Şimdi Ara

2012 Model Albea Aldık! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
19.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlı uğurlu olsun, bol bol keyifli, kazasız belasız sürüşler,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 2 Mart 2012; 23:48:37 >
  • Hayırlı Olsun... fabrikada ne albea üretmiş sat sat bitmiyor 31 aralık'ta üretim bitti halen satılıyor...
  • hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın...

    hidrolik direksiyonu tam kırabilirsiniz ama o şekilde bırakmayın, uzun süre tam kırık pozisyonda durması hidrolik pompasını fazla zorlar
  • Hayirli olsun ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coderMX
    Aslında aracı almaya gidince bir ara vazgeçmiştim. Ama sonra düşündüm punto, fiesta, polo gibi araçların dizeli 37.000 TL civarı, bayi indirimiyle 35.000 TL civarına alınabilirler fakat 35.000 TL'yi gözden çıkarmış olsam 45.000 TL civarına C4 tarzı araç almak isterdim. İkinci el olarak da Accent Admire düşünüyorduk. Fakat 15.000 TL ikinci ele verene kadar 28.000 TL'ye sıfır alalım dedik. Hem Accent Admire'nin motorundan daha ekonomik olur sıfır multijet motor.


    İçinize sindiyse ve şuan severek biniyorsanız en iyi tercihi yapmışsınızdır.Accent admire'den daha ekonomik ve 'sıfır' bir araca sahip olmuşsunuz, herşey ihtiyaç meselesi kimine göre yaş önemli değildir, kimine göre arabanın sıfır olup olmaması.Umarım ihtiyaçlarınız ve tercihleriniz doğrultusunda en ideal araca kavuşmuşsunuzdur.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Utku
    Forumun seviyesi yukseliyor herhalde.

    Hayirli olsun yeni araciniz.


    Otomobil alırken her kişinin gözettiği farklı birçok kriter var.Ama malesef forum ve halk olarak biz bunları gözden kaçırıyoruz.Sanırım forum biraz biraz farkına vardı bu konunun ama güzel halkımız, çok bilmiş akrabalarımız, yan komşularmız ne zaman farkına varır orasını bilmiyorum.

    Saygılarımla
  • hayırlı olsun.ben olsam ikinci el daha iyi bir araç alırdım.
  • hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. direksiyon keçeleri falan pek kafana takma hergün 10 defa tam sağ tam sol yapsanda 10 senede bozamazsın onları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurcandmt

    Hayırlı uğurlu olsun nice yollara. Aynı araçtan (baz donanımlısından) arkadaşımda da var o arabanın konforundan ve yol tutuşundan şikayetçiydi. Sizde de böyle sorunlar var mı başka sorunlar varsa nelerdir yazabilir misiniz?

    Usta şöför değilim, haftaiçi otobüsle gidip geldim işe. Daha önceki arabalarımız Reno 9 broadway, toros tarzı araçlardı. 9 senedir aracımız yoktu.

    Bu arabadan Golf ve Jetta'daki yol tutuşunu, ataklığı vs. beklemek hata olur.

    Benim için haftasonundan haftasonuna ayağımı yerden kessin, senede bir yada iki kez uzun yol gidebileyim yeterli.

    Yani özellik falan aramıyorum, ayağımı yerden kessin, birde ekonomik olsun, yoldada bırakmadıktan sonra benim için 10 sene binilecek bir araçtır.

    Daha önce spring vardı, çok sorun çıkarmıştı, 2 sene masraf yaptık, bir türlü düzelmemişti. Spring'i aldıktan sonra pişman olduk keşke sıfır Hyundai Accent LS (hiç bir özelliği olmayan 1.3 benzinli) alsaydık dedik. Tekrar aynı hatayı yapmamak için ikinci elden uzak durduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 3 Mart 2012; 0:17:50 >
  • keşke o paraya accent era alsaydınız 3-5 aylık en fazla 1 yıllık olurdu ama daha güzel olurdu neyse hayırlı olsun.Az yakar yürütmesi kolay parçası vergisi olsun daha ne.
  • hayırlısı olsun..güzel günlerde kullanmak nasip olsun.. aracı yetkili servis dışında başka servise sokma..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undergroundfasulye

    keşke o paraya accent era alsaydınız 3-5 aylık en fazla 1 yıllık olurdu ama daha güzel olurdu neyse hayırlı olsun.Az yakar yürütmesi kolay parçası vergisi olsun daha ne.

    Accent Era'da baktık. 25.000 km'de Era bulduk 2010 model. Satıcı arabayı hiç kullanmıyorum, evin önünde yatıyor, işe otobüsle gidip geliyorum dedi. 15.000 bakımı Temmuz ayında yaptığını söyledi. Telefonu kapattıktan sonra düşündüm 6 ayda nasıl olmuşta 10.000 km yapmış dedim. Era'nın dizel motor düşük km'li olanları çok pahalı geldi. Bazılarıda 1 yaşında olmasına rağmen komple boyalı. Biraz aceleye geldi araba alma işi. Bi türlü karar verememiştik. Açıkcası alırken pek düşünmedik. Almaya gittiğimizde almaktan vazgeçtim fakat sonra krediye girmenin mantıksız olacağını düşündüm, ikinci elede güvenemediğimden dolayı araba alma işinin 2-3 ay daha sarkacağını düşünüp, Albea alalım bu derttende kurtulmuş olurum dedim.
  • hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın inşallah :)

    Sıfır almakla iyi yapmışsınız, ikinci ele güven olmuyor dediğiniz gibi.
  • İnanmamak serbesttir zamanında gece 2 civarı 2.5-3 km uzaklıktaki halı sahaya camdan çıkanlar dahil 10 kişi bindik. Sahibi olan arkadaş bu aracı kullandığı şekilde bir golf astra kullansa her parçası bir yerde kalırdı.
    170 180 gibi süratlere çıkınca araç artık kontrolünüzden çıkar gibi oluyor, erayı geçtim logan bile yüksak süratte albea'dan daha iyi.

    Araba sağlam eşşek muamelesi bile yapsan ne multijet motoru ne araç bir sorun çıkarmaz. Motoru yakıt ekonomisi anlamında müthiştir. Ama güvenlik ve konfor olarak birşey beklememek lazım.
  • Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dilegiyle.
  • hayırlı uğurlu olsun.en doğru tercihi yapmışsınız
    lastik ebatlarını bilmiyorum ama 185 liklerdense yol tutuşu sorunsuzdur yüksek hızlarda bile santim savrulmamıştır benim albea
    çekişini vede yakıtını söylemeye gerek bile yok
  • hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde binin
  • allah utandırmasın iyi günlrde kullanın.
  • valla hocam bundan sonra pek etliye sütlüye bakmayın. mis gibi sıfır araç almışsınız. şu zamanda 28 bine dizel, sedan, piyasası olan, vede sağlamlığını kanıtlamış motora sahip olan araç bulmak zor. son albealarda satılıyor işte üretimi bitti. arabanızın keyfini sürün.

    evet belki konfor olarak biraz zayıf olabilir ama en azından piyasada parasını hak eden nadir araçlardan biri. yakıt,vergi,parça,bakım maliyetleri düşük. daha ne olsun.

    hayırlı, uğurlu olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: power003

    Hayırlı Olsun... fabrikada ne albea üretmiş sat sat bitmiyor 31 aralık'ta üretim bitti halen satılıyor...

    Aracınız hayırlı olsun..
    Albea yerine ne üretecek Tofaş..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.