Şimdi Ara

2011 yeni astra 43 bine alınır mı?(ayrıntı içerde) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 5-6 bin km istanbul şehir içinde kullanırım.şehir dışında da 3 bin km civarı yaparım.yıllık 8-9 bin km yaparım.en fazla 10 bin olur.bu durumda astra almak mantıklı mı?fazla kullanmayacağım için zaten tüp taktırmam.dizel araçlarda hep fazla kullanılmış.açıkçası temiz 2.el c sınıfı araçlara bakıyorum.35-45 arasında.Birde otomatik almak istiyorum.yoksa istanbul trafiğinde ayak dayanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka taraf biraz dar gibi ama benim için bütün araçlar dar boydan dolayı manueliyle izmir içi 8 9 litre civarlarında gezdiğimizi biliyorum ama istanbul da durum değişiklik gösterecektir
  • Ben de şunu anlayamıyorum. 43.000 vereceksiniz ondan sonra da bir iki litrenin hesabını yapacaksınız. Gerçekten hakkını verecek bir araç istediğiniz zaman bazı şeylere katlanmanız gerek. Bence bu paraları verdiniz mi, iki şeyi düşünmeniz lazım. Birincisi, güvenliği ve sağlamlığı nasıl? İkincisi, sık arıza verir mi ve masrafı nasıl? Örneğin her 500 Km' de açacağı 50 liralık fazla masraf zaten o litre farkını çıkarır. Zevkiniz için 20-30 lira fazlalığa değmez mi? Düşünün iki litre fazla yaktığı zaman yılda 10.000 KM yapıyorsanız yılda 1000 TL fazla vereceksiniz demektir. Bu da beş altı kez dışarda yemek yemeyeceğiniz anlamına gelir. Büyük sehirlerde yaşayanlar buna alışmak zorunda . Bence şehir içi düşünenler için yakıt çok önemli olunca, B sınıfı araçlara yönelmeliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Astra'lar çekiş anlamında sıkıntı çıkarmazlar. Fakat yakıt konusunda can sıkabilirler. Önerim o paraya daha güzel donanımlı araçlara bakılabilir.

Tavsiyelere açığım.zaten 2005-07 corolla hb 1.6 sol alıcaktım.30 bin para istiyor herkes.26-27 ye buldum diye seviniyorsun hasar hayıtlı çıkıyor.yakıtıda az değil bu arabanın.dizellerin masrafı ayrı dert almak istesen parası ayrı bir dert.zaten o yüzden bu fiyata mantıklı mı diye açtım.amacım parasını hakeden araba almak.25 binlik bi arabada olabilir.40-45 binlikte.kafam çok karıştı.zaten anlamışsınızdır derdimi.para çok olsa basar parayı sıfırını alırım.43 e bu arabayı almak için zaten yaşantımızda bir kısma olacak.benzinide ekledin mi araba evin önünde yatar.günlük 30 km istanbulda mecbur kullanıcam.hafta sonuda araba alınca insan gezmek ister ailesiyle.kafam çok karıştı.yardımlarınızı dört gözle bekliyorum.

• Bende 1, 6 yeni kasa asra sedan var hiç düşünmeden landirenzo lpg taktirdim 10 lt yakıyor ortalama lpg. Benzini de sayarsak 30 krs falan takıyor km de benzinde 45 krs yakiyordu

• Arkadaşın dediği gibi segment küçültüp,dizele ve full araçlara yönebilirsin. Ki ben olsam öyle yapardım.

Renault Megane 2 1.5dci aracımla 1 depo ile (60lt) 1000 km yol yapıyorum istanbul şehir içi normal kullanım,hızlı süratli agresif kullanırsanda 900 km seviyesine iner.
    Senin aylık yaptığın yolu ben 6-7 günde yapıyorum.

Renault clio-ford fiesta bu araçlarda iyi araçlar. Renault clio biraz daha az yakar fiestaya göre.

Dizel aracın deposunu doldurunca bile insan piskolojik olarak rahat ediyor. Kalan mesafe- 1150km yazması gibi.

Aynı aracın benzinlisi 600-650 km'den kapıyı açıyor nasıl kullanırsan öyle gider.

Büyük araba - daha fazla para(benzin) - daha az mesafe mi?

Küçük araba -daha az para(mazot) - daha çok mesafe mi?

• 1.3 dizel bakin gitmiyor ama yakmiyorda..

• Hocam yorumları okudum ve su kanaate vardim ne kadar ekmek o kadar köfte...Astramdan önce 0 km aldigim symbolüm vardi 2011 modeldi ve düzeldi depoyu doldurduğunda 1100 km gösteriyordu uzun yolda iken mesafe..şehiriçi yskit tüketimini nasip kullanirsan kullan 6 lt yi geciremezdim.sattigimda 22000 km de idi gelelim astrama aldigimda 28000 km idi ama yakit desen symbolü aratiyor haliyle bir depo ile ortalama 600 km veyahut geçer .Ama kalite güvenlik sürüş zevki sunroofun güzelligi hepsi onda...
    Peki gelelim içinizden gelen o can alici soruya" dizel 0 km aldigin symbol satilipta bu ülkede benzinli arabaya binilirmi?"
    Cevap söz konusu OPEL ASTRA J ise EVET....
    EGER BU ARACİ ALMAZSANİZ COK SEY KAYBEDECEKSİNİZ....
    SONUNU DÜŞÜNEN ...........

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pccix

quote:

Astra'lar çekiş anlamında sıkıntı çıkarmazlar. Fakat yakıt konusunda can sıkabilirler. Önerim o paraya daha güzel donanımlı araçlara bakılabilir.

Tavsiyelere açığım.zaten 2005-07 corolla hb 1.6 sol alıcaktım.30 bin para istiyor herkes.26-27 ye buldum diye seviniyorsun hasar hayıtlı çıkıyor.yakıtıda az değil bu arabanın.dizellerin masrafı ayrı dert almak istesen parası ayrı bir dert.zaten o yüzden bu fiyata mantıklı mı diye açtım.amacım parasını hakeden araba almak.25 binlik bi arabada olabilir.40-45 binlikte.kafam çok karıştı.zaten anlamışsınızdır derdimi.para çok olsa basar parayı sıfırını alırım.43 e bu arabayı almak için zaten yaşantımızda bir kısma olacak.benzinide ekledin mi araba evin önünde yatar.günlük 30 km istanbulda mecbur kullanıcam.hafta sonuda araba alınca insan gezmek ister ailesiyle.kafam çok karıştı.yardımlarınızı dört gözle bekliyorum.

Yakıt konusu sıkıntı olmasın istiyosanız önereceğim modellere bakın derim. Bazılarında ufak segment kaymaları olsada işinizi görebilir. Söyleyeceğim modeller dizel araçlardır. Ford Fiesta 2013 modellerini 40 bin civarında güzel opsiyonlarla alırsın hem malzeme kalitesi yüksek seviyede hem motor ömrü. Yine 2012-13 model bu sınıftan tam dolu 1.5 dCi Clio alabilirsin malzeme kalitesi ve motor ömrü bakımından bu araçta bence mükemmel. Fiat Punto ve Bravo'da bakmanı öneririm. Ancak malzeme kalitesi Clio ve Fiesta'dan biraz düşüktür. Punto'yu tam dolu dizel opsiyonu olarak alırsın. Ancak araç dolu olmasın dersen birkaç opsiyonla birlikte yeni Megane'larda işini görür. 35 ile 45 arasında benim tavsiye edeceklerim bunlar. Dediğin gibi günlük 30 km. biniyosan aylık 900 km. sırf bunun için gideceksin. Ve azda değil. Söylediğim modeller bir depo ile bunu giderler. Ben alacak olsam Clio alırım. Sormak istediğin birşey varsa elimden geleni yaparım hocam. Bu modelleri çok kullandım.

Hocam bolbol araştırdım.sonunda ortasını buldum gibi 35 civarına az kullanılmış astra classic 1.6 easytronic almayı düşünüyorum.donanım olarak tatminkar seviyede gibi geldi.yakıt olarak kullananlar memnun.easytronic sorunlarıda 2009 dan sonra düzelmiş.zaten max 20 bin km olan arabalara bakarım 2011 model üstü.bir araç buldum 2011 enjoy twinport yazıyor.ama 2011 satış listesinde sadece essentia ve konfor paket var.araç 15 binde 1-2 ufak boyası varmış değişen hasar kaydı yok.34 e verirse alıyım mı?zaten test edicem aracı.birde bu enjoy twinport neyin nesi.adam mı yanlış yazmış paketi.yardımlarınızı bekliyorum.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-sifirdan-farksiz-opel-astra-150820807/detay arkadaşlar bu arabaya bakmaya gidiyorum bugün.enjoy yazmış.ama 2011 satış listesinde enjoy yok.enjoy nasıl bir pakettir.
    http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/13_Tools/Nisan2011.pdf
    http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/01_Vehicles/http___fiyatlistesi.opel.com.pdf 2010 satış listesinde de yok enjoy diye bir şey.konfor paket mi bu araç.yoksa enjoy paket var mıydı?yardımlarınızı bekliyorum.birde araç hakkındaki yorumlarınız nedir?

• Hocqm 43bin gayet iyi bir fiyat eger dediginiz gibi km ve degiseni falan yoksa hic beklenmeden alinir. Sport donanim hemde. Enjoy donanim en bosun bi ustudur. Edition(en bosu) el freni mevcut enjoyda elektronik elfreni var. Buldugunuz araci kacirmayin derim.fiyati gayet iyi. Yakit olarak tamami ile size bagli. Ortalama 9.5 ile 11lt arasi yakar sehiricinde. Gazi zorlarsaniz 12 lt civari görürsünüz.

• Fiyat fazla bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.