Şimdi Ara

2011-2012 BMW 3.20D Hala Alinirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
31.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90-95 bin civari butcem mevcut. Yilda 20 bin km yapiyorum istanbulda yasiyorum bu nedenle yakitta uzmeyen bi dizel sart. F30 almak cok isterdim tabiki ama boya takintim olmasada agir hasar kayitli olmayanlari 120 bin tl den basliyor malesef. 2011 yada bulabilirsem 2012 yuksek km de olmayan mutlaka ekranli olan cunku ekransizlari cok cirkin geliyor cagimiza gore, bir 3.20d dusunuyorum araci almisken 3 yil binecegim en az. Sizce beni 3 yil sorunsuz masrafsiz sanayiye ugramadan gotururmu, yakitta uzermi ve eski kasa olmasi ozellikle yeni 3.20de 2018 de ciktigi siralar cirkin dururmu kafami kurcalayan bir suru soru var. siz ne dusunuyorsunuz yil 2017 ve bu kasa cikani 11 yil oldu sizce hala e90 alinirmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 2 Mart 2017; 10:28:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gencler size nolmus boyle adam e90 diyo elnatra diyen var megan diyen var keriz diyen var vay anasini forumun kafa milyon olmus kusura bakmayin sahip olmayan konusmasin bakin binmeyen degil demiyorum ole forum agizlarini ogrenip bilgiclik taslamayalim

e90 hala cok gecerli bir aractir 90 95 araliginda 184luk bulursaniz uzun yillar sorunsuz binersiniz o 184luk motor bugun hala satilan motorun temelidir burdan ufak bi tiyo olsun yani para cope gitmez deger +- 10 liralarda kalir her zaman
    Bundan birkaç ay öncesine kadar BMW ve Mercedes'e alternatif olarak D segmenti Passat önerilirdi. Forum teknolojisi bu birkaç ayda o kadar gelişmiş ki, artık Elantra veya Megane gibi araçlar da önerilir olmuş.

BMW 320D ile Renault Megane 1.6 DCI arasındaki farkı anlatacak en basit hareket, saatte 200 km hıza çıkmak olacaktır. Aradaki farkları BMW'nin sürücüsü görebilirken, Megane'ın sürücüsünün görememe ihtimali olabilir.

Hemen "Zaten 200 km hızla mı yolculuk yapacağız?" yorumları gelmesin; burada konu o hızlara çıkmak değil, arabanın güvenlik anlamında sunduklarıdır. Sıfır kilometre bir Megane eğer 100.000 TL'yi hak ediyorsa, temiz kullanılmış ama 5 yaşındaki bir BMW 320D de o parayı fazlasıyla hak eder.
    Yapay Zekanın Yanıtı

2011-2012 BMW 3.20d: Hala Edinilmeye Değer Mi?

2011-2012 BMW 3.20d, etkileyici performansı ve verimliliği ile tanınan popüler bir lüks otomobildir. Ancak, bir tane satın almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

Motor Ömrü: BMW'nin N47D20C 2.0 litre dizel motoru, 184 hp güç ve 380 Nm tork üreten güvenilir bir motordur. Düzenli bakım ile 250.000 km'den fazla dayanabilir.

BMW Motor Ömrü: BMW motorları genel olarak dayanıklılıkları ile bilinir. Düzenli bakım ve onarımlarla 300.000 km veya daha fazla gidebilirler.

BMW 320i Motor Ömrü: BMW 320i, 184 hp güç üreten 2.0 litrelik benzinli bir motora sahip benzer bir modeldir. Bu motorun ömrü de 250.000 km ile 300.000 km arasında değişebilir.

BMW 5.20d Motor Ömrü: BMW 5.20d, 184 hp güç üreten 2.0 litrelik dizel bir motora sahiptir. Bu motorun ömrü de 250.000 km ile 300.000 km arasında değişebilir.

Yakıt Verimliliği: BMW 3.20d, etkileyici yakıt verimliliği ile bilinir. Ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 4,1 litredir.

Diğer Hususlar: İkinci el bir 2011-2012 BMW 3.20d satın almadan önce aşağıdaki faktörleri de göz önünde bulundurmalısınız:

• Bakım Geçmişi: Aracın düzenli olarak bakım yapıldığından emin olmalısınız.
    • Kilometre: Aracın kilometresi ne kadar düşükse o kadar iyidir.
    • Durum: Aracın genel durumunu kontrol edin ve herhangi bir hasar veya onarım olup olmadığını inceleyin.
    • Fiyat: Aracın fiyatını benzer modellere kıyasla araştırın.

Sonuç olarak, 2011-2012 BMW 3.20d, hala edinilmeye değer güvenilir ve verimli bir otomobildir. Ancak, herhangi bir ikinci el araç satın almadan önce faktörleri dikkatlice değerlendirmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2011 Model 3.20D 100.000KM civarında aldığını düşünüyorum. 3 Yıl Sonra ise 9 Yaşında Olacak, 150-170bin KM arasında olması yanı sıra bir de 2.0D BMW motorlarında zincir problemi ve benzer problemler hakkında araştırmak lazım.

Güvenilirlik bakımından Benz bir tık daha ileride sanırım. 2011 civarında araç alacaksam C serisinin Dizel olanlarını da bir gözden geçirirdim.

• E90 na verilecek para 100 bin lira max bana göre..Biraz eskidi ve donanımda cok fazla şeyler sunmuyor Tr deki modeller.Bir de boyut olarak nerdeyse günümüz C segment araçları gibi kaldı içte daha ferah C segment araçlar var artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 2 Mart 2017; 11:33:14 >

Orijinalden alıntı: sxn4

O bütçeyle öyle bir risk kesinlikle alınmaz. Paranın yettiği C sınıfı dizel bir araba al sıfır. 3 yıl sonra aynı paraya satarsın.

Bmw de assagi yukari ayni fiyata gider diye dusunuyorum

• Araba bir statü belirtme aracı değildir. 90-95 bine alacağın 2011-2012 BMW'nin, alacağın 2016-17 sıfır km dizel megane'dan ya da kia cerato'dan ya da hyundai elantra'dan üstün oldugu noktalar cok azdır.

Sırf ismi var diye BMW, Mercedes gibi araçlara 2. elde bu paraları vermek gerçekten çok büyük kerizlik.

Şunu da unutma dostum, BMW'ye sadece ilk sahibi biner, ondan sonra BMW sahiplerine biner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 2 Mart 2017; 17:52:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • gencler size nolmus boyle adam e90 diyo elnatra diyen var megan diyen var keriz diyen var vay anasini forumun kafa milyon olmus kusura bakmayin sahip olmayan konusmasin bakin binmeyen degil demiyorum ole forum agizlarini ogrenip bilgiclik taslamayalim

e90 hala cok gecerli bir aractir 90 95 araliginda 184luk bulursaniz uzun yillar sorunsuz binersiniz o 184luk motor bugun hala satilan motorun temelidir burdan ufak bi tiyo olsun yani para cope gitmez deger +- 10 liralarda kalir her zaman

• Şahsi fikrim tertemiz sıfır az yakan dizel bir arabadır. Marka size kalmış ona yorum yapmam ama geçmişini bilmediğin nasıl kullanıldığını bilmediğin 100.000 km de bir saatli bomba yerine dediğim şekilde bir hareket bana göre en mantıklısıdır. Sorun çıkarsa götürürsn servise garantiden yapılır. Sen mazotunu koyup keyfine bakarsın. Sert süspansiyonlu sert direksiyonlu bir e90 ben tercih etmezdim

• abi gerek yok bmw'ye filan. zaten elantra, megane gibi araçlar zaten üstün (!) bmw'den. istersen bmw ile kıyaslanacak araçlardan olan, daha az yakan, piyasa arabası dacia logan filan al. dacia sandero da olabilir. e90 bmw de neymiş?
  • Temizini bulursanız kaçırmayın derim. Tam ülkemiz arabası 320d 184 zf6-zf8. e90-f30 farketmez. Hatta bana sorarsanız, şöyle m paketli, navigasyonlu dolu bir e90 320d f30 dan yeğdir. Hidrolik direksiyonunu sevdiğim.

Orijinalden alıntı: atakom52

daha 15 bin km'de
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-15-binde-edition.dizel.otomatik.navigasyonlu.borusan-cikisli-400329840/detay

Hocam 5 yillik arac imkansiz gibi o kmde olmasi dusurulmus olmasin

• Genelde kmleri çok yüksek oluyor o araçların özellikle dizel bmwler 100bin km olan bile zor bulunuyor nerdeyse o derece. Bizde düşünmüştük 2.0 184 hp otomatik vites vs insanı cezbediyor yakışıklı arabalarla fakat yüksek km yapmış nasıl kullanıldığını bilmediğiniz ve yaşı olan bi arabayada o paraları bağlamak çok mantıklı gelmiyor artık banada.

İlla premium olsun istiyorsanız A4 bakabilirsiniz bence en azından daha güncel bir kasa daha az km yapmış araç bulmak daha kolay ve muhtemelen daha düşük fiyata daha fazla donanımlı bir araba bulabilirsiniz. Benim kosa sürede gözüme bu çarptı mesela:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-arj-motors-tann-audi-a4-177-hp-s4-gorunumm-dis-s-linee-404912064/detay

• Yok ömrü doldu çöpe gidecek.

Orijinalden alıntı: Francis

Araba bir statü belirtme aracı değildir. 90-95 bine alacağın 2011-2012 BMW'nin, alacağın 2016-17 sıfır km dizel megane'dan ya da kia cerato'dan ya da hyundai elantra'dan üstün oldugu noktalar cok azdır.

Sırf ismi var diye BMW, Mercedes gibi araçlara 2. elde bu paraları vermek gerçekten çok büyük kerizlik.

Şunu da unutma dostum, BMW'ye sadece ilk sahibi biner, ondan sonra BMW sahiplerine biner.

Bunu diyen adamin eline para gecsin direkt BMW ye basar parasini. Alin bmw yi keyfinize bakin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ama benim tercihim sır ya da sıfıra yakın orta sınıf bir C segmenti alıp geçmek olurdu.

İlla premium segment olacaksa da a3 sedan falan bakardım ambition falan.

Gğzel bi söz var: Yeni iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis bakımları kayıtlı gençlerin elinde harap olmamış düzgün kondüsyon da bir 3.20 d bulursanız sizi kendine aşık eder o sürüş pozisyonu 184 HP ve nispeten hafif kasasıyla ivmelenmesi 1.6 dizellere yakın yakıt tüketimi ile ben olsam alırdım .

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Genelde kmleri çok yüksek oluyor o araçların özellikle dizel bmwler 100bin km olan bile zor bulunuyor nerdeyse o derece. Bizde düşünmüştük 2.0 184 hp otomatik vites vs insanı cezbediyor yakışıklı arabalarla fakat yüksek km yapmış nasıl kullanıldığını bilmediğiniz ve yaşı olan bi arabayada o paraları bağlamak çok mantıklı gelmiyor artık banada.

İlla premium olsun istiyorsanız A4 bakabilirsiniz bence en azından daha güncel bir kasa daha az km yapmış araç bulmak daha kolay ve muhtemelen daha düşük fiyata daha fazla donanımlı bir araba bulabilirsiniz. Benim kosa sürede gözüme bu çarptı mesela:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-arj-motors-tann-audi-a4-177-hp-s4-gorunumm-dis-s-linee-404912064/detay

Hocam a4 guzelde sanzimani sikinti cikarabilir korkusu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Genelde kmleri çok yüksek oluyor o araçların özellikle dizel bmwler 100bin km olan bile zor bulunuyor nerdeyse o derece. Bizde düşünmüştük 2.0 184 hp otomatik vites vs insanı cezbediyor yakışıklı arabalarla fakat yüksek km yapmış nasıl kullanıldığını bilmediğiniz ve yaşı olan bi arabayada o paraları bağlamak çok mantıklı gelmiyor artık banada.

Hocam a4 guzelde sanzimani sikinti cikarabilir korkusu var

Multitronic olan şanzımanlar S-tronic gibi zorunlu değilmiş hatta bir kaç arkadaş ZF üretimi olduklarını söyledi ne kadar doğru bilmem. Yani Multi tronic olanlara bakarsanız problem yaşamazsınız bence yinede karar sizin tabi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.