Şimdi Ara

2011 Honda civic [fd6] otm 125 PS F1--- 2012 A3 sportback 105 TDI Stronic mi kazanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kusura bakmayın sırf merakımdan konuyu açmak istedim , Bende honda civic var başlıkta belirttiğim gibi ama iş arkadaşım a3 aldı ve ben seni yerim geçerim diyor yahu o dizel arabayla nereyi geçiyor ? sizlerden ricam sizce hangi araç benim arabam benzinli hiç lg taktırmadım taktırmamda sonucta hakkını veriyorum 3.vites 150 kusur goruyorum kı kaldı bu araba 105 ps ya vatan caddesi ışıklara çağırdı yarın gidicem ama sizce ne olur ? a3 nasıl bi araba hondaya göre ilginiz içni çok teşekkür ederim hayırlı geceler

• Sonucu bekliyoruz merakla ama benim oyum civic ...

En önemlisi de: 2 araçta C segmenti aile arabaları siz neyin peşindesiniz yok ben seni geçerim falan. Aracını denersin roll drag neyse yapılır da böyle çocukça iddialarla değil.
    Sen kazansan bile olgunluk göster arkadaşına senin arabanın konforu yeter cinsinden cümleler kur arabasından soğumasın. Onu bırak, aynı iş yerinde çalışıyorsunuz her gördüğünde nasıl tokatladım la bebe muhabbeti yapmazsan iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    otomatik civic : 0-100 Km Hızlanma: 12.5 sn ''link''
    s tronik a3 : 0-100 km/sa (sn) : 11,4 ''link''

Miroslav Stoch
    Fenerbahçe suç örgütü üyesi
  • İnternetim'deki anlık sorundan dolayı aynı mesajı iki kere göndermişim.Silinsin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mulsanne -- 1 Eylül 2012; 2:56:26 >

Miroslav Stoch
    Fenerbahçe suç örgütü üyesi
  • Yol uzadıkça sizde uzarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • A3 0/100==> 11.8
    Max=> 194km
    Civic 0/100==> 11.3
    Max==> 200km
    Sonuç:
    A3ün seni geçebilmesi için yetenek düşmanı olman lazım.
  • Evet yorum yapan herkeze teşekkür ederim dün gece vatan caddesi historia avm den anızmezara kadar kırmızı ışıktan başladım keşif turu için a3 kullandım beni tatmin etti arkadaşın dediği gibi tork avantajı ama stronic çok değişik bir alet hakkını verdi.

3:00 Gibi başladık heycandan varya o f1 kulakcıgını kırıyordum :D neyse sakinlikten sonra S konumuna etirip 1,2,3 kapattık ben önce 7.000 devirimle mutluydum bi ara gelir gibi oldu sonra gelemedi ama ben 190 küsür geldim 150 gibi o arkadaydı telefonla sorduk bi ara durdu abı araba daha 25 km de sen alırsın tabi dedi herneyse sizce bu yan çizme mi ya bende test ettim sctronic e getirince s de araba çok şahlanmıyor ya gerçekten arabanın kmsi 25 km daha cumartesi aldık beraber acaba motor daha alışmadı mı ? benim araç 14.000 audi 25 km :D yinede herkeze teşekkür ediyorum sizleri seviyorum varolun:)

Orijinalden alıntı: shadowgeist

A3 0/100==> 11.8
    Max=> 194km
    Civic 0/100==> 11.3
    Max==> 200km
    Sonuç:
    A3ün seni geçebilmesi için yetenek düşmanı olman lazım.

hocam civic otomatik olduğu için 11.3 değil değeri 12.5 saniye. O yüzden yetenek düşmanı değil normal şartlarda geçilecektir ama 120-130lardan başlayacak bir rolling ile ve yol düz de olursa (yani civic tam kavramada olursa) o zaman gayet de civic alır şeklinde benim fikrim...

ekleme: civic'in abartı uzunluktaki 5. vitesinde başlayacak bir rollingi de merak ettim aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 3 Eylül 2012; 13:46:11 >

Orijinalden alıntı: Johnnn

Bidaha düşünelim:)
  • ben ikinizide geçerim lada samarayla yalnız prensibimdir 50 metreye kadar yarışırım , sonra sağa çekilirim, ruhsatına hayatına cüzdanına bankasına cari hesabına senedine teşviğine kobisine kadar varım

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

Bidaha düşünelim:)

Şimdi iki sorum var

1. FD6 ile bu kasa aynımıdır herşeyi

2. Yolun eğimsizliği rüzgarsızlığı aracın orjinalliği herşey olması gerektiği gibi mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.