Şimdi Ara

2010 Yılından Önceki Banka Kredi Rehin Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kullandığınız banka şubesini arayıp rehin kaldırma yazısını hazırlamalarını istiyorsunuz.

2 nüsha çalıştıkları notere verilmek üzere rehin kaldırma yazısı ile 2 nüsha imza sirküleri tarafınıza veriliyor.

Bu evraklar ruhsat aslı ve kimliğiniz ile ilgili notere gidip 480 TL muvafakat name için 150 TL sistemden rehin kaldırma için para ödüyorsunuz ve işlem bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sissil kullanıcısına yanıt
    Hayırlı günler
    Ruhsat rehinli olduğunu bilmeden birinden araç almaya gittim amca da yaşlı
    Zamanında borcunu kapatmış kapatırken de rehini kaldıracaklarını söylemişler ama kaldırılmamış
    Amca da bilmiyor tabi yol yordam
    Sorum şu size
    Bankaya farklı şubeden ruhsat fotokopisi ve beyan yolladık yeterli olacağını söylediler bir iki güne de kendimiz kaldırırız gibi bir beyanda bulundular
    Şimdi de kredi birliğinden onay bekliyoruz diye bir saçmalıkla oyalıyorlar
    Size de aynı şekilde mi davrandılar yoksa ana şubeye gitsek direkt evrakları alıp noter vs koşturarak halledebilir miyiz
    Amca Gebze’de ben bursadayım gidip alıp İstanbul’a götürürüm gerekirse kredi ve rehin İstanbul Şişli şubesinde görünüyor
    Amca banka hesabını da 2010 da temelli kapatmış.
    Ne yapmamızı önerirsiniz direkt bankaya mı gidelim yoksa onayı mı bekliyelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muminn.ab M kullanıcısına yanıt
    Şimdi iki tip durum var 2011 öncesi 2011 sonrası diye ayrılıyor durum. 2011 öncesini bankadan evrak alıp kendiniz noterde kaldırıyorsunuz. 2011 sonrasını banka kendi kaldırıyor sistemden. Aracı dediğiniz kişi hangi tarihte almış ona bakın ona göre hareket edin. Ben bankadan yazı aldım borcu yoktur diye. Yalnız o evrakta banka hangi noterle çalışıyorsa o notere gitmek zorundasınız. Çünkü her noterde bankanın imza sirküsü olmuyor. Siz önce bankaya gidin yazıyı alın o yazıyla çalıştıkları notere gidin ve rehin kaldırın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    2011 öncesi konulmuş rehin 2008 yılımda yapılmış fakat banka bize biz halledeceğiz gibi vaatte bulundu iki üç güne çıkar dedi bir haftadan fazla oldu ve ses Seda da çıkmadı. Oraya yolladık buraya yolladık oyaladılar sadece. Salı günü mecbur gideceğiz bankaya yapacak bir şey yok o zaman. Noter bilgisi için de teşekkür ederim yoksa geri dönüp tekrar uğraşacaktık.

• Muminn.ab M kullanıcısına yanıt
    Yapamazlar. Noter kabul etmez. Araç sahibi olarak ben gittim de yaptım. Ruhsat yoktu yanımda hatta noter tanıdık olmasına rağmen yapmadı.
    Siz dediğimi yapın. Kredinin alındığı şubeye araç sahibi gitsin. Kredi borcu kapanmıştır yazısı alsın. Şube müdürü imzalı olacak. İmza sirküsü olan notere araç sahibi ruhsat ile gidip rehin kaldırtacak. Dediğim gibi bankanın yetkisi yok araç sahibi adına noterde işlem yapamaz

• 2010 Yılından Önceki Banka Kredi Rehin Kaldırma

Teşekkür ederim tekrardan yarın gidecekler artık yapacak bir şey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamu Bankalarından 3 yeni kredi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.