Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.274
Cevap
75
Favori
255.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • the inn resort hakkında bilgisi olan varmı, fırsat bilgisi, otelin açılış tarihi vs?
  • [böyle bir sms geldi
    Cesme Akay Garden Tatil Koyumuzde 3 Gece 4 Gun Hersey Dahil Tatil Sadece 159 TL Rezervasyon: 0232 725 1725www.akaygarden.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lara'ya gidiyorum hocam , bakalım nasıl bir otelmiş , otelden izlenimlerini aktarmaya çalışırım bu sene açılan bir otel malum. ( Ramada Resort Lara )

    Olaki Eylül 15'de gidemeseydin ,eş dosta da devredemesen ( inşallah sorun vs olmadan gider tatilini yaparsın ) ben devralmayı çok isterdim ama Ağustosta kısa ya da uzun dönem askerlik beni bekler .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 20 Mayıs 2013; 14:25:12 >
  • Çok iyiymiş hocam , ben sanırım o dönemde Rixosları incelemedim inceleseydim eğer sanırım Rixos'dan %100 alırdım
  • otomobilci_x , dostumuz sağolsun, kendisi önerdi bu topikte.Kendisi düzenli Rixos Tekirova'ya gidiyor, haftaya yine orada olacak..
    Ben Şehre yakın olduğundan Lares'i tercih ettim, ama gönlümde Tekirova vardı,fiyatları hemen hemen aynı idi.
    Fiyatların F/P olarak iyi olduğunu özellikle belirtti diye aldım ve şimdilik herşey yolunda.
    Umarım tatil sırasında da sorun çıkmaz ve mutlu mesut döneriz.

    Seneye nedense IC Green palace geçiyor içimden,orayıda görmek istiyorum ama çok iyi bir F/P olursa erken rezervasyonda.
    Ama sırada Voyage sorgun ve Rixos tekirova/sungate var.Bunlardan sonra IC green Palace'yi deneyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t3ksas
    ne zaman kalmıştınız hocam.bende bu sene gidemezsem eger önümüzdeki sene buraya gitmeyi düşünüyorum.şuan haziran ayı için fiyat 195 tl kara tarafı fiyatı.değermi bilmiyorum tabi.giriş katlar dükkan demişssiniz.ne dükkanları var mesala.ve otelin gittiğniz tarihte kalabalık oranı nasıldı.

    Biraz uzun zaman oldu, 2007 de gitmiştim oraya. Güncel fotoğraflara baktım ve otelde değişiklik yok gibi. Mayıs ayında gittim ben ve boş yer yoktu. Mimari olarak bir şehir konsepti var, dışarıdan baktığınızda otel değilde bir sokakta gibisiniz. Giriş kattaki dükkanların kimisi para ile alışveriş yapılan takı, hediyelik eşya satılan yerler ve market var. Bazı dükkanlar ise otel tarafından servis edilen yiyecek içeceklerin sunulduğu mekanlar. Misal hamburger saatinde bir dükkanda hamburger servis ediliyor yada içecek vs. Genç, bekar ve eğlence için gidiyorsanız bence istediklerinizi karşılamaz ancak zevkler ve renkler tartışılmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: realgs

    otomobilci_x , dostumuz sağolsun, kendisi önerdi bu topikte.Kendisi düzenli Rixos Tekirova'ya gidiyor, haftaya yine orada olacak..
    Ben Şehre yakın olduğundan Lares'i tercih ettim, ama gönlümde Tekirova vardı,fiyatları hemen hemen aynı idi.
    Fiyatların F/P olarak iyi olduğunu özellikle belirtti diye aldım ve şimdilik herşey yolunda.
    Umarım tatil sırasında da sorun çıkmaz ve mutlu mesut döneriz.

    Seneye nedense IC Green palace geçiyor içimden,orayıda görmek istiyorum ama çok iyi bir F/P olursa erken rezervasyonda.
    Ama sırada Voyage sorgun ve Rixos tekirova/sungate var.Bunlardan sonra IC green Palace'yi deneyeceğim.



    Vallahi hocam sungate ve tekirova baya farkli gibi duruyor sanki ozellikle sungate . Kismetse seneye kovalicaz bu otelleri artik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar biz iki arkadaş tatile çıkmaya karar verdik fakat ne yer biliyoruz ne otel ama kafamızda antalya kemer var. herşey dahil imkanları güzel bir otel düşünüyoruz. bir haftalık tatil için kişi başı yol paraları içinde max 800-850TL gibi paramız var.
    konu hakkında yardımcı olursanız tavsiyelerinizi bekliyoruz teşekkürler şimdiden...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbahadir07

    Merhabalar biz iki arkadaş tatile çıkmaya karar verdik fakat ne yer biliyoruz ne otel ama kafamızda antalya kemer var. herşey dahil imkanları güzel bir otel düşünüyoruz. bir haftalık tatil için kişi başı yol paraları içinde max 800-850TL gibi paramız var.
    konu hakkında yardımcı olursanız tavsiyelerinizi bekliyoruz teşekkürler şimdiden...

    2 sene önce kemerde bir gece kalmıştık otele giriş yapmadan bir gün önce gidip otel sidedeydi..Bir gece kalacagımız için ucuz sadece yatacagımız bir yer baktık..3-4 yer dolaştık sonra bir yere baktık havuzu vardı ufak çaplı havuz başında barı yani bir pansiyon için hiçde fena bir yer değildi..Fiyat olarakda 20 tl ye anlaşıp bir gece kalmıştık 3 oda tutup..bunu fikir vermesi açısından yazdım.öyle bir yerde kalır yemeği dışarda ucuza halleder eğlenceyede kafanıza neresi eserse takılırsınız tekne turuna falan katılırsınız bu bir seçenek..

    ...Ama mesela bu tür tatil bana uymuyor ben lüks yere gidip yiyip içip aylaklık yapmalıyım elim sıcak sudan soğuk suya deymemeli :)

    ...Bir seçenekte sizin için olimpusa gitmek orada 45 tl ye falan yarım pansiyon şeklinde kalabilirsiniz yanyana birsürü yer var hepsine girer çıkar fiyat alır beğendiğinde kalırsın.iki arkadaş gideceğinize göre çapkınlık yapmakta vardır işin içinde kaldıgınız yerde falan kız grubu vs denk gelirse muhabbet için avantaj olur ama şansınıza biraz kötü ve kısır bir süreye denk gelirseniz sıkılma ihtimaliniz yüksek ..ama ozamanda bağlayan yok ya kaçar başka yere gidersiniz..bence ilk önce olimpusu bir deneyin sarmazsa oradan başka yerlere kemere falan uzanırsınız.




  • Arkadaşlar;

    2 kafadar için Alanya / Diamond Hill Resort te 2 kişilik tatil aldım. Dün indirim için son gündü avantajix ile ultra herşey dahil kişi başı 130 TL ye 7 gece (08.06.2013 - 15.06.2013) almış oldum. Oteli araştırdığımda Alanyadaki 283. otel arasında 4. sırada görünüyor (http://www.tripa dvisor.com.tr/Hotels-g297961-Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast-Hotels.html) Benim isteğim merkeze yakın olmasıydı ve öylede oldu. Otel hakkında bilgisi olan var mı? Sizce iyi bir tercih mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi85 -- 21 Mayıs 2013; 10:33:50 >
  • Bu başlığı arada bir okurumda gitmeyi düşünenler olur diye kaldığım otellerden vakit buldukça yorumlar ekleyeyim dedim.
    Son tatilden başlayayım, ulusoy aspendos hotel alanya. 3yıldızlı bir otel olmasına rağmen en az 4yıldızı hakeder. Genelde yorumlarda çok olumlu zaten ki haklılarmış. Otel biraz eski lakin lüks beklentiniz yoksa yeterli, herşey dahil sisteminde çalışıyor, temizlik her gün eksiksiz yapılıyor, deniz ve sahil 10numaraya yakın o civarda o şekilde full kum sahil kolay bulunmaz, çabuk derinleşmeyen ve kayalığın hiç olmadığı bir denize sahip, havuz biraz küçük tek bir kaydırak var lakin idare eder, yemeklerin çeşitliliği ve lezzeti yeterli, personelde ilgili, sorunlarınıza çözüm bulma noktasında yardımcı oluyorlar. fiyat-kalite dengesi açısından mükemmele yakın, 23 nisan tatilinde kişi başı 45TLye gelmişti. Çocuklu çiftler için ideal bir çevreye sahip, alanya merkezede 15dk mesafede. Netice olarak tavsiye ederim.
    http://www.aspendoshotel.com/




  • Bir diğer değerlendirmem; papillon zeugma otel belek.
    Geniş bir alanda yer alan klasik belek otelleri tarzında bir otel. Sıradan bir mimariye sahip olduğunu düşünüyorum. Odaları ise ilginç özelliklerde, hayatımda bu kadar yüksek tavanlı odalar görmemiştim, banyolarıda epey geniş. Sahili güzel lakin şubat ayında denize girme imkanı bulamamıştım. Havuzlar büyük ancak aquaparka sahip değil. Kapalı havuzu öyle bir otele göre küçük. Çalışanlar gayet saygılı, temizlik yeterli seviyede. Otelin kendi diskosuda mevcut malum şehir merkezlerinden uzak, belekte küçük bir belde. Yemek çeşitliliği ve kalitesini beklediğim seviyede bulamadım. Tavsiye noktasında pek olumlu konuşamam, o paraya çok daha iyi konfor ve hizmet sunan oteller bulunabilir..
    http://www.papillon.com.tr/hotels.asp?hotelID=1&hotel=Papillon-Zeugma---Belek

    Paylaşımlara devam edeceğim oteller; Utopia World Hotel Alanya, IC Santai Hotel Belek, Vera Hotel Verde Belek, Hotel Panorama Alanya, 1-2 otel dahada varda aklıma gelmedi şimdi ismi

    Not: burası fırsat paylaşım yeri yorum yeri değil derseniz de hak verir paylaşımda bulunmam..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armany -- 21 Mayıs 2013; 11:12:14 >




  • Anlat hocam anlat...Bence sakıncası yok...Bilgi bilgidir...
  • Şu anda maxx royal de kalmakta olan arkadaşlarım bu oteli tavsiye ettiler,herşey marka,daha önce kaldığımız otellerden kat kat üstün diyorlar,temmuz ayı için baktım,1 hafta 8724 tl...
  • Nasipse yarın 9 günlüğüne otele gireceğim.
    Nelere dikkat etmeliyim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Şu otel hakkında bana tavsiyede bulunabilirmisiniz gidilebilirmihttp://www.tatil.com/otel/hotel_ephesus_princess_kusadasi.htm?processid=ZZ-09463866TRNYGC0&sort=&Page=0
    fiyat 1160 2+1 (çocuk ücretsiz) veya önerebileceğiniz bir orel varmıdır buna benzer
    Saygılar
  • beyler kemer taraflarında iki otel yeni açılıyor biri vikingen birisi de white city hotel. temmuz başı fiyatları white city'nin 120 idi şimdi 180 olmuş. riske etmiş olur muyum sizce yeni açılan bir otele gitmek mantıklı olur mu yoksa sorunlarla mı karşılaşırım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gungorf01

    beyler kemer taraflarında iki otel yeni açılıyor biri vikingen birisi de white city hotel. temmuz başı fiyatları white city'nin 120 idi şimdi 180 olmuş. riske etmiş olur muyum sizce yeni açılan bir otele gitmek mantıklı olur mu yoksa sorunlarla mı karşılaşırım?

    bu oteller alanya türkler tarafında.ben haziranın 13ünde vikingen infinity e gideceğim.kapalı bir kutu otel.ne olacagını göreceğiz.white city netten orjinal resimlerini gördüğüm kadarıyla henüz açılacak pozisyonda değil.inşaat tadilat devam ediyor olarak gördüm resimlerini.ama yinede bir araştırın.(geçen sene vikingen infinity açılacak diye jolly tur rez. aldı.sonra otel yetişmeyince vikingen quality otele kaydırdılar herkesin rezervasyonunu.bu otel içinde aynı şey olabilir.iyi araştırın derim )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: armany

    Paylaşımlara devam edeceğim oteller; Utopia World Hotel Alanya, IC Santai Hotel Belek, Vera Hotel Verde Belek, Hotel Panorama Alanya, 1-2 otel dahada varda aklıma gelmedi şimdi ismi

    Not: burası fırsat paylaşım yeri yorum yeri değil derseniz de hak verir paylaşımda bulunmam..

    IC Santai Hotel hakkında yorumlarını bekliyoruz. Benimde çok merak ettiğim gruptur IC. Zira IC green palace otelini merak ediyorum,ilerde gidebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realgs

    quote:

    Orijinalden alıntı: armany

    Paylaşımlara devam edeceğim oteller; Utopia World Hotel Alanya, IC Santai Hotel Belek, Vera Hotel Verde Belek, Hotel Panorama Alanya, 1-2 otel dahada varda aklıma gelmedi şimdi ismi

    Not: burası fırsat paylaşım yeri yorum yeri değil derseniz de hak verir paylaşımda bulunmam..

    IC Santai Hotel hakkında yorumlarını bekliyoruz. Benimde çok merak ettiğim gruptur IC. Zira IC green palace otelini merak ediyorum,ilerde gidebilirim.


    Bildiğim kadarıyla nihat özdemirin sahibi olduğu bir otel grubu, şimdiye kadar kaldığım en kaliteli otellerden biriydi, her anlamda buram buram kalite kokan bir hizmet anlayışları var. Muhtemelen grubun diğer otelleride öyledir, personelinden yemeklerine kadar herşeyiyle işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Çok geniş bir alana kurulu, sahili olsun havuzları olsun gayet büyük ve rahat edilebilir. Odaların içi çok lüks değildi lakin verdikleri hizmet gerçekten takdire şayan. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, fiyatlarıda nispeten yüksek sayılır ancak değer derim. Özellikle boğazına düşkün olanlar için 10numaraya yakın bir kalite var, çıkışta kilo almama şansınız yok bence, balıkseverler için ayrı mutfaklarıda var ki çoğu otelde görmediğim bir özellikti.
    Sağlam bir GS taraftarıyım ama bu otelde kaldıktan sonra nihat özdemiri takdir ettim




  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.