Burada konusulup on plana cikan bi otel var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran ortasında 50 liraya gelior gecelik kişi başı
    http://www.tatilsepeti.com/Otel_Aegean_Garden.aspx
  • Herkese selam,

    Beyler 2-3 arkadaş hazıran 17 gibi tatile çıkmak istiyoruz, günlük 80-100TL arası bir otel önerirmisiniz ? Alanya'da olursa iyi olur veya şurası iyidir diyorsanız onuda söyleyin lütfen....
  • Dün akşam dertli bir uçak yolculuğundan sonra 9 gibi Rixos larese giriş yaptık. Yemek maç derken günü bitirdik.
    Bugün ilk tam günümüz idi. Gelelim ilk izlenimlere;
    - otel eski diye dert yananlara katılmıyorum. 2010 yılında yenilenmiş ve bazı şeyler güncel yenilikte. Bazıları ise eski moda ama kendisi eski değil.
    Mesela dolapların tipi eski tarz ama kendisi iyi durumda, eski değil.
    -havuzun fayansları eski diyen olmuş ama ben eksiklik görmedim. Yeni stil modern fayanslar değil tabii ama kırık dökük hiç değil.
    -yemeklerinizin pek yorum yapmak istemiyorum zira ağız tadı olan biri değilim. Dün akşam yemeğe gitmedim. Sabah kahvaltısı zengin çeşitti, öğlen yemeği güzeldi. Kemal paşa ve krem karamel tatlısıyedim ama onları çok beğenmedim lezzet olarak. Eşim yemekleri beğenmiş.
    -otelde çok Türk aile var. Ben en az 20-25 aile gördüm. Çok daha fazlası vardır muhakkak. Rus aileler başta olmak üzere biraz Alman da var. Dün gece şampiyonlar ligi maçını beraber seyrettik onlarla. En az almanlar kadar ateşliydik , Türkler genelde Dortmund'u tuttular.
    -Havuzun büyüklüğü güzel. 112 dönüm ile geniş bir araziye yayılmış otelin bol bol çayır çimen arazisi var. Hamak ve şezlong ile dinlenen güneşlenen çok kişi var.
    - şimdiye kadar tek rastladığım olumsuzluk a la carte restaurantlara rezervasyon sorunu. Desk 8' de açılıyor, millet 7'de kuyruğa giriyormuş. Rezervasyon için hiç şansım yok, hayatta sabahın köründe sıraya girmem.
    - banyoda duştaki el tutanağı su kaçırıyordu, haber verdim. Birkaç saatte hallettiler. Kahvaltı ile öğlen arası halletmişler, haberimiz bile olmadı. Takdir ettim bu durumu.
    -personel çok ilgili. Kahvaltıda çay dedik, portakal suyu dedik, dakika dolmadan geldi . Hatta kalkıp kendi çayımı alayım dedim, siz oturun ben hemen getiririm dediler.

    Sözün özü şimdiye kadarki izlenimlerim olumlu. Superior oda inanılmaz geniş,46 m2 ile böyle rahat olacağını sanmamıştım. Verdiğim 144 tl'yi son kuruşuna kadar hakediyor . Tabii güncel fiyat 300 tl üzerinde erken Rezervasyondaki fiyatı 144 tl idi.

    Aklıma gelenler bunlar, daha 4 gün buradayız. Gelişmeleri yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 26 Mayıs 2013; 18:12:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: realgs

    Dün akşam dertli bir uçak yolculuğundan sonra 9 gibi Rixos larese giriş yaptık. Yemek maç derken günü bitirdik.
    Bugün ilk tam günümüz idi. Gelelim ilk izlenimlere;
    - otel eski diye dert yananlara katılmıyorum. 2010 yılında yenilenmiş ve bazı şeyler güncel yenilikte. Bazıları ise eski moda ama kendisi eski değil.
    Mesela dolapların tipi eski tarz ama kendisi iyi durumda, eski değil.
    -havuzun fayansları eski diyen olmuş ama ben eksiklik görmedim. Yeni stil modern fayanslar değil tabii ama kırık dökük hiç değil.
    -yemeklerinizin pek yorum yapmak istemiyorum zira ağız tadı olan biri değilim. Dün akşam yemeğe gitmedim. Sabah kahvaltısı zengin çeşitti, öğlen yemeği güzeldi. Kemal paşa ve krem karamel tatlısıyedim ama onları çok beğenmedim lezzet olarak. Eşim yemekleri beğenmiş.
    -otelde çok Türk aile var. Ben en az 20-25 aile gördüm. Çok daha fazlası vardır muhakkak. Rus aileler başta olmak üzere biraz Alman da var. Dün gece şampiyonlar ligi maçını beraber seyrettik onlarla. En az almanlar kadar ateşliydik , Türkler genelde Dortmund'u tuttular.
    -Havuzun büyüklüğü güzel. 112 dönüm ile geniş bir araziye yayılmış otelin bol bol çayır çimen arazisi var. Hamak ve şezlong ile dinlenen güneşlenen çok kişi var.
    - şimdiye kadar tek rastladığım olumsuzluk a la carte restaurantlara rezervasyon sorunu. Desk 8' de açılıyor, millet 7'de kuyruğa giriyormuş. Rezervasyon için hiç şansım yok, hayatta sabahın köründe sıraya girmem.
    - banyoda duştaki el tutanağı su kaçırıyordu, haber verdim. Birkaç saatte hallettiler. Kahvaltı ile öğlen arası halletmişler, haberimiz bile olmadı. Takdir ettim bu durumu.
    -personel çok ilgili. Kahvaltıda çay dedik, portakal suyu dedik, dakika dolmadan geldi . Hatta kalkıp kendi çayımı alayım dedim, siz oturun ben hemen getiririm dediler.

    Sözün özü şimdiye kadarki izlenimlerim olumlu. Superior oda inanılmaz geniş,46 m2 ile böyle rahat olacağını sanmamıştım. Verdiğim 144 tl'yi son kuruşuna kadar hakediyor . Tabii güncel fiyat 300 tl üzerinde erken Rezervasyondaki fiyatı 144 tl idi.

    Aklıma gelenler bunlar, daha 4 gün buradayız. Gelişmeleri yazarım.

    devamını bekliyoruz hocam izlenimlerinin.fadıl takipte :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karayell

    Herkese selam,

    Beyler 2-3 arkadaş hazıran 17 gibi tatile çıkmak istiyoruz, günlük 80-100TL arası bir otel önerirmisiniz ? Alanya'da olursa iyi olur veya şurası iyidir diyorsanız onuda söyleyin lütfen....

    hocam biz 2 arkadaş pegasos club otele gideceğiz.ets turdan bi bak istersen.3 otel yanyana royal resort ve club diye havuzlarını gece aktiviteleri 3 otelinde ortak.sadece yemek ve odaları farklı yerlerde.özellikle alanyanın en güzel sahili bu bölgede.otel 14 hazirandan sonra 1 aylık türk misafirlere kapanıyor.bu tarihten öncesi uyarsa size değerlendirin derim.10 haziranda 3 gece pegasos club tan aldık 97 tl den.burdan sonra vikingen infinity e geçecceğiz.oradanda titan garden otele geçiş yapacagız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 26 Mayıs 2013; 19:08:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t3ksas

    quote:

    Orijinalden alıntı: Karayell

    Herkese selam,

    Beyler 2-3 arkadaş hazıran 17 gibi tatile çıkmak istiyoruz, günlük 80-100TL arası bir otel önerirmisiniz ? Alanya'da olursa iyi olur veya şurası iyidir diyorsanız onuda söyleyin lütfen....

    hocam biz 2 arkadaş pegasos club otele gideceğiz.ets turdan bi bak istersen.3 otel yanyana royal resort ve club diye havuzlarını gece aktiviteleri 3 otelinde ortak.sadece yemek ve odaları farklı yerlerde.özellikle alanyanın en güzel sahili bu bölgede.otel 14 hazirandan sonra 1 aylık türk misafirlere kapanıyor.bu tarihten öncesi uyarsa size değerlendirin derim.10 haziranda 3 gece pegasos club tan aldık 97 tl den.burdan sonra vikingen infinity e geçecceğiz.oradanda titan garden otele geçiş yapacagız.

    Bende baktım otellere 1 Haziran'dan sonra fiyatlar ortalama %20-30 artıyor.... 5 günü kişi başı 550-600tl'ye geçirecek yer arıyoruz...öyle çok süper olmasada olur yeterki rezil olmayalım...




  • Bizde rixos tekirovadayiz. Otele geldigimiz gun resepsiyonla oldukca tatsiz bir muhabbet yasadik.(sadece ben degil) oldukca kaba ve saygisiz elemanlara denk geldik. Ama yine her zamanki gibi tatile kotu baslamayalim diye uzatmadim. Su ana kadar ufak tefek bir cok sorun yasadik. Sonuc olarak en bastada dedigim gibi verdigim fiyatin uzerinde seyler bana sunuyor bu nedenle memnunum ama bu otel bizim verdigimiz fiyatin uzerinde bir parayi kesinlikle hak etmiyor.yine 100-150 arasinda gecelik fiyatla yakalarsam alirim ama uzerinde bir fiyata kimseye onermem. Donuste daha detayli paylasacagim. Herkese selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rixoslarda son zamanlarda artan personel problemi vardı.demek artık ayyuka çıkmış.tesis güzel.malzemeler güzel ama çalışanlar aşırı kaba saba.saçma.sungate eylül ortası üzerimize golf arabası süren denyo personel mi ararsın.barda alkolsüz mohito ver diyince alkolsüz kokteyle vermek yasak diye sallayan mı ararsın.lokantada saatlerce gelmeyen içecek mi istersin.inanılmaz kötü idi personel.rixos premium da bile 2011 da iğrençdi.2012 de ehhh olmuştu.acilen yönetici yada personel müdürü ihtiyacı var rixos ların
  • haydaaa noldu hocam,niye kızdırdılar seni. halbuki sen oranın müdavimisin.
    bizde ise check in yapılırken çok yardımcı oldular. şu ana kadar herşey mükemmel gidiyor.hiçbir personelin daha of dediğine şahit olmadım.
    geçmiş olsun hocam,takma kafana tatilin keyfini çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x

    Bizde rixos tekirovadayiz. Otele geldigimiz gun resepsiyonla oldukca tatsiz bir muhabbet yasadik.(sadece ben degil) oldukca kaba ve saygisiz elemanlara denk geldik. Ama yine her zamanki gibi tatile kotu baslamayalim diye uzatmadim. Su ana kadar ufak tefek bir cok sorun yasadik. Sonuc olarak en bastada dedigim gibi verdigim fiyatin uzerinde seyler bana sunuyor bu nedenle memnunum ama bu otel bizim verdigimiz fiyatin uzerinde bir parayi kesinlikle hak etmiyor.yine 100-150 arasinda gecelik fiyatla yakalarsam alirim ama uzerinde bir fiyata kimseye onermem. Donuste daha detayli paylasacagim. Herkese selamlar

    Kotu olmus hocam adiniza uzuldum.Sozde bunlar rixosun amiral gemilerindendi.Bir gercek var ki rixos eski tixos degil.Ayni mngnin otelleri gibi rixoslarin da furyasi bitti bitiyor sanirim.Hizmet sektorunde stabil kaliteyi yakalamak buyuk mesele:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya ben verdiğim fiyatla kıyaslayınca ufak tefek aksilikleri hiç önemsemiyorum olur bunlar ama kabalıklar saygısızlıklar oluyor. Yönetimi değişmiş buranın ve bazı persoelin özellikle resepsiyonun tavırları tam kavga etsen yeridir halide. Dönüşte detaylı bir yorum yapacagım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havuzda takılıyorum hocam, sende öyle yap takma kafana. Dönüşte bizde Rixos merkezine gereken mesajları atarız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramada Resort Lara Yorumum :


    Otelden Bugün dönüşümü gerçekleştirdim . Öncelikle Reception dahil Halkla ilişkilerdeki arkadaşlar fevkalade ,abartmıyorum. Gelelim detaylara öncelikle Akşam yemeklerine gösterilen özen ne yazıkki öğle yemeklerine pek yansımıyor . Bİrkaç gün önce yediğim mantıyı unutmam mümkün değil , ET yemekleri oldukça başarılı iken sakatat ürünleri bir o kadar başarısızdı . Tatlılara zaten söyleyecek bir lafım yok tek kelime ile şahane . Neredeyse 2 tabak tatlı yiyordum . Chef aşçı hakikaten bu işin uzmanı sanıyorum ( tatlı konusunda ) Sonra Odaya gelelim oldukça güzel ama keşke tüm odalar küvetli olsaydı ayrıca oda da tekli bir ferah koltuk olabilirdi .Ayrıca ücretsiz kasa olması sürpriz oldu benim için zira konseptte ücretli yazıyordu . Yerli turistler için TV de 35 kanal mevcut öyle 3-5 kanal değil . Bu yönden bir sıkıntı yok . Lobby Bar'da 22-23 ye yakın içki UHD sistemiyle ücretsiz 24 saat boyunca (yeni rakı , white/red/roze wine , Vodka Martini vs... ) . Yemeklerde istediğiniz içecek hemen geliyor . Bu yönden bir aksilik yaşamadım . Ama gelelim benim için sıkıntı olan konuya ; otelin yaş ortalaması çok yüksek açıkcası biraz can sıkmıyor değil .Bu yüzden bir daha seçer miyim bu oteli orası gerçek bir muamma . Otelin profili Alman ağırlıklı . Ama yerli turist-yabancı turist ayrımı yapmıyor otel personeli . Almanca bilmeyen biraz sıkılabilir orada , belirtmekte yarar gördüm . Snack Bar 'ı pek kullanmasam da çeşit boldu , dondurma saatininde 16-18 olması çok iyi düşünülmüştü. 1 saat yetmeyebilir çünkü . Gelelim Havuza , Havuzun ortasında yer alan geçit yeri beni açıkcası çok rahatsız etti , ben havuzda gidip geldiğim için kulaç atarken kolum iskelenin altına çarpıyordu . Aqua Parkı ise oldukça güzeldi ve neredeyse bütün gün kullanıma açıktı . FUN MAKERS ekibinden Alman dostuma çok teşekkür ederim , Su topu maçlarında özellikle beni davet ediyordu önce . Ona buradan selamlar .
    Oda da belirtmek istediğim bir hususta havlular her gün değiştiriliyor , Mini bar her gün dolduruluyor ( 2 kola ,2 kola light , 2 sprite , 2 su , 2 soda , 2 fanta ve 1,5lt su (sıcak içecekler için ,oda da lipton icetea,adaçayı,böğürtlen,elmaçayı ... ve nescafeler mevcuttu) . Ben otelden MEMNUN olarak ayrıldığımı belirtmek isterim ama bu yaş profili sebebiyle bir daha düşüneceğimi sanmıyorum.( Gençlik nereye akıyorsa oraya gideceğiz )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Mayıs 2013; 2:00:11 >




  • Merhaba,
    Üstadlardan öneriler bekliyorum.
    Ağustos un ortasında mecbur tatil yapabiliyorum.Bu yüzden Antalya yı tercih etmiyorum.
    Egede deniz ve kumsalı güzel eşim ve 5 yaş çocukla tatil yapabileceğim bir yer f/p otel tavsiye edermisiniz?
    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hirotaro

    Ramada Resort Lara Yorumum :




    bu ramada Resort lara ile lara family club aynı otel mi acaba . netten resimlerine bakınca 2 otelinde fotoları aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halley yıldızı

    Ephesia holiday beach club kalan bilen var mı acaba ?

    Hocam geçen sene biz de Ephesia Holiday Beach Club'a gitmeyi düşünüyorduk ancak youtubedan otelle ilgili bir kaç video izledikten sonra vazgeçtik. Hemen hemen aynı fiyatlarda olan Bodrumda Forever Club'a gittik çok da memnun kaldık sonuçta Bodrum anlatılmaz yaşanır :)
  • hayır 2 otel yanyana , 1 i UHD , diğeri HD konseptine sahip . Lara Family Club'ı önümüzdeki 1 ay boyunca tavsiye etmem . halen inşaat aşamasında bir tesis . Havuzu daha küçük mesela .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Mayıs 2013; 13:06:54 >
  • @ 3yuq sağolasın dostum, ben paketi almıştım daha önce. bakalım nasıl bir yer öğreneceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.