Şimdi Ara

2011 Mazda 6 Sport alındı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
2
Favori
31.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun kardeşim öncelikle 1993 model mazda 626 sahibiyim 1 senedir araç bende aracıma resmen aşığım senin şimdi o araçtan aldığın keyfi anca bir başka mazda sahibi anlar bence :)
  • 2002-2003 yılları idi sanıyorum kendim aldığım ilk araç 91 model 626 ydı. uzun bir aradan sonra tekrar bu kez sıfır bir mazda bakalım nasıl olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmy

    2002-2003 yılları idi sanıyorum kendim aldığım ilk araç 91 model 626 ydı. uzun bir aradan sonra tekrar bu kez sıfır bir mazda bakalım nasıl olacak.



    nedense 90lı yıllarda mazda sürmüş herkes 2010lu yıllarda teker teker mazdaya geri dönüyorlar haksızmıyım kardeş ??
  • Evet öyle oldu. ama şunuda söyleyeyim mazda alacağım diye bir düşüncem yoktu. son zamanlarda alfa 159 kullandım ondan da çok memnundum. Ancak 65.5 e sıfır, deri koltuktan sunroof a kadar tamamen dolu bir araç bu sınıfta hayal gibi ibr şey. bu nedenle bu aracı almaya karar verdim. fiyatına göre çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmy

    Evet öyle oldu. ama şunuda söyleyeyim mazda alacağım diye bir düşüncem yoktu. son zamanlarda alfa 159 kullandım ondan da çok memnundum. Ancak 65.5 e sıfır, deri koltuktan sunroof a kadar tamamen dolu bir araç bu sınıfta hayal gibi ibr şey. bu nedenle bu aracı almaya karar verdim. fiyatına göre çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

    alfa 159u bilirim gerçekten çok iyidir.. dokunduğunuz anda fırlatır sürüşü çok zevklidir dizel olmasına rağmen. ama mazda6da çok kalitelidir.. piyasada mazda ile aynı donanımı bu fiyata veren firmalar var ama kalitesiz oluyorlar. mazda bu kaliteyi bu donanımı ve 2.0 motoru beraber sunuyor. bende 2012 başı gibi mazda3ü değiştirmeyi planlıyorum. malum seçenekler çok mazda cx5 ve peugeot 508 arasında kalmış durumdayım her ne kadar segment olarak ap ayrı olsalarda ikisi arasında kaldım.. ve peugeotun pazarlama konsuundaki rezillikleri çok oldu.. ama 508 gerçekten çok hoşuma gitti ama cx-5i bekleyeceğim.. 2.0 lt 6.0 tüketim kaçmaz diye düşünüyorum..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmy

    Evet öyle oldu. ama şunuda söyleyeyim mazda alacağım diye bir düşüncem yoktu. son zamanlarda alfa 159 kullandım ondan da çok memnundum. Ancak 65.5 e sıfır, deri koltuktan sunroof a kadar tamamen dolu bir araç bu sınıfta hayal gibi ibr şey. bu nedenle bu aracı almaya karar verdim. fiyatına göre çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

    cmy ne oldu ötv zammından önce alabildin mi bari? Fiyat süpermiş gerçekten.
  • maalesef 71 den alıyorum. ötv den önce işlemler bitmemişti.
  • Hayirli ugurlu olsun, lütfen fotograflardan detayli incelemelerden mahrum etmeyin bizi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmy

    maalesef 71 den alıyorum. ötv den önce işlemler bitmemişti.

    Büyük haksızlık ya! Bütün bu duruma düşenlerin vebalini kim taşıyacak? Neyse herşeye rağmen hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • arkadasim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.

    yuksek motorlu araclarda alinan bu vergiye kizmiyorum. cari acigimiz cok heryerde x6 lar peynir ekmek gibi aliniyor. ulkemizin gelecegi icin buna dur demek lazim. ama lutfen bana soyleydi boyleydi diye kimse bana yanit vermesin bunu tartisma icin yazmadim. sadece kendi dusuncelerimi paylasmak icin yazdim. mutlaka karsit dusunceler vardir. kendisine gore herkes haklidir saygiyla karsiliyorum.

    ben sadece bir gunden magdur olmama ragmen hic sikayetim yok. fazla vergiyi odeyecegim.
  • gule gule kullanın,kazasız belasız...cok guzel bır arac aldınız.foto ve yorumlarınızı da paylasırsanız almayı dusunenler ıcın yardımcı olabılırsınız..
  • oo güle güle kazasıız belasız kullan inşallah
  • Dostum hayırlı uğurlu olsun yeni aracın. Allah kaza bela vermesin.

    Bizim şirkete mazda tanıtım amaçlı gelmişti. Mazda3 ve Mazda6 getirmişlerdi. Mazda-3 ün çok bi albenisi yoktu fakat tek kelimeyle hayran kalmıştım Mazda-6 ya. resimlerden çok belli olmuyor fakat tasarım olarak mükemmel bir araç. İnce detayları, hatları, farları, tasarımı, işçiliği, kalitesi süper.. Açık ve net söylüyorum passattan kalite ve işçilik yönünden 2 gömlek üstün bir araba. Tasarım olarak kıyaslamaya bile gerek yok, passat mazda6 nın yanına bile yaklaşamaz. güvenlik ve konfor bakımından bilemem ama eminim sürüş keyfi için; mazda6 tadından yenmez..

    Yukarıda arkadaşın saydığı olumsuz maddelerden TEK GEÇERLİ olanı yıllık vergi ücreti ki o da değer bu araç için. Diğer sayılan maddeler faso fiso.




  • arkadaşlar birşey danışmak istiyorum. sizce mazda6'ya gümüş gri mi daha çok yakışıyor yoksa beyaz mı ? şuanki güncel model için
  • Fırtına mavisi alın ya gri ne
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemuse

    Fırtına mavisi alın ya gri ne

    nedense mazda6 bulunmaz hint kumaşı gibi... o yüzden aklıma esenlere karar veremem.. birkaç renk seçeneğim var içlerinden 2 tane beğendiğim bunlar.. yoksa bana kalsa iç kahverengi döşeme ve dış bakır kırmızı düşünürdüm
  • eğer 2011 model bakıyorsanız seçeneğiniz yok. ben alırken tüm bayilere telefon ettim ellerinde gri ve beyaz var sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmy

    eğer 2011 model bakıyorsanız seçeneğiniz yok. ben alırken tüm bayilere telefon ettim ellerinde gri ve beyaz var sadece.

    ben yine bolca renk seçeneği buldum istanbulda. beyaz,gri grafit gri siyah ve kahverengi.. fakat hepsinin döşeme rengi siyahmış.. eee artık olsun o kadar. dış renk açık olsun. ya gri ya beyaz fakat gri olma ihtimali daha yüksek... 1 yıldır peugeot 508 mazda6 volvos60 passat arasında gidiyordum en sonunda yine mazdaya devam 2.0 otomobili çok uygun bir fiyata bulmuşken 0 km kaçırmamak lazım çünkü bir daha 2.0 keyfi yaşayamayacağım büyük ihtimal..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_userTR -- 13 Kasım 2011; 23:41:17 >
  • 508 e bende baktim guzel gorunuyordu ama mazda gibi oturakli gelmedi bana. fransiz arabalari bir sure sonra her taraftan ses yapmaya basliyor. belki 508 oyle olmayabilir ama bana dokulecekmis hissi verdi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.