Şimdi Ara

2006 Polo Tekliyor ve Katalitik Konvertör Arıza Işığı Yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    2006 model benzin + LPG vw polo aracım.

sabah işe giderken yaklaşık 10 km yol gittikten sonra araç gaz kesmeye başladı.
    Araç giderken birden arkadan biri çekiyor gibi hissettiriyor araç. frene basıp denedim ama çok daha güçlü birşey bu. anlık olarak devir birden düşüp geri geliyordu.

dikkat ettim devir 2800-3000 arasında yapıyordu bende 2400-2600 devir civarıyla işe vardım.

çıkışta 10 km gittikten sonra motor arıza lambası yandı. Katalitik konvertör arıza lambası da yazıyor forumlarda. Su saati şeklindeki arıza lambası. Rengi sarı. Bildiğim kadarıyla sarı uyarı kırmızı ise tehlike demek. bakıma götürdüğüm yeri aradım söyledim. lpgden olabilir dedi. kullan ama ilk fırsatta servise götür aracı baktır dedi ( il değiştirdiğim için ) izmirde bir özel servisi aradım aynı şeyleri söylediler. Yarın götürcem servise ama başına gelen bilgisi olan varsa sevinirim. İzmir bornovada iyi usta varsa bildiğiniz çok makbule geçer.

• Katalizör tıkanmış olabilir.
  • bakım yaptırdım. genel 10.bin km bakımı ve brc filtre değişimleri yapıldı. hata temizlendi. sorun düzeldi. iki üç gün kullandım sorun yoktu sonra tekarar aynı sorun başgösterdi. araç yolda giderken özellikle 1800-2000 devir arasında ve 2800-3000 devir aralığında birden gaz kesiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.