Şimdi Ara

2012'den beri hiç bir şeye inanmıyorum:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi okadar hazırladım piskolojik olarak zaten hazırdım.Okadar mutluyum içim huzur kaplıyor 2012 de kıyamet kopucak.4 sene geçti , o günden beri hayatta bir şeye inanmıyorum.ne huzur ne mutluluk bıraktı bu mayalar.

• Ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • Bende hayattaki yalancılar yüzünden kolay kolay inanmaz oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

Bende hayattaki yalancılar yüzünden kolay kolay inanmaz oldum

16 yaşındasın sincap ,tanık olabileceklerine yalan mı diyosun

İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü
  • 2012 21 Aralığı İple Çekip Umduğunu Bulamayanlar Artılasın +++

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ölüm bile yalancı .

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Kiraladığım araç ile elimde içkim deniz kenarında hayatının sonunun bekleyen rock metal müzik ile yada queen dinleyerek ölmeyi planlıyordum.

ölüm bile yalancı .

Haha otekı tarafa şarap sışesıyle gıtmede zebanı o sıseyı alır.....

Orijinalden alıntı: losttime35

quote:

Kiraladığım araç ile elimde içkim deniz kenarında hayatının sonunun bekleyen rock metal müzik ile yada queen dinleyerek ölmeyi planlıyordum.

ölüm bile yalancı .

Anlarsınız ya:-)

Orijinalden alıntı: losttime35

quote:

ölüm bile yalancı .

İmzamı oku , gidip geldin herhalde.
  • Bir defa Mayalar hiçbir zaman 2012 de kıyamet kopacak falan filan dememiş.Bazı kendini süper zekalı zanneden insanlar maya takvimini öyle yorumlamış.neymiş efenim,takvim 21 aralık 2012 de bitiyormuş.eee..bu tarihte bittiğine göre demek bu mayaların bir bildiği var.demek ki 21 aralık 2012 zamanın sonu.yapma yav...bir sürü dinden onca peygamber,aziz,şu,bu gelmiş geçmiş,ama hiçbiri de çıkıp şu tarihte kıyamet kopacak dememiş.ama maya tableti öyle diyor.eminmisin? sen öyle zannediyor olmayasın?peki 2012 elimizde boşta durmasın madem,film yapalım,kitap yazalım,tv programları hazırlayalım.o tarih gelene kadar çok ekmek yedirir bu iş.

21 aralık 2012 den aylar önce başlayıp son güne kadar,daha adını bile bilmediğimiz ne kadar astrolog,ufocu,şu,bu varsa hepsi tv de sabahtan akşama kadar konuşuyordu.peki söylediklerine kendileri inanıyormuydu?madem kıyamet kopacağını düşünüyorlardı,neden tv de konuşma yapmak yerine kıyametten kurtulmak için hiçbir girişimde bulunmuyorlardı.oysa onlar gibi üçkağıtçıların sözlerine inanıp ciddi ciddi sığınak yapanlar vardı.peki 2012 den sonra bu arkadaşlar tekrardan tv ye çıkıp bir açıklama yaptılar mı?biz yanılmışız dediler mi?milleti göz göre göre uyuttuk dediler mi? tv reytingini,bir paramızı aldık,sizde mal gibi kandırıldığınızla kaldınız dediler mi?
    Bir Haktan Akdoğan vardı,nerede kendileri? o da 2012 de çok konuşanlar arasındaydı.sokak lambasının siperliğine %100 ufo diyen bir kurumun(sirius ufo uzay bilimleri ve araştırma merkezi gibi süpersonik bir isme sahip)başkanı kendileri.

Ayrıca madem bu tarihte kıyamet kopacaktı, bunu nasa ve amerika başta olmak üzere dünyanın ileri gelen devletleri bilmiyormuydu?adamlar 20 yıl sonrası için anlaşma imzalıyorlardı.demek ki onların maya takviminden haberleri yoktu.

Daha bu konuyla ilgili sayfalar dolusu yazı hatta kitap bile yazabilirim.ama üşeniyorum.

Sonuç olarak 2012 hakkında hiçbir bilimsel veri ve uyarı yokken (o tarihlerde nasa bile açıklama yaptı böyle birşey yok diye)bu masala inananlar ya kandırıldıklarının farkında değil,ya da farkında ama bu durumdan hoşlanıyorlar.popüler kültür işte insanları böyle aptallaştırıyor.

• İyi de beyler kopmadi mi ben cehennemdeyiz saniyodum heryerde teror tecavuz

Orijinalden alıntı: GenkaNuank

İyi de beyler kopmadi mi ben cehennemdeyiz saniyodum heryerde teror tecavuz

cehennemde yer kalmamış zebanilere iş yok hepsi dünyaya gelmiş.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.