Şimdi Ara

2006 Model Honda City Otomatik Bakım Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar, rahmetli babamdan kalan 2006 model Honda City Otomatik aracımız var araç 41.000 Kilometrede, esasen kendime ait aracım olmasına rağmen bu aracın hatırası olduğundan satmayı düşünmemekteyim, sormak istediğim soru araç çok uzun süredir kullanılmıyor, kapalı garajda yatıyor. Bu araca bakım yaptırmak istiyorum araç otomatik vites olup hiç lpg vs. taktırılmamıştır, şanzıman yağı alındığı tarihten itibaren hiç değişmemiştir, geçenlerde aracı çalışsın biraz yürüsün amacıyla garajdan çıkarttım vites geçişlerinde değişik bir ses gelmekte (gıy-gıy tarzında) örnek olarak vites kolu P konumundan R konumuna geçerken biraz zorlanır gibi oluyor ve her konum arası geçişlerde bahsettiğim sesi çıkartmaktadır.


    Bu hususla ilgili olarak; Bu aracım için Ankara İli içerisinde özel, güvenilir işini iyi yapan sırf para alabilmek adına alakasız sorunlar çıkartmayan bir servis önerisine ihtiyacım vardır. Yetkili servisin fiyatları çok pahalı olduğundan ve ne yazık ki bütçem kısıtlı olduğundan dolayı özel iyi bir Honda servisi aramaktayım.

    Aracın şimdiye kadar sadece yağ değişim ve filtre değişim bakımları yapılmış onun haricinde herhangi bir ağır bakım yapılmamıştır, bu araç ile ilgili bakım yapılırken nelerin değişmesi gerekmektedir bu hususta da önerilere ihtiyacım vardır.


    Şimdiden teşekkür ederim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.