Şimdi Ara

2011 Model Opel Corsa D Satılık Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Aracım 2011 model Essentia Paketli buna ek olarak multimedya üzerinde piano black kaplama bulunmaktadır. 14 inch yerine 15 inch takılmış lastikler bulunmaktadır. (4 mevsim 1.5 senelik)

    Aracın detayları aşağıdaki linkte vardır burada da bahsetmek isterim;
    Araç 120600 km'dedir. Boya değişenler ilanda işaretlenmiştir. Trameri 5700+1300 tl olarak 2 hasar kaydı mevcut. Aldığım kişide bu kazalar gerçekleşmiş olup 5700 Tl lik hasar tamamen yetkili servis olan Opel ATM'de yaptırılmış. Değişenler ön tampon, sol ön çamurluk ve arka sağ çamurluk bunlara ek olarak sağ ön kapı sacı değişmiş. Bu ise 1300 tl lik hasarda meydana gelmiştir. Araçta lokal boyalı 2 parça bulunmaktadır.

    Klima sistemi bakımdan geçirildi bütün bakımları yapıldı. Araçta yağ eksiltme(6 bin km'de yağ aynı seviyede), su eksiltme gibi hiç bir problem yoktur. Antifirizinide yenileyerek aracımı 1 yıldır kullanmaktayım. 3 ay sonra Evleneceğim için satıyorum.

    Aküsü yenilendi. Kayış sistemi yenilendi. Fren sistemleri disk ve balata olarak değişti. Rot başları değişti. Rot-balans yeni yapıldı.

    Problemlerinin hepsini çözdüm ancak size kesinlikle diğer insanlar gibi masrafsızdır diyemem. Yaptırdığım ekspertiz raporunuda göstericem ve yaptığım bütün masrafların faturalarınıda göstereceğim.

    Aracın orjinal olan yerlerini ilandada görebilirsiniz. Motorla ilgili problemlerinin tamamını bir motor geliştirme mühendisi olarak aracımı dinledim ve çözdüm. İnşallah size de problem çıkarmayacak şekilde teslim etmiş olacağım;
    İlanda telefon yazmıyor, 0541 692 94 47 arayabilirsiniz, ayrıntısıyla anlatmaya çalışırım.

    Aracın fiyatı ilanda görülendir ancak çok cüzi bir miktar yine de pazarlık yapabilirim. ( Fiyatı ön kaputları, tavan, bagajları boyalı araçlardan bir tık üstte tutulmuştur. Daha fazlasını yapmadım.)
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-model-corsa-d-sahibinden-acil-satilik-510964890/detay/



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.