Şimdi Ara

2013 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 ve 2015 sinavlarinin zorluk dereceleri asagi yukari ayni oldugu icin herkesin agzinda puan sira hesabi yaparken 2013 e gore yap oluyor. 2014 ve 2013 u karsilastirdim fakat gozle gorulur derecede bir fark olusmamis. 2015 ygs yi dusundugumuzde 20 puan falan oynadi siralamalarda. Ygs deki gibi ucurum mu olur 2013 teki gibi ufak farklar mi dersiniz? Isin icinden cikamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sayısalcı olarak değerlendirirsem.

2013 YGS Normaldi MAT-2 Baya ZORDU. Geo Ortaydı. Fizik Ortaydı. Kimya Kolay Biyoloji Kolaydı

2015 YGS Zor MAT-2 Zor GEO Baya zordu.. Fenler çok kolay olcağını düşünmediğimden 2013'den daha düşük puanlar çıkıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 17 Haziran 2015; 20:52:20 >
  • Hocam bana kalirsa 2013 herkeste bi nirvana olmuş. Çogu kişi kabul etmesede bence bu sene Ygs en zor seneydi veya en sacma ygslerdendiki puan dustu. 2013 ygs zor degildi. Mat ve geo bu sene cok zordu. Bence 2013 zorda olsa 2015 kadar zor degildi. Çunku ugrastiricida olsa yapabilirsin ama bu sene hem vakit kaybettik hem integral turev cozemedik. Bilende yapti ayni neti bilmeyende. Ygsde yigilma vardi lysde iyice artti. Bu sene her şeyi beklerim ben. 1 puan araliginda binlerce kişi olabilir bu sene. 100 bindeki adam 5 bine cekti deseler inanirim bu sene.

• Hocam 2013 veya 2014 ile değerlendirmek saçma olur ki zaten YGS sıralamalarında yaklaşık bi 15-20 k oynayış var. Bu sene sıralamalarda puanlarda bence çoo sürprizler olucak ki tip netlerinde bile yer yerinden oynuyacak yı geliyor bana

• Dostum tam da bu konuyla ilgili bir başlık açmıştım aşağılarda görebilirsin. Özet olarak diyebilirim ki, 2013 ygs 2015 ygs arasında dağlar kadar fark var. Çok daha zor 2015. Lys geometri açısından 2015 yine 2013ü öttürüyor. Bir tek 2013 mat 2015 mattan biraz daha zor ama ygs+ lys geometinin yarattığı farkı kapatamaz. 2013ten daha düşük olacaktır puanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.