Şimdi Ara

2010 Volvo S80 V8 AWD alindi. kullanici gorusleri, tavsiyeler, oneriler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
4
Favori
7.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nacker kullanıcısına yanıt

    dusuk km beyaz bir tane izmirde vardi aylarca durdu ilanda, donanim fakiriydi biraz.


    bunlarda enteresan bir is oldu. genelde gercekten ya galerilerde ya da isi bilmeyenlerin elinde bu arabalar, fiyatlar yukselince kafalarina gore fiyat bastilar bunlara birbirlerinden gorup. birdenbire sacmasapan milyonlara ulasti. hicbiri de o fiyatlardan el degistirmiyor ama.


    V8 motorlar avrupada cok kiymetlendi bu donemde. hem dayaniklilik, hem yakit tuketimi, hem de artik emisoyyon hikayesinden herkesin downsizing yaptigi bir donemde bu makinalar zaman gectikce deger kazanacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtmV8 kullanıcısına yanıt

    arabayi kullanacak 3 kisi bulursam yaparim insallah :)))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    inanilmaz bir hikayesi var benim icin. musait olunca yazacagim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaca aldin sormasi ayip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yol 10-12 litre olur ama şehir içi üzer bu zamanda


    Çok para verip alınır mı bence usta sıkıntısı var arabanın parçada yan sanayii incik boncuk yok bu yüzden piyasası kötü param çok olsa keyif için alırım ama :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

    otoparkta yururken yaninizda bu araba calissa yemin ederim kondurmazsiniz, etrafa bakarsiniz nerden geliyo bu ses diye.


    o kadar karakter disi bir motor ve ses 😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fiyarbakırda nerde görebiliriz bu arabayı=)))

  • Hayırlı olsun.


    Kaça aldınız?

  • 26_____ kullanıcısına yanıt

    arac bursada. noter icin diyarbakira gitmistik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    parca sikintisi yok hocam. anam

    babam s80 iste, harci alem parcasi var. izmirde benim volvolara bakan servisle teyitlesip aldim araci. her turlu parcayi buluyorsun. zaten mekanik yuzunden yatacak nazik araclar da degiller.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Brother ToLGa Benim 2001 s40'ın arka takım parçaları için yetkili servise gittim. Piyasadan daha ucuza orjinal parça aldım. İsveç'ten getireceğiz maksimum 10 gün dediler. 7 günde geldi.

    Yaklaşık 1 aydır da bir 960'la beraberim. 26 yaşında araba, parti parti elden geçiriyorum her tarafını. Arayıp da bulamadığım parça olmadı henüz.

    Volvo parça konusunda bazen biraz acımasız olsa da (saçma parçalarda enteresan fiyatlar gibi) genel olarak tedarik sorunu eski modellerinde dahi yok.


    Edit: Fakat usta sıkıntısı olduğu doğru. İşini bilmeyen çok volvo ustası var maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 9 Şubat 2022; 21:48:59 >
  • nacker kullanıcısına yanıt

    kasko yaptirirken anasinin orekesini istediler. arkadas taycan’a 13k’ya kasko yaptirirken ben 9k odedim.


    sebep volvoda prca fiyatlarinin ucuk olmasi. ama isini bilen usta ve yedek parcaciyla sorun yasayacagimi sanmiyorum. o yuzden arabalari izmir’e goturuyorum.


    sizdeki 960 insallah 3.0L’dir :)) cok ozenirdim onlara


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavastan su arabanin hikayesini yazayim..

    sene 2019 aralik. ilana bir A8 düşer. W12 6.0L 75.000km ve o zamana göre makul bir fiyat olan 120.000₺ cok heyecanlandim, aksam saticiyle gorustum. sirketin hayirsiz kucuk ortagi tasfiye ediliyor. onun araclarindan biri. yeni yatirim finanse ediyordum, cesaret edemedim, alamadim. ama cok da pisman oldum, o araba sonra elden ele 960.000₺’ye kadar satista dolasti.


    sonra iki arac daha dustu. biri bugun hala kullandigim V60 T5. turkiyedeki en dolu volvolardan biridir o da. onun fiyati 120.000₺, bir de su anki V8 AWD. o da 185.000’den satisa cikti.

    V8 ile konustum. sahibi yurtdisina tasinacak gencten bir cocuk, fiyati cok geldi, alamadim. V60’i aldim.

    sonrasinda hep ilanlara bakar oldum. V8’leri takip ediyorum ama ilana dusmuyor bir turlu. bir taraftan da W12’yi takip ediyorum falan.

    neyse, temmuz veya agustos 2021’de bu bekledigim V8 ilana cikti. ama ciktigi yer Sanliurfa. hay allah dedim ya, bizim araba asiret eline dustu artik hayir etmez. A8 W12’de oyle oldu cunku. comarlarin elinde guzelim arabayi bombok ettiler.

    bu arada ilana ciktigi fiyat 650.000₺ bir iki ay ilanda kaldi, araba satilmiyor ama fiyat 750,850,950 öyle yukseliyor.sonra eylul ayi sanirim, fiyati 550’ye cektiler. yine cesaret edemedim. ama hemen bir iki gun icinde tekrar 850 yaptilar.

    neyse boyle boyle ocak ayina geldik. arabanin fiyat hep 800-900’ler.. bir aksamustu bir baktim araba birdenbire 450’ye indi.. allah dedim ben bunu ararim..


    vaktim bitti, arkasi vakit bulunca..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hayırlı olsun, güle güle kullanın. Muazzam bir araç gerçekten. Sizinle seneler önce ufak bir alışverişimiz olmuştu. Etilerde aracınıza binmiştim o zaman BMW 5 veya 7 serisi unuttum o aracınız vardı. Bı 10 sene geçmiştir üzerinden :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse aradim. urfali bir adam. dedim anlatin bakalim arabayi. hikaye soyle; urfa’da cok degerli bir goz hst profesoru bu arabayi ben alamadigim zaman aliyor, arabaya gozu gibi bakiyor, kullanmiyor, yikiyor pakliyor, sadece haftasonu cok kisa mesafe kullaniyor falan. parantez acayim beyefendinin arabayi ne kadar temiz kullandigina ve arabanin temizligine inanamazsiniz. bagajdan 4 takim paspas cikardim ben hepsi de piril piril.

    neyse, adamcagiz temmuz 2021’de ani bir kalp krizinden hakkin rahmetine kavusuyor. esi hanimefendi de cok degerli bir insan, ailesini yonetmek icin bu fazla gordugu arabayi satisa cikariyor. hem esinin deger verdigi bir hatirasi kiyamiyor, ama cocuklarin gelecegi icin yatirim da yapmasi lazim.

    hikaye boyle olunca arastirmaya basladim. arac arkas’tan cikiyor, ankaradaki genc cocuga gidiyor, oradan urfadaki doktor beye ve oradan da bana. aracin arka sofor tarafi kapi degisik. orada bir kazasi var, mide bulandirici bir sey, mekanik olarak da ne var ne yok bilmiyorum. ama niyetlendim bir kere. ankara’da mukim ama urfali cok degerli bir eczaci var ali erdem diye, bizim sendikadan tanismistik. onun vasitasiyla araciyi sorusturdum, aileyi sorusturdum. durust insanlar ciktilar. is rayina girmeye ben de heyecanlanmaya basladim.

    arabayi ekspere sokturdum, macun islem falan var ama sorun yok. arkas’ta yapilmis islem, ulan dedim gider mikron boya attiririm gerekirse. ne olacak. zaten ticaret yapmiyorum, duzgun yapilmis olsun yeter. gercekten de arkastakilerin allahi var orada bir boya degisen oldugu belli degil. Dogus Bursa benim A8’in camurlugun anasini aglatmisti kopege carptigimda boyarken.


    neyse, parada anlastik, cumartesi ucaga atladik bizim eczaneden cocuklarla urfaya indik. hesapta nobetci noterden islemi yapacagiz, yemek yieyecegiz icecegiz, gobeklitepeyi gorecegiz. arabanin tadina vara vara donecegiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu arada benim arabanin finansmanini hallederken gobegim catlamis, kirk tilkiyi bir kumeste toplamisim. is bir hafta uzamis o yuzden fln. o esnada da urfaya o bolgeye bir kar yagiyor insanlar hayretler icinde, yillardir oyle sey gormemisler. neyse boyle boyle gecikti is ama sonunda ucak biletini aldik cumartesi urfaya indik, nobetci noterde bulusalim diyecegim, ulan bi baktim o cumartesi urfada nobetci noter yok! lan nasil olur gecen hafta kontrol ettiydim vardi? hava muhalefetinden dolayi yokmus efendim. peki. nerde var? antepte de yok iptal?!

    ben bu arada referanslari almisim, sabah iner inmez parayi tastamam yolladim hanimefendinin hesabina.. nobetci noter mardinde ve diyarbakirda var. eh dedik gidelim diyarbakira. yola ciktik, ben kullaniyorum. arabayi yokluyorum falan. arabayi satan hanimefendi araca hakim oldugumu anladi, sohbet ediyoruz. anladim ki ani ve henuz sindirilemeyen bir kayip olmus beyefendi, ay mustafa da boyle yapardi, soyle dikkat ederdi diyor ama benim yuregim eziliyor her seferinde.

    neyse diyarbakira geldik, noter ana baba gunu. sira aldik yrim saat bekledik. cagirdilar, ruhsati verdik, muayenesi yok! satis olmuyor..

    ulan ne yapacagiz. benim eczanenin beyin takimi urfada. donmem lazim :) hadi onlari ucaga attim geri gonderdim, ben pztye kadar kalmak istemiyorum. zaten evle nane molla olmusum, hanimin dogumgununde urfalara araba kovalamaya gelmisim..

    neyse orada hic tarzi olmamasina ragmen hanimefendi bana bir vekaletname verdi. sahitli bir protokol yaptik. ben parayi vermisim, elimde hicbisey yok ama en rahat benim, hanimefendi benden cok dertleniyor olaya :)

    arabanin kaskosu yok, hanimefendi kullanilmayacak diye yaptirmamis. bir kasko teklifleri geliyor akil almaz 16-20-40 binler falan. neyse yaptirdik gecici bi kasko. pazar gunu yola cikacagiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu arada arkadaslar ozellikle benim gibi batidan burnunuzu cikarmadiysaniz oralara gidin. insanlar misafir diye sizi yere goge koyacak yer bulamiyorlar. yiyecek olarak gittigim yerler inanilmaz. sanliurfa ozellikle antepe, mardine ve diyarbakira ayni uzaklikta. inanilmaz bir kultur, gercekten cok hosuma gitti.

    neyse arabayi ustumuze alamadik ama, diyarbakirdan donduk. artik hanimefendiyi eve birakacagiz, telefonunu cikardi, 11 yasindaki kizini aradi. zeynep gel babanin arabasi gidiyor istersen son kez bir gor dedi. ulan zaten agladim aglicam yol boyu. yuregime geldi bi okuz oturdu. kizcagiz cekinir gibi oldu, lutfen dedim gelsin, tanismak istiyorum.

    sitelerine girdik, kiz geldi asagi, annesiyle arabaya bindiler, fotograf cektirdiler icinde. bir sure girmedim, sonra dayanamadim izin isteyip arka koltuga oturdum.

    zeynep dedim ben bu arabayi aliyorum gibi dusunme. bu hep senin babanin arabasi kalacak, sen ne zaman istersen bursaya gelebilirsin, benim de cocuklarim var onlarla ilgilenirsin, gezeriz beraber babanin arabasiyla. evet bir para verildi alisveris oldu ama beni babanin arabasina cok iyi bakacak bir emanetci gibi gorursen cok sevinirim ve ne zaman istersen gelebilirsin dedim. gozler doldu, fotograf cektirdik, sarildik ayrildik.

    ertesi sabah corba kadayif ve gobeklitepeden sonra antepte yemek ve yola ciktik. turkiyeyi dogusundan baslayarak yiye yiye geliyoruz.

    otobanlar rahat guzel, nigdeden sonra haymana polatlidan ciktik, sivrihisardan sonra bir kar bastirdi aman yarabbi. eskisehire kadar buz ustunde geldik.

    ertesi sabah muayene yapilacak arabayi ustume alacagim. adaba muayeneden kaldi:)) lastikte baloncuk varmis. ulan zaten arabayi alana kadar suyumu sıkmısım damlamiyo bile artik. bi dunya da lastik masrafi cikti, ama araba muayeneden kusursuz sekilde gecti. hic gormemistim kusursuz gecen arac.

    neyse hikaye bu kadar. kaskoya da 9k mi ne verdik. simdi arabayi izmire goturecegim bakalim yag tuz bakimina..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mokali Amca kullanıcısına yanıt

    hatirladim bir mac bileti isiydi galiba :) 5’ti galiba o arac :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    2010 Volvo S80 V8 AWD alindi. kullanici gorusleri, tavsiyeler, oneriler
    2010 Volvo S80 V8 AWD alindi. kullanici gorusleri, tavsiyeler, oneriler
    2010 Volvo S80 V8 AWD alindi. kullanici gorusleri, tavsiyeler, oneriler

    bendeki araclarin tork ve hp grafikleri.

    s80 v8’in inanilmaz bir firlamasi var. a8’den daha dramatik hissettiriyor. neden boyle bilmiyorum. zaten daha fazla kullandim da sayilmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turkeril kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.