Şimdi Ara

2006daki Dh nasıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her güzel şeyin bir sonu var beyler
  • 2008'den beri konu dışını takip ediyorum ve sorunların başlıcası küçük üyelerimizin
    arkadaşlarını gaza getirip foruma üye yapması ve daha forum ortamını bilmeyen insanların
    bildikleri ortamlardaki gibi takılmaya çalışması (inci sözlük gibi) ancak yine de bazı üyeler
    sağolsunlar saygıda kusur etmiyolar forumdan hala ümidim var aslında toplanıp 1 ay sadece
    ciddi konu açsak ve hepimiz ciddi konuşsak dağılırlar gibime geliyo ama nerde o şans...


    Özetle ''nerde o eski bayramlar''
  • 2009 üyesiyim ama çook daha önceden knight vesilesiyle buradaydım konu dışına ilk 2008 gibi girdim ve şu ankinden çok daha iyiydi

    2009'dan beri 4 yada 5. hesabım bu
  • 2006 eylül üyesiyim, konu dışında takılmaya başladığım zaman 2007 başları falan oluyor, inanın çok daha eğlenceliydi. Şu anki gibi her şeye CSB yazan insanlar, etrafta mide bulandıran YAV HE HE gifleri gezmiyordu. Zaten bunun sayının az olmasıyla da ilgisi vardı, düşünün benim üye ID'm 250k. Şu an 1.7 milyon üye var.

    Ve de ben de üye olduğumda 14 yaşındaydım. Ama şu anki 14 yaşındakiler gibi komik olayım popüler olayım çabası yoktu bende. Büyüklerimize saygılıydık en azından. Devir mi değişti ne

    Şöyle de bir gerçek var, mesela 2007 yılında "edwird" vardı. Ama orijinaldi en azından. Ondan sonra bunu gören, anlatılanlardan gaza gelen 13-14 yaşında kardeşlerimiz ben neden "edwird" gibi olamıyorum ki diye düşünmeye başladı. Ve geldiğimiz nokta saçma sapan konular oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 31 Ekim 2013; 11:13:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabinlenter

    Sanırım forumun bu hale gelmesinin sebebi 14 yaş altı çocuklarında Dhye üye olması

    15 yaşında mısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

    quote:

    Orijinalden alıntı: sabinlenter

    Sanırım forumun bu hale gelmesinin sebebi 14 yaş altı çocuklarında Dhye üye olması

    15 yaşında mısın

    Hayır.....
  • Eminim şimdikinden güzeldir.
  • Forumda olan herkes bi'konuda bir şeyler yazardı illa ki.
    Şimdi herkes sadece takılıyor.
  • Her dönem bir sonrakindan daha iyiydi. Ama 2006 yıllarında dönen geyiğin başka dönemlerde döndüğünü görmedim. Özellikle 2003-2007 arasında gereksiz mesajlar bölümü komedinin anavatanı gibiydi. Eğlenmek isteyen oraya gider yazar, ciddi muhabbet döndürecek adam konu dışına damlardı. Daha sonra konu dışı karışmaya, geyikten ziyade cıvık mesajlar atılmaya başlanınca, ciddi konularda çok fazla tartışma, gırgır olmaya başlayınca konu dışı özel yapıldı. Dini, felsefi veya kafa yorucu konular oraya açılırdı. Şimdi ise konu dışı cıvık, konu dışı özel biraz daha ciddi ama yine karı-kız konularının açıldığı bayat bölümler oldu.

    Bizim sabahları başlayıp günlerce sürdürdüğümüz gereksiz mesajlar geyiklerini bu forumda yıllardır göremiyorum. Geyik genel olarak aşağılama, sabote etme, saçma sapan gifleri paylaşma olarak algılandığı, sanki karşıdaki adamı bastırınca birşeyler tatmin oluyormuş gibi davranıldığı sıradan, egoist bir durum haline geldi.
    Farkettimki buraya yazanların çoğu aslında kendilerini tatmin etmeye, karşıdakine birşeyleri ispatlamaya çalışan, yaş ortalaması 20 nin altına inmiş, günlük hayatta sus pus oturup bu tür ortamlarda karşıdakine üstünlük taslamaya çalışan tipler.

    zamanında resimlerle yaptığımız şeylerin genel olarak geyik üzerine döndüğü, sonraki koyulan resmin ilkini tamamladığı durumları şimdi inci gibi sitelerin yaptığı abuk subuk caps ler aldı.
    O zaman karşıdakine laf sokarken bile saygıyla yapan, belli başlı değerlere saygı gösteren insanlar varken, şimdi tamamiyle karşıdakini rencide edici, aşağılayıcı, hor gören, kendi fikri dışındaki fikirlerin doğru olabileceğini kabul etmeyen, hiçbir inanca ve değere saygı göstermeyen tiplerle dolu.
    O zamanlar insanların birbirine daha çok yardım ettiği en basitinden teknik konuların paylaşıldığı bölümlerden bile belli oluyor.
    Teşekkür etmeyi bile bilmeyen, karşıdakinin yardımını " kesin bir halt vardır " diyerek kabul etmeyen, güldürmeyi ana avrat sövmek, karşıdakinin bir kusuruyla dalga geçmek olarak gören bir neslin farklı türde davranış sergilemesini de beklemiyorum açıkcası.

    O yüzden geçmişte neydi şimdi ne oldu gibi düşünceler yersiz. Burası geçmişteki haliyle kıyaslanamaz. Devir ve nesil değiştikçe buradaki yorumlarda ona göre değişiyor.

    Benim yukarıda yanlış olarak gösterdiğim herşey yapanlar ve kendisine yapılanlar için sıradan, doğal geliyor olabilir. Bu yadırganamaz bir gerçek.




  • Yönetici arkadaşlar bununla ilgili bişey yapsalar iyi olucak forum ciddiyetini kaybeymiş yaş sınırlamsı olsa dahaiyi olur nası ispatlıcan işte ovar
  • Knight online bolumu cok kalabalikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 de hattrick oyunu icin kayit olmustum. Hersey cok daha guzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmkansız

    quote:

    Orijinalden alıntı: barman

    Ya aslında garipsememek lazım, devir durmadan değişiyor. 2006'da konu dışında bu kadar trolllemeler yoktu. Hani o zaman var mıydı, tam hatırlayamıyorum ama kasayı yan yatır şeklinde trolllemeler dışında çok da bir şey yoktu. Ota boka caps yapıştırma olayı yoktu. Konuları daha çok ilgimi çekiyordu o zamanlar. Konu dışı özel şeklinde bir bölüm açmaya ihtiyaç duyulmuyordu. Her konuda güldürmeliyim, espri yapmalıyım zihniyeti pek yoktu. Tipim nasıl SS'li konularını pek hatırlamıyorum. DH'nin en yakışıklısı tarzında anket felan açıp fotoğraf felan eklerlerdi. İçerik olarak da bu kadar boş boş konular yerine daha doyurucu konular vardı.

    +1000

    +1000 yazacağınıza biraz ilgilenseniz konu dışı ile herşeyin düzelmesi siz adminlerin elinde yeni kurallar tanımlayın uymayanı banlayın çok zor bi olaymı bu hocam. Konu dışı özel bile cığrından çıkmış durumda saçma sapan mesajlar gifler capslar havada uçuşuyor spor ile ilgili bir konuda yardım almak istiyorum uyarı geliyor yanlış bölüm diye rağbet gördüğümü var diğer bölümlerin mecburiyetten çoğu yardım konusunu konu dışına açıyoruz ve ergen mesajları havalarda uçuşuyor. kurallara 3 5 madde eklemek çokmu zor yani uymayanıda banlayın bakın 1 ay'a konu dışı adam oluyomu olmuyomu.




  • Samımı olmasının nedenlerınden bırı o zaman daha yenı yapılanan bır sıte ve fazla kullanıcısı yok herkes bırbırını tanıyordu o donemde suan kı donem ıse tamamen nüfus kalabalıklastı o yuzden ıster ıstemez troll dedıgımız tabırler ortaya cıktı buda kısılerın ergenlıklerıyla alakalı durumları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun yılıydı. MMORPG bölümleri tıklım tıklımdı. Şimdi ise oralar sinek avlıyor.

     2006daki Dh nasıldı
     2006daki Dh nasıldı
     2006daki Dh nasıldı




  • 2009 dan beri takip ediyorum.2012 uyesiyim.Eskiden daha güzeldi.Sevgili kadın kız konuları bu kadar fazla degildi.Aslinda yonetim caba harcasa bu troller bir da geri gelemez.Not 97 liyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyükler küçüklerine, küçükler büyüklerine karşı saygılıydı. Saçma sapan konular yoktu. Zeka seviyesi şimdikinden çok yüksekti.
  • Bende 2010 üyesim git gide forumun b.ku çıkıyo yani.
  • mıknatıs konuları iyiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Big Sight

    eskiden troll olayı yoktu. forumda yoğunluk knight online ve konu dışında vardı. ( diğer bölümleri bilmiyorum.) ardından edward vardı csbleri ile herkesi güldüren. en önemlisi kimse kimseye saygısızlık yapmıyordu. herkes bildiği konuda yardım ediyordu. şimdi birşey sorsan veya paylaşsan

    - yav he he
    - csb gibi troll cevaplar geliyor haliyle forum sıkıcı oluyor.

    2007 üyesiyim ama 1-2 sene üye olmadan takıldım.

    Hocam edward in csb lerinin linkini atarmisin merak ettim de sana zahmet...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.