Bildirim
2012 nin merakla beklenen aracı Yeni Hyundai i30'a ait Videolar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ön tasarım nefes kesici. Fiyatını abartmazlarsa çok satıcak gibi. Tabi gelsin bi görelim -
merakla beklediğim bir araç. fiyatlandırma konusunda yanılgıya düşülmezse çok satılacak bir araç olduğunu düşünüyorum. bayilere ulaşır ulaşmaz inceleyeceğim. -
tip olarak bmw1 çok hoşuma gidiyor ama onu alacak para yok, ondan sonra yeni c4 geliyor oda biraz tuzlu, bu i30 bu iki araça benziyor ama buda tuzlu olur kesin
Hyundai pazarın yönünü değiştiriyor bu güzel tasarımlarla -
abi başka hangi arabaların yeni kasaları gelecek, benim bildiğim civic ve linea var, tabi lineanınki değişimse! cepte para olsa şuan ilk tercihlerden biri şuanki i30du, alıpta bu konuyu görmek deli ederdi adamı, dediğim gibi bildiğiniz hangi arabalar var yenilenecek? -
Punto sınıfı olmasa da yakında kasa değiştirir ve daha alınabilir güvenilir olur diye düşünüyorum.Şahsen 1.6 dizel c4 varken bu araç tutmaz çok ucuz gelmez malzeme kalitesi de c4 le yarışamaz özellikle iç malzeme. -
Tanıtımdaki gibi tam donanımlı dizel bir i30'un fiyatı tahminimce 70'i bulur. Tabi öyle tüm aksesuarları ekleme gibi bir seçenek olursa... 17 inç jant, panoramik cam tavan, navigasyon, deri koltuklar ve diğer aksesuarlar...
Tabi araç şu ana kadar gördüğüm en yakışıklı C sınıfı HB'lerin başında geliyor, orası da su götürmez benim için. -
hyundainin yeni tasarımları çok iyi bu araç tutar. -
Araba güzel görünüyor almayacak olsam bile gidip inceleyesim geldi.Bakalım fiyatlar nasıl olacak? -
çok güzel olmuş -
Ne denirki... Adamlar süper yapmış ben çok beğendim. -
araba dışardan oldukça iyi duruyor, beğendim ama nedense c sınıfı değilde b sınıfı gibi gözüme göründü. Geldiğinde muhtemelen fikrim değişir tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 1 Ocak 2012; 10:20:47 > -
i30 C segmentinde diye biliyorum ama B segmentleri kadar küçük görünüyor, en azından videolarda o şekilde görünüyor. yoksa bana mı öyle geldi :S -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Araba güzel görünüyor almayacak olsam bile gidip inceleyesim geldi.Bakalım fiyatlar nasıl olacak?
Aynen hocam katılıyorum fakat fiyat uçuk olacaktır.Saygılar. -
Hakikaten şaşırtıcı sekilde güzel bir araç olmuş.Hyundai bu gidişle hondayi ve toyatayi terletecege benziyor. -
Önden oyuncak gibi olmuş bu yeni tasarımlara hiç alışamadım. Arkası ve içi güzel. -
arkası giuya benzemiş sanki -
Eski kasası çok tipsizdi.
Bunun dışı güzel olmıuş. İçi de iyi. sadece direksiyon biraz şekilsiz. Daha spor 3 kollu tip olmalıydı. Yine bir noktayı atlamışlar.
Ayrıca Hyundai logosunu artık değiştirsin. Bu tasarımlara bu logo gitmiyor.
Daha modern çizgili birşey bulmaları şart.
Fiyat olarak 40.000'e 1.6 Benzinlisi satarlarsa piyasada tutabilir. Golf bile 38.000 TL. Umarım son dönemdeki klasik yanlış fiyat politikasını uygulamazlar. Yoksa Elantra ve Blue gibi düşük satışlı bir araç olur.
Ülkemize uygun olarak 1.3 100 beygir civarı bir dizel ve 1.6 dizel seçeneği de olması lazım. -
dikkatli incelenirse giu. 1.16i den kesitler görülebilir ama bence cok şık olmuş -
Eskiden Hyundai markasını hiç sevmeyen ben, şu anda yaptıkları arabaları hayretle izliyorum ve çok beğeniyorum.
Benzer içerikler
- bayon kullanıcı yorumları
- cvvt ne demek
- hyundai accent 1.5 gls ile 1.5 i gls arasındaki fark
- hyundai accent era 1.4 kronik sorunlar
- 1.2 d cvvt motor nasıl
- hyundai i20 sıfır fiyat
- hyundai verna
- hyundai tucson 2019
- hyundai tucson hibrit yorum
- ıoniq 6 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X