Şimdi Ara

2011 TEMMUZ MTV KAMPANYALARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
34.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • world değiştirmiş 5 e çıkarmış taksit sayısını. acaba ödesem mi beklesem mi karar veremedim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dionisus


    quote:

    Orijinalden alıntı: ethan

    2011yili 2.donem Motorlu Tasitlar Verginiziwww.gib.gov.tr den AsyaCard inizla 3 taksitle odeyin, Ani Tur dan %35 e varan indirim firsatini kacirmayin

    Teyyit için link verirseniz başlığa ekleyeyim, ben bulamadım

    Bu mesaj bana da geldi bankasyadan 3 taksitle ödedim ama internette detay bilgi göremedim henüz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratozcirpici

    world değiştirmiş 5 e çıkarmış taksit sayısını. acaba ödesem mi beklesem mi karar veremedim :)

    Artarmı taksıt sayısı dıye soruyorsanız yok degısıklık yapılmıyacak
  • world ile ödedim ama navkingten sadece iki model gps çıkıyo navking maxima diye bir modeli var bilgisi olan var mı? piyasada görünmüyor.
  • Detay bilgisine ulaşamasam da asyacard 3 taksit, axess 6 taksitmiş sanırım. ilk mesaja ekledim.
  • çok faydalı bir paylaşım olmuş.. emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim..
  • Bence bonus 1 2 hafta sonra 20 tl bonus kampanyası yapar bekleyin derim :)
  • arkadaslar axessı daha acıklamadılar ama akbank subelerı ve ınternet sıtesınden odeme yapılırsa sunny marka navigasyonlarda %30 ındırım yapıyorlarmış...akbankın sıtesınde var detayları..ılk sayfaya eklersenız bılgılendırelım dıger arkadaslarıda
  • bankadan ödedim gitti. taksit yapıp her ay çekeceğime bitti gitti. zaten kampanyalar da bi işime yaramadı bugüne kadar...
  • HalkCard Advantage ile Motorlu Taşıtlar Verginize 4 taksit ve tek seferde yapacağınız birinci 100 TL ve üzeri akaryakıt harcamanıza 10 TL NakitPuan, ikinci harcamanıza 20 TL NakitPuan!

    Kampanyadan 01- 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında HalkCard Advantage ile Gelirler Vergi Dairesiwww.gib.gov.tr’den ödeme yapan müşteriler yararlanabilecektir.

    MTV ödemesi yapan müşterilerin 01- 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında birinci 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerine 10 TL NakitPuan, ikinci harcamalarına 20 TL NakitPuan verilecektir.
    Müşteri bazında takip edilecek Kampanyadan bir müşteri bir kez yararlanacak olup kampanya dönemi boyunca bir müşteri en fazla 20 TL NakitPuan kazanacaktır. Kampanya kapsamında kazanılacak NakitPuanlar 08 Ağustos 2011 tarihinde yüklenecektir 14 Ağustos 2011 saat 24:00' a kadar kullanılmayan NakitPuanlar geri alınacaktır.
    Bank24 kartı, şirket kartları, ticari kartlar ve Advantage NakitPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya müşteri bazında takip edilecek ve her müşteri kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilecektir. Kampanya kapsamında NakitPuan kazanan bir kart kullanıcısı varolan diğer kredi kartlarına ya da başka bir kart kullanıcısına NakitPuan transferi yapması durumunda NakitPuan kullanmış sayılmayacak ve bu kullanıcının NakitPuanları silinecektir.
    Akaryakıt harcamalarının farklı günde gerçekleşmiş olması gerekmektedir.
    Kampanyaya HSBC ve Tekstilbank Advantage kartları dahil değildir.




  • halkbanktan büyük bi girişim devamını bekliyoruz
  • - Navigasyonum olduğu için navigasyonlu kampanyalar hiç dikkatimi çekmiyor. Taksitin yanında artılar vermeye başladılar. Axess ten de iyi bişeyler bekliyorum.

    - Uygulama merkezlerinin pek kullanılmayan ya da zaten pahalı olan uygulamalarında indirime gitmek yerine istediğimiz uygulamayı biz seçip liste fiyatı üzerinden indirim uygulansa daha iyi olur kanaatindeyim. Mesela benim koltuk tavan yan perdelerin temizliğine ihtiyacım var Profesyonel bir yerde temizletmek istiyorum. Bu kampanyalar boya moya vb. için oluyor. Şu an için sanırım en iyisi TEB Bonusun, auto king de hizmetlerde %50 indirim.

    Motorlu Taşıtlar Vergisinin 2. Taksidini TEB Şubesi’ nden, TEB Bireysel İnternet Şubesi’ nden ya dawww.gib.gov.tr sayfasından TEB Bonus veya TEB World Card ile ödeyen banka müşterileri, AUTO KING Oto Bakım ve Koruma Hizmetlerinde % 50 indirim kazanacak. Kampanya 01.07.2011 / 01.08.2011 tarihleri arasında geçerli olup, banka müşterileri %50 indirim haklarını AUTO KING Servis Merkezlerinde 31.12.2011 tarihine kadar kullanabilecekler.

    http://www.autoking.org/tebkampanyahizmetleri.pdf

    http://www.autoking.org/tebkampanyafiyat.pdf

    EDİT: Linkler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhuruzun -- 6 Temmuz 2011; 10:05:41 >




  • Yeni kampanyalar eklendi. @cumhuruzun ve @cikrikli, teşekkürler.
  • axess'te taksit yok mu?
  • internetten ödedim garanti 5 taksit yapmış sürpriz oldu ama güzel oldu
  • 23 haziranda aldığım aracın ocak ayı mtv borcu ve gecikme zammı görünüyor.Borcu olan aracın Noter satışı yapılmaz deniyor ama bilgilerde bir hata mı var acaba?
  • akbankın kampanyası. Taksitten bahsetmemişler , sadece navigasyonda indirim var.

    http://www.akbank.com/2235.aspx



    01 Ağustos tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisini Akbank Şubeleri ya da İnternet Şubesi'nden ödeyin, sunny.com.tr'den alacağınız Sunny navigasyon cihazlarında %30 oranında indirim fırsatından yararlanın!
  • halkbank a helal olsun, saçma sapan navigasyon, yıkama gibi indirim yapacaklarına adam gibi puan verseler ya



    edit: anlatım bozukluğu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 6 Temmuz 2011; 17:21:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyahbalik

    akbankın kampanyası. Taksitten bahsetmemişler , sadece navigasyonda indirim var.

    http://www.akbank.com/2235.aspx



    01 Ağustos tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisini Akbank Şubeleri ya da İnternet Şubesi'nden ödeyin, sunny.com.tr'den alacağınız Sunny navigasyon cihazlarında %30 oranında indirim fırsatından yararlanın!


    O banka kampanyası o sebeple taksit yok

    Kredi kartının kampanyası hala sitelerinde yok, kimisi 6 taksit diyor ama net bir bilgi alamadık. Axess sınıfta kaldı bence




  • Şu bosch car service gibi en azından ücretsiz check up veren yerler olsa iyi olucak. peşin ödemelere puan hediye vs taksitli ödemelere de böyle indirim falan yapsalar herkes kazansa bari seçenek bol olsa falan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.