Şimdi Ara

2012 MODEL OPEL ASTRA CLASSIC 3 ALANLAR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.260
Cevap
39
Favori
299.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Opel Astra Classic 3 HB ESSENTİA 1.3 EASYTRONİC dizel otomatik.

    Bir senedir kullanıyorum.Eğer çıldırmayacaksanız;ekonomik,sağlam ,güvenilir ama stabil sürebilirseniz çok ama çok donanımlı ve uygun bir araba.
  • Yeni alınan araçların serviste ücretsiz genel kontrolden geçirilmesi için tarih alan arkadaşlar var mı? İlk bakım olarak önerilen kilometrenin 10.000 den az olmasının getirisi varmıdır?
  • Ben alırken özellikle sordum; Gerek yok dediler ama yinede 3000 de falan genel kontrole götüreceğim.

    Teşekkürler.
  • Ben aracı teslim alırken 2 ay sonrasına bir genel kontrol için randevu fişi verildi. Genel bakım için Km bilindiği gibi belirtildi. Bu toyota da genel olarak yapılan bir uygulama, opelde bunu kontrol amaçlı yapmakta...
  • Yağmur sensöründen memnun değilim arkadaşlar. Ancak bu astraya has bir durum değil tüm araçlarda aynı şey var. Sensör olmayan astralarda silecek kolunu 1 kademe yukarı aldığınızda aralıklı çalışıyordu ve aralık ayarlanabiliyordu. Acaba sensörlü araçlarda aralıklı çalışma modu yok mu?
  • silecek hızını dönerek silecek kolundan ayarlama durumu yok, kolu yukarı iterek kademe kademe artırma söz konusu ama bence sensör gayet iyi çalışıyor. sadece çişe yağmur denilen ince ince yağdığında iyi ayarlayamıyor o da normal. o durumda sensörü kapatıp elle silmek gerekiyor.
  • Bende 3000 km yaptım 1 ay gibi sürede. ve sakarya-izmir arası 110tl gibi bir yakıtla geldim.kullandığım yakıt shell gtl 3,95tl litresi. ortalama tüketim 5.1lt gözüküyordu son durumda. hız genelde 110km maksimum 170km kısa süre. nasıl sizce
  • Kilometreye bakarak daha yeni olmasına karşın güzel bir ortalama demek yanlış olmaz. Sıfır alınan araçlarda 250 km'nin yaklaşık olarak 10 litre ile geçilebildiğini ön görürsek, 500 Km 20-22 litre arası bir değere denk gelecektir. Sizin aldığınız fiyata ortalama olarak 27 litre yakıt alındığını hesapladığımızda aradaki fark, yeni aracın biraz daha fazla yakıt tükettiğini göstermiş oluyor. Bu da normal karşılanan bir durum sanırım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkularda -- 26 Ocak 2012; 8:33:26 >
  • 2012model 1.3 cdti manuel vites, 42.500 tl'ye aldım.. bir de ellerin de 2011 vardı 40.000'e şimşek grisi, rengini begenmedim, siyah aldım. Allah herkese kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Şu sıralar oldukça pahalı ama ancak şimdi alma imkanımız oldu ayrıca araçların üretiminin durduğunu ve bayilerin ellerindeki araçların da birer ikişer kaldığını biliyorsunuzdur.

    Pencere altı çıtalar için 350 tl fark verdim biraz fazla geldi, aslında 550den düştüğünü söyledi temsilci ama sizce nasıl fazla değil mi? fazla bile olsa satıcıya bunu artık dile getirmenin manası yok ama merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 26 Ocak 2012; 9:38:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktaysar

    2012model 1.3 cdti manuel vites, 42.500 tl'ye aldım.. bir de ellerin de 2011 vardı 40.000'e şimşek grisi, rengini begenmedim, siyah aldım. Allah herkese kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Şu sıralar oldukça pahalı ama ancak şimdi alma imkanımız oldu ayrıca araçların üretiminin durduğunu ve bayilerin ellerindeki araçların da birer ikişer kaldığını biliyorsunuzdur.

    Pencere altı çıtalar için 350 tl fark verdim biraz fazla geldi, aslında 550den düştüğünü söyledi temsilci ama sizce nasıl fazla değil mi? fazla bile olsa satıcıya bunu artık dile getirmenin manası yok ama merak ettim.

    Bu üründen alıp taktırdım ve gayet kaliteli çıktı.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=253447&Productid=otm62a0593




  • aslında benim kıyasım diğer yetkili servisler içindi. Bundan sonra hepsiburada vs. gibi yerlerden temin ederim sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakin

    Bende 3000 km yaptım 1 ay gibi sürede. ve sakarya-izmir arası 110tl gibi bir yakıtla geldim.kullandığım yakıt shell gtl 3,95tl litresi. ortalama tüketim 5.1lt gözüküyordu son durumda. hız genelde 110km maksimum 170km kısa süre. nasıl sizce

    sıfır aracın 5.1 lt ortalama vermesi imkansız bence. ben 2300 km^deyim, ağırlıklı olarak şehir içi, kısa mesafe kullanıyorum 6,5 lt ortalama. uzun yolda en fazla 5.5 lt'ye düştü. 5.1 lt ölçümünde hata var diye düşünüyorum. eğer hata yoksa benim araçta bir hata var
  • Şehir içi bilmiyorum ama şehir dışı kullanımda bu değerleri yakalamak gayet kolay. 100 km de dolu ve yüklü bir araçta 4 litreye kadar yakalayan insanlar var şehir dışında. Kullanıma göre değişeceği için 5 litre bence gayet güzel...
  • şehir içi litre kıyaslaması bence yanlış, istanbulda çoğu yolda 20 metrede bir dur-kalk yapıyorsun. Diğer şehirler istanbulun yanında şehirler arası niteliğinde kalır.
  • astra classic 3 dizel artık satılmıyormu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akkusat

    astra classic 3 dizel artık satılmıyormu.

    fiyat listesinde hala gözüküyor satıştan kalkacağı yönünde bi söylenti vardı ama bence satışları görünce daha da uzatırlar opelin en çok satan aracı sonuçta
  • araci alirken bu hafta 5-6 tane bayi ile gorustum hepsi de dizel yani cdti olanin uretiminin durdugunu soylediler. piyasada cok az kaldi bazi bayilerde yok bazisinda 1-2 adet var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktaysar

    araci alirken bu hafta 5-6 tane bayi ile gorustum hepsi de dizel yani cdti olanin uretiminin durdugunu soylediler. piyasada cok az kaldi bazi bayilerde yok bazisinda 1-2 adet var..

    neyse artık yeni astra sedan için bekleyecez desenize paylaşım için sağolun.
  • Arkadaşlar merhaba ,

    1.4 ASTRA CLASSİK III sahibiyim aracın motor kısmındaki kaporta ve şase bağlantı parçalarının çekomastiği çok kötü çekilmiş , bilmiyorum hiç farkkettiniz mi?

    Bana çok garip geldi.Alman üretimi bir aracın böyle olması çok can sıkıcı açıkcası .

    Paylaşmak istedim.


    İyi forumlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swrc

    quote:

    Orijinalden alıntı: oktaysar

    araci alirken bu hafta 5-6 tane bayi ile gorustum hepsi de dizel yani cdti olanin uretiminin durdugunu soylediler. piyasada cok az kaldi bazi bayilerde yok bazisinda 1-2 adet var..

    neyse artık yeni astra sedan için bekleyecez desenize paylaşım için sağolun.

    benim adlığım yerde bir adet beyaz ve bir bayide de 2 adet siyah vardı. Şuanda almayı düşünenler hala bulabilirler sanırım ama sonrasında çıkmayacağını söyledi tüm bayiler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.