Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (4192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
88.286
Cevap
298
Favori
4.431.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41904191419241934194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • daldiy D kullanıcısına yanıt
    Hocam takas olayı bayiden bayiye değişiyor, cevrenizdekilere tek tek sorun bence.

    Yeni araçtaki en büyük eksiklik elektrikli katlanır ayna olmaması. 3 sene önceki premium'da olup da 2016'daki Elegance'da olmaması çok can sıkıcı, aracı aldıktan sonra fark ettim ve kendimi kandırılmış hissettim. Honda'nin 3 kuruşluk maliyetten kısmak için böyle birşey yapması anlaşılır gibi değil.

    Onun dışında gayet memnunum. Zaten alışık olduğum bir araç olduğundan hiç yabancılık çekmedim. Yakıt konusunda makul olduğunu düşünüyorum. Özellikle uzun yolda sizi uzmeyecektir. Yoğunluklu olarak sehir icinde kullanacaksanız bulunduğunuz şehre gore 7.5 - 8.5 lt/100km civarı bir tüketim sunacaktır. İlk 10-15 bin km'deki tüketim rodaj nedeniyle biraz fazla olabilir. Motor açılınca gayet makul tüketim değerleri sunuyor bu araç.

    Otomatik vitesin çok yaktığı önyargısı bu araç için pek geçerli değil, o konuda rahat olabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    ayakta alkışlıyorum gerçekten sabır işi bu yaptığınız :D
  • 2012 otomatik fb7 premium , 2 kişi ve hafif bagaj , 35 litre lpg ile Ankara - Akşehir arası git gel 510 km (15km'si Akşehir şehir içi) , sonrası bugün Ankara şehir içi 20-25 km daha yaptım ve hala gaz var yarın kaç km'de bitecek bende merak etmekteyim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siderya

    2012 civic arabamı passat sahibi bir veteriner aldı...turbosu yanmasın diye durup soğuttuğunu satıp kurtulduğunu anlattı....jazz 2005 ten beri üretimiyordu donanım güvenlik üst seviyede...2016 civic te jazdaki veya accord daki güvenlik donanım var...binmemişsiniz sadece feyk atıyorsunuz ya tutarsa...spor modda ne mercedesler audiler toz yuttu arkamdan...72 den beri adım adım üstüne koyularak geliştirildi bekledi turboyu da koydu 9 ileri otomatik dizeli de....passat ya da diğer alman araçları... emisyon yani yazdığından çok yakar çevreyi fazla kirletir diğer eksileri zaten cebi yakar...
    Bu mesaja eklenen görseller:

    2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz


    Turbo Timer denilen olayının turbo yanmasın diye soğutmaya dediniz ya sizle neyi tartışayım neyi anlatayı?

    Atmosferik motor ara hızlanmaları berbattır sollamaya çıkarken yandaki gaza basarsa siz turbolu araçların tozunu yutarsınız ha bide bayırsa yol hepten kaplumbağa gibi kalır atmosferik araçlar.



    Honda 10 yıl bekledi en iyi turbo motoru çıkardı diyorsunuz sanki projeyi sen yönetin .Araç Çıksın Piyasaya belli Olur piyasadakilerden iyimi değil mi?


    2016 civic (fb7) ile 2016 jazz karşılaştır kendi sitesinde farkı gör.




  • şımarık kedi Ş kullanıcısına yanıt
    anlat şımarık kedi....turbo hikayesi efsanedir masrafları herkes tarafından bilinir...binmemişin belli spor modda atmosferik ekon kapalı uçar denedim gördüm toz yutturdum şimdiye kadar dene gör işkembeden atma.....okumuyorsun yazdıklarımı küçük araçlardaki, rekabet yüzünden uzun zamandır gelmeyen jazz ultra özelliklerle geldi beğenirim tipi dışında 2012-2016 Türkiye civiclerinden donanım güvenlik açısından üstün...2016 civic çıktı ülke yollarında olmayabilir ama güvenlikte özellikle honda tüm araçlarına aynı opsiyonu kullanır...feyk atma yemeyiz....
    Bu mesaja eklenen görseller:

    2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: korayu

    Sahtekarlığı tüm dünyanın kabul ettiği bir markanın reklamını, avukatlığını, promosyonunu işte ne yapmaya çalışıyorsanız yapmayınız.
    Kim yaparsa ikaz ediniz.
    Honda markası geçmişten itibaren saygı duyulan köklü bir markadır.
    O övdüğüz markayı araştırın alanları nasıl üzmüş mağdur etmis öğrenin eminim doğru bilgiler ışığında sahtekarlığı şirket politikası edinmişleri savunmayacaksınız.


    Adam vw passatın neden geri çağrıldını bilmeden yalan yanlış konuşuyor sonra ben oradaki yanlış bilgiyi düzeltiyorum sende diyorsun ki

    "Sahtekarlığı tüm dünyanın kabul ettiği bir markanın reklamını, avukatlığını, promosyonunu işte ne yapmaya çalışıyorsanız yapmayınız."

    Ben adamın verdiği yanlış bilgi düzeltim. yani sana ait olan "Bence doğruları konuşursak bir sonuca ulaşabiliriz."cümlesine aykırı bi durum yok.


    Ben hondayı eleştiyorum bende honda civic var ben kullandığım aracı eleştiriyorum ama diğer arkadaş diyor ki vw söyle kötü vw böyle kötü

    vwninde kötü yanları var eleştirilecek yanları var ama vw kullanıcılarda vwyi eleştirsin.Ama Bir aracı aktif kullanmadan eleştirmek ne kadar doğru hayatında vwye binmemiş vw eleşiyorlar.




  • siderya kullanıcısına yanıt
    Hayatında hiç tork devir ve güç devir grafiği inceledin mi ? ben açılayım sana öğren ondan sallamaya devam edersin.Senin o atmosferik araç 4300 devirde 150 nm tork veriyor ve 4300 den sonra devir artıkça tork düşüyor. turbolu araç maksimum torkunu 1500 devirde ortalama 200 -300 nm olarak verir 4000 devire kadar bu torku sağlar. adam 2000 devirde gaza dokundu mu yapıştır.


    aracın fabrika verisi
    Hızlanma 0-100 km/s (sn) 12.2



    yazdıklarında bir tane teknik veri yok sallamaya devam kardeş.




  • şımarık kedi Ş kullanıcısına yanıt
    Yoo yanlış bir şey yok sahtekarların kendi forum siteleri var zaten orada kendi aranızda ne paylaşacaksanız paylaşın.
    Burada honda civic ile bildiğiniz konuları -eğere var ise- paylaşabilirsiniz.
    Tüm dünyada ya sahtekarlıktan ya arızadan yada hileden geri çağrılan bir markayı neden burada övmeye çalışıyorsunuz anlatırmısınız ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas diyorki; buarad sadece civicle ilgili goruslerini yaz ama sadecw iyi olanlari,guzel olanlari.. Civicle ilgili elestirin yada baska araclarla karsilastirmalarin varsa onlari burada degil vw hyndai bilemedin toyota forumlarinda yaz.. Yok yok hic yazma en iyisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • false6 kullanıcısına yanıt
    27 LT GAZ İLE 300-305 KM GİDİYORUM
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Tasarruf odaklı derken tam olarak neler yaptıgın paylasırmısın ?
    Ben bu degerleri rüyamda bile göremyorum malesef :) otomatik vites 8 civarının altına düşmüyor şehir dışıda 7.6 civarı kalkışları yumuşak yapıyorum çok hız filanda yapmıyorum ortalama 90-110 ama demekki gözden kaçırdıgım birşeyler var
  • 78TANER 7 kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde mi..dışında mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ters slash T kullanıcısına yanıt
    Yol boyu sürekli hız sabitleyici açık bir şekilde ve 100 km sabit hızla yol almak, yokuş çıkarken eko modu kapatmak, sollamalar için ani hızlanma yapmamak, yokuş yukarı hız artırmaya çalışmamak ciddi miktarda tasarruf sağlıyor.

    Trafik müsait ise 200-300 metre uzakta kırmızı ışık yanıyorsa gaza basmayı kesip arabayı sertbest bırakırsanız hem benzin kesiciye girip tüketim sıfırlanır hem de balatalara daha az zarar vermiş olursunuz. Bazen yavaşladığınızda kırmızı ışık yeşile dönüyor böylece dur kalk yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Bunların hepsi tasarruf sağlayan yöntemlerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şımarık kedi




    Hayatında hiç tork devir ve güç devir grafiği inceledin mi ? ben açılayım sana öğren ondan sallamaya devam edersin.Senin o atmosferik araç 4300 devirde 150 nm tork veriyor ve 4300 den sonra devir artıkça tork düşüyor. turbolu araç maksimum torkunu 1500 devirde ortalama 200 -300 nm olarak verir 4000 devire kadar bu torku sağlar. adam 2000 devirde gaza dokundu mu yapıştır.


    aracın fabrika verisi
    Hızlanma 0-100 km/s (sn) 12.2



    yazdıklarında bir tane teknik veri yok sallamaya devam kardeş.








    Honda S modunda cogunlukla kullanıyorum deli gibi gidiyor tork mork anlamam her araba gider hepsinin zevki ayrı golf otomatik kullandım şehir içinde ilk kalkışta turbo devreye girmeden gitmiyor gaza yüklenmen gerekiyor. ama honda zincire vurulmuş aslan gibi hep öne atılmaya çalışıyor.HAYAT ONDA LÜTFEN KURALLARA UYALIM ÖZELLİKLE SİNYAL VERMEDEN DÖNENLERİ UYARALIM .




  • unifiedquarks U kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yazılan yorumlardan bunları anlıyorsanız yakında sahtekarların eline düsersiniz.
    O zaman honda yı çok ararsınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir arkadasa 2006 model honda jaz alacagiz. Yanlız aracin vitesinde birde L modu var bu şanzıman türü nedir tam otomatik midir, ariza yaparmi aracin sahibide tam olarak bilmiyor ayrica araç durdugunda sarsiliyor sıkıntı ne olabilir. Teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siderya

    siz eski honda kullanıcılarından sınız...saygım sonsuz...trollerle uğraşırken birde sizden gelen garip tepkiler....ilginç....caucass amcamız var uzun süre uğraştı onuda seviyorum...takılıyorum deyip ince ince giydiriyor sizde aynı moddasınız....sizi de seviyorum....
    Bu mesaja eklenen görseller:

    2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz

    Sorun yok, büyük harflerle yazılmış yazıyı okuyunca google ın çevirileri geldi aklıma, art niyet yok yani. Bir iki tur daha okuyunca iki cümleye indi çevrilmiş cümleler. Yoksa sürekli giydirmem imkansız niye derseniz arabanın lastiği patlasa değiştiremem, dursa bir şey yapamam, arabalar üzerinde fazla bilgim yok yani, benim için önemli olan istediğim yere yolda bırakmadan götürmesi. Uzmanlık alanım olmadığı için giydiremem Ancak tecrübe yakıt tüketimi vs. konularında benim de söyleyeceklerim olur elbet.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayhakan

    Arkadaslar bir arkadasa 2006 model honda jaz alacagiz. Yanlız aracin vitesinde birde L modu var bu şanzıman türü nedir tam otomatik midir, ariza yaparmi aracin sahibide tam olarak bilmiyor ayrica araç durdugunda sarsiliyor sıkıntı ne olabilir. Teşekkürler

    Düşük hızlardaki ve durma sırasındaki sarsıntıdan dolayı, honda abimin 2005 jazz'ının şanzımanını ücretsiz olarak değiştirmişti.. Sonra bu şanzımanda da aynı sorun çıkmıştı.. Sonra gitti özelde bi ustaya yaptırtmıştı.
  • tcmb T kullanıcısına yanıt
    Bir şey yapmanıza gerek yok honda sizin yerinize yapar ..gerçekten çok ciddi saldırı var...yorumlarınızı merakla bekliyoruz yarbayım....Büyük harfleri küfür olarak algılayanlar var alakası yok sadece vurgu anlayamayanlar için....
    Bu mesaja eklenen görseller:

    2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz
  • taneresin T kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi denedim kardeşimin golf 7 sine binip fethiye dalyan iztuzu yaptım. dur kalk yavaş ağır araç... onlara sorsan oturaklı araç!!!!
    Bu mesaja eklenen görseller:

    2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz
  • 
Sayfa: önceki 41904191419241934194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.