Cok cok ama cok uzun zamandır girmiyordum buraya. Aklıma geldi bir gireyim dedim. Cocuktuk, buyuduk... Buranın da eski tadı kalmamıs ama burası bana zamanında cok sey katmıstı. Burası bambaska bir yerdi o zamanlar. Mizahsa mizah, kulturse kultur, bilimse bilim... Yardım mı lazım... Burada herkes bir aileydi... Dertli misin? Burada bir sırdas bulabiliyordun... Herseydi burası... Yas grubu da cok genisti. Kucuk de vardı buyuk de.... Bilmeyene anlatılabilecek bir yer degil. Hayat gecmis gitmis... O eski gunleri hatırlamak benim icin iyi oldu. Hayatımın o donemini... O donemden sonrasını... Gozumden bir an aktı gecti... Benim gibi eski uyeleri bu baslıga bekliyorum. Ben de belki tekrar girmeye baslarım o enerji yakalanırsa... Konusacak cok sey var hala... Herkese selamlar, sevgiler... Bu arada ben Ocak 2009 uyesiyim. |
2011 oncesi uyeler toplulugu...

-
-
Bu sürede ne yaptınız hocam iş evlilik çoluk çocuk?
-
Hocam evlilik yok. Cocuk yok. İs hayatı vs. cok iyiydi ta ki son 1 seneye kadar. Hayallerimin ustunde bile bir hayat yasadım. 15 sene once hayalini kurdugum seylerin bile cok otesinde seyler yasadım. Cok buyuk basarılar oldu. Cok buyuk eglenceler oldu.
Ama hayat. Tekrar basladıgım yere geri dondum bazı sebeplerden oturu... Tekrar basarmak dilegi ile.
Ama sunu da soyliyim... Hayalken hersey daha guzeldi. Hayallerim varken mi daha mutluydum o yaslarda yoksa herseyi elde ettikten sonra mı diye soracak olursan... O yaslarda hayallerim varken daha mutluydum. Cunku bazı seyler eksik kaldı hep. Ailesel diyelim.
Bundan sonrasına bakıcaz.
-
hocam peki ne yaparsak yapalım ötekine hasret duyacak mıyız..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam. her insan bir degil. ama cogumuz hastalıklıyız ve evet duyacagız. durumum zengin denebilecek kadar iyiyken fakirlige hasret duydum gercek mutluluk bu degil dedim. sonra hersey tersine dondu. bu sefer de ben ne yaptım diyorum. bu sadece bir ornek.
eskiden iyiymis.. insanlar koyunde yasarmıs... ufku genis degilmis. tek duze bir hayat varmıs. simdi oyle degil.
-
Yıkıklar mahvetti burayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi icimizde fon olusturup kendimizi yukarı mı cekelim diyosun :D
-
siemens sx1 telefona yardım almak için buraya üye olduğum doğrudur.
-
Hayat ne çabuk geçiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunların hepsini tek mi yaşadınız aileniz yok muydu? yani iş hayatı eğlence hepsinde yalnız mıydınız birde maddi olarak her şeyiniz varken yine mi yalnız hissediyordunuz en azından yanınızda size destek olarak akraba yok muydu ve başladığınız nokta sıfır değil herhalde işleri düzeltmeye uygun noktadasınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 2 Eylül 2024; 10:38:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2004 Ekim üyesiyim, yaş oldu 35... 20 yıl olacak üyelikte!
-
2007 yas 35
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X