Şimdi Ara

2008 1.6 Elegant Auris MMT?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar eşimin de kullanabilmesi için otomatik bir araç düşünüyorum bu günlerde.Boramı satabilirim.Civic vtec II hakkında bilgi istemiştim ama arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular.şimdi de söz konusu araç için bilgi istiyorum sizden.toyotacı arkadaşları özellikle bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 19 Eylül 2014; 22:39:42 >



  • Dizel boradan tork fakiri otomatik civice geçmek ölüm olsa gerek.
  • Yemin ediyorum yazık günah ya şu arabalara verilen bunca paraya.. ben zamaninda(2008di galiba) 27 ye alip, bir sene sonra 27250ye satmistim..
    Ilk uzun yol deneyimimden sonra sogudum arabadan, sattim..meganeler tokatliyordu normal kullanimda rampa yukari beni, 4 vites mi kalmış bu devirde haci murat mi bu..desen ki "9000devir ceviriyor veya v8 gibi güçlü; 4 vites yetiyor" ama yok..getz gibi hafif ve kucuk bir araba da degil 4 vites yeter demeye.. yakittan bahsetmeye gerek bile yok, direk ocaga incir agaci.. 50ser 50ser lira benzin koymaktan iflahim sökülmüstü..

    Kisacasi hic gerek yok.. b sinifi otomatik bir arac alin, paraniz cebinizde kalsin..
    bu arabanin sadece duz vites ve ls donanimlisi alinir, o da arabaya ekleme yapmayi (aksesuar, diy işler) seviyorsaniz.. full ü bile bos bir araç, en azindan boş alip kendiniz biseyler yaparsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 19 Eylül 2014; 21:05:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model , km sini bulmuş arabaya 30.000 ? Sakın usta.

    Forumda bir adam vardı boş paket 2005 corollasına 32 mi ne istemişti. Bunlar kendilerini zeki zanneden, ancak arkasından neler işittiğini anlamayan insanlar. Bahaneleri de hazır. " Mal benim değil mi, istemezsen almazsın " Bu , buram buram ticaret ahlakı ve zeka akan cümleyi tabela yaptırmak lazım. Bunun gibi adamların peşinden gidip piyasayı yükseltiyorlar.

    O fiyat aralığına ne yazık ki güzel bir honda öneremem. Ancak o paraya 2008-2010 model araçların temizlerinden bulursunuz çok rahat.
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.başka fikri olan varsa beklerim.
  • Eğri oturup doğru konuşacak olursak, o fiyata sürüşü az çok keyif veren, motoru şanzımanı saat gibi çalışan, masrafsız, sağlam, güzel görünen, çeyrek altın gibi rahat satılan, sorunsuz, otomatik şanzımanı rahat, konforlu başka bir araç bulamazsınız. Bir iki yıl binip satmayı düşünüyorsanız alın binin satın. Zarar etmezsiniz. Aracın performansı gayet iyi, sıkıntı yok.

    Aracın ederi 25.000TL, 5.000TL de saydığım artılar. Alırken direksiyon kutusunun tıkırtı yapmıyor olmasına, kapı merkezi kilit motorlarının sorunsuz olmasına, gaz pedalının takılmamasına Civic'e özel olarak dikkat edin. Genel olarak araç alırken dikkat edeceğiniz şeyleri zaten bilirsiniz. Aldıktan sonra triger kayış setini önceki değişimi bilemeyeceğiniz için muhtemelen değiştirmek zorunda kalacağınızı unutmayın.

    O yıllara ait Focus 1 de, Corolla da, Bora da, Megane II de, Marea da tip olarak bu aracın yanında kaba ve eski görünüyor. Makyajlı Civic onların yanında zarif ve "özel" duruyor. Mevzu otomatik şanzımansa zaten yollar Civic'e çıkar. Bir bayan tarafından çok rahat kullanılır, sürücü koltuğundan bakıldığında aracın her tarafı çok rahat görünür, direksiyonu hafiftir, vites geçişleri sorunsuzdur, geri kaçırmaz. LPG ile çok yakmaz, otomatiklerin şehir içi 9.3 litre fabrika verisi var.




  • ilginiz ve cevabınız için teşekkürler...
  • arkadaşlar konuyu aurise çevirdim başka konu açıp forumu kirletmemek adına.bu araca ne dersiniz?lpg uyumu falan nasıldır vvti motorlarda?aracı genel olarak değerlendirir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 19 Eylül 2014; 22:41:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.