Şimdi Ara

2008 glx 1.8 32 bin darbe vs yok ederi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu aracın piyasası nedir , kronik sorunları varmıdır pazardaki payı nedir ? ?

• Glx derken? plus paketi varmı(karartılmış arka camlar park sensörü falan) yoksa düz glx'mi?

Aracın dış ve iç görünümü nasıl? temiz diri bi görünümümü var yoksa yorgun bi görünümümü var?

Piyasa fiyatı aracın durumuna göre 24.000 ile 27.000 tl arasında değişiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Glx derken? plus paketi varmı(karartılmış arka camlar park sensörü falan) yoksa düz glx'mi?

Aracın dış ve iç görünümü nasıl? temiz diri bi görünümümü var yoksa yorgun bi görünümümü var?

Piyasa fiyatı aracın durumuna göre 24.000 ile 27.000 tl arasında değişiyor..

ESKI KASADA plus paket degilde stil paket olmuyormuydu ugur yoksa benmı yanlış biliyorum.

kardes ederi stil paket ise 24,25,26 ama almadan önce mutlaka serviste expertiz yaptırın
  • Cift renk ic döşeme var park sensörü karartlmş camlar serisinin fullu olduğunu söylüyor duruşu fln iyi aracın pek yormamış aile aracı olark kulllanmış , takasa girip satacağım onun için soruyorum aldktn sonra satmayı duşunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

ESKI KASADA plus paket degilde stil paket olmuyormuydu ugur yoksa benmı yanlış biliyorum.

Öyle oluyordu evet :)
    Bian karıştırdım(iş yogunluguna denk geldi mesaj), ne yapiyim aklımda pulus paketli glx var rüyalarıma giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 10 Mayıs 2010; 19:01:43 >
  • quote:

quote:

Bian karıştırdım(iş yogunluguna denk geldi mesaj), ne yapiyim aklımda pulus paketli glx var rüyalarıma giriyor

Uğur kardeşime yakışır.
  • quote:

quote:

sana yakışır ugurum inş alırsın.

olur böyle şeyler ama bian kendımden şüphelendım yanlışmı biliyom ugurdan iyi bilicek halım yokya dedım kendıme :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.