Şimdi Ara

2012 - 1.6 Sport Benzinli Otomatik CRUZE alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forumdaşlar,

    HB , otomatik, lpg siz, bagajı fena olmayan bir araç bakıyorum (bebek arabası ve 1 bavul kafi
    Gönlümden geçen Astra J ama bütçemi çok zorluyor.)

    2012 model HB cruze'lara bakıyorum ama dizel otomatikler yüksek km ve sadece beyaz renk buldum. benzin, otomatik 1.6 sport ve boyası/hatasız bir araç buldum. Yakıt olarak çok mu üzer? Sabah akşam toplam 10 km standart. Ve haftasonları şehir içi gezi yapıyorum. Senede 6,000 km'yi geçmem. Ama yakıt konusunda kararsızım. 1.6 sport nasıldır, 1 çocuklu aileye yeter mi? performansı nasıldır?

    Yorumlarınız çok değerli benim için. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.



  • 6 yıl/75 bin km 1.6 otomatik hb cruze kullandım. Şehir içi 25 km ortalama hız ile 10-11 litre benzin, 13 litre lpg tüketimi vardı. Performans işi beklentiye bağlı, yüksek bi beklentiniz yoksa rahatlıkla tatmin edecektir. Hacim olarak oldukça iyidir, kalıplı bir araç o konuda içiniz rahat olsun.

    Astra j ile aynı araç zaten, sadece iç-dış tasarımları farklı. Bir de astra kalite olarak bir tık daha iyi. Ama fiyat avantajı varken cruze almak daha mantıklı.

    Bu da aracımın inceleme konusu, detaylı bilgiler var, faydalı olacaktır.
    https://forum.donanimhaber.com/chevrolet-cruze-ayrintili-inceleme--125733705



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 21 Nisan 2018; 14:15:43 >
  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
    Aslında performans beklentim çok yok. 2004 model Getz aracımı sattım yeni. Bugüne kadar yüksek model, iyi bir araca hiç binmedim. Yeni doğacak bir kızım var. Yani ailemle beraber kullanacağım. Yokuşlarda eski arabalarım gibi zorlanmasın bana yeter

    İç hacim ve kalite benim için önemli. Oturaklı araç olduğu için çok hoşuma gitti. Tabii fiyat avantajı da var. Cruze'un fiyatına aynı temizlikte, aynı yıl/km 'deki Astra J 'ler en az 10.000 - 15.000 bin tl pahalı.

    Tek korkum son sahibi olur muyum? Kafan 5 yıl kullanacağım bir sorun olmazsa, 5 yıl sonra aşırı zarar etmiyim bana yeter. İllaki zararına satarım malum piyasası yok ama en azından uygun fiyata aldığım, 5 yıl boyunca, düşük kilometredeki ve kalite bir araca binerim diyorum.




  • Zarar ettirmez, bu konular zamanında çok konuşuldu. Şirket avrupadan çekileceğini açıkladığında(2013 sonu) millet felaket tellallığı yapıyordu, yok arabanız bisiklet parasına gidecek, yok elinizde kalacak falan. Hala arabanın canlı bi piyasası var, çünkü f/p oranı mükemmel. Araç fiyatları böyle devam ederse bu tür modellere talep her zaman olacaktır.

    Dediğiniz gibi uygun fiyata alıp, keyifle kullanıp satarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.