Şimdi Ara

2006 Avensis Elegant

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
12.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Küçük bir ayrıntı ama 2006 1.6 Avensislerde otomatik yanan farlar var mı?



  • yok kardeş ayrıca torpido soğutma ve hız sabitleyicide mevcut değil
  • Otomatik yanan farlar makyajlı kasada comfort donanımdan itibaren standarttır. Yani 2007 ve sonrasında mecvut.
  • Torpido soğutma hangi modelde var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: honda_vtec

    Torpido soğutma hangi modelde var?

    1.6ların hiç birinde yok
  • ya aradaşlar bu avensisleri nasıl bilirsiniz? bende 2003 - 2006 arası ( max 26500 tl var) bir araç arıyorum. Avensisi çok istiyorum. görüşleriniz nelerdir?

    1 ) lpg li kullananlar var mı? bana yakıt değerlerini bildirebilirler mi? ben %70 ş. dışı kullanıyorum ve sakin bir kullanıcıyım. fakat işimi değiştirme durumum var ve o zaman hergün ş.dışı gidip geleceğim. bu durumda da 140 - 150 km hızla seyredeceğim. bu durumda 1.6 motor kasaya hafif gelerek çok yakmasına sebep olur mu yada ne kadar bir fark olur?

    Teşekkürler
  • 1.6 elegant lpgli kullacısıyım adnada ikametgah ediyorum. adna ş.içi verm 100 kmde 10 litre gaz ş.dışı90-100 arası 8 litre gaz yakıyorum. 1.6 motorla 210a kadar çıktım benzinde ama lpgde hiç denemedim yakıt olayı benzinde nasıl hıza göre artıyorsa lpgdede paralel olrak artar tabi.
  • teşekkür ederim. lpg ne marka öneriyorsunuz?

    başka kullanan yok mu ya. yorum ları alsam:(
  • bende romano marka lpg takılı silindir tank düşünürseniz göstergelerde sorun oluyor birde şamandıram randıman vermiyor. onun dışında memnunum markadan ziyade ustanın ve yaygın servis ağının mevcut olması önemli bir husus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    bende romano marka lpg takılı silindir tank düşünürseniz göstergelerde sorun oluyor birde şamandıram randıman vermiyor. onun dışında memnunum markadan ziyade ustanın ve yaygın servis ağının mevcut olması önemli bir husus


    Bencede
  • silindir tank da ürkütüyor beni. tamponun hemen dibinde. orta şiddetli bir arkadan çarpmada bile hasar görüp alev alabilir diye düşünüyorum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem(li)

    silindir tank da ürkütüyor beni. tamponun hemen dibinde. orta şiddetli bir arkadan çarpmada bile hasar görüp alev alabilir diye düşünüyorum?

    orası size kalmış
  • bende 2.0 var. 2005 model. tavsiye ederim. şehir dışı 7-8 litra falan yakar.
  • Merhaba arkadaşlar bende daha yeni 2006 2.0 elegant executive aldım.
    Aracım 68bin km'de. İlk izlenimlerim, aracın çok geniş olması. İnanılmaz bir diz mesafesi var. Lüx bir arabadan isteyebileceğiniz tüm komfor mevcut. Kullanımı gayet rahat. Güzel bir müzik sistemi var. Passat ve Avensis arasında kalmıştım. Ama kiminle konuşsam 2. elde Passat yerine Avensisi tercih etmemi söyledi. Daha detaylı bilgiyi en yakın zamanda sizinle paylaşacağım.
  • Hayırlı olsun. Yakıt bilgilerini paylaşırmısın..
  • bende de 2004 elegant var....genel olarak memnunum. zavolli sıralı sistem lpg takılı aldım...kilometrede 170-200 arası yakarsınız. uzun yolda anlık tüketim 110 km hız ve 3000 devirlerde 4-5 litre gösteriyor. 140-150 biraz daha fazla yakarsınız.

    aracın eksileri; hız sabitleyici, otomatik far sensörü ve elektronik el freni...bunlar da olsa uzun yıllar rahatca binilebilir bir araç...memnun kalırsınız...bu donanımlar yeni kasada mevcut ama...
  • 2.0 a mı lpg taktırdın?
  • 2006 Avensis 2.0 otomatik yakışı konusunda sizi bilgilendirmek istiyorum.
    Deposu 60 litre alıyor. Ben geçen hafta sanırım yedek depoyuda bitirmiştim. 200.-TL'lik benzin aldım. (Normale ışık yandığında 170-180 tl'lik benzin alması lazım) Aracımı şehir içi trafiğinde kullanıyorum. Yani sabah köprü trafiği akşam köprü traifği şuanda çeyrek depodan bit tık aşağıda benzin kaldı. 367 km. yol gitmişim yol bilgisayarında da 51 km daha gidebilirsin diyor. Zanlımca 400 km'i devirecek ki bende daha evvel Scenic vardı. Oda anca 400 km yapıyordu. 2.0 cc 1390 kilo bir araç için makul rakkamlar olduğunu düşünüyorum. Kesin kaç km gittiğini sanırım size yarın net olarak söyleyebilirim.
    Bunun dışında boyunuz 190cm ve üzeri ise tavsiye etmem tavanı bilmiyorum bana mı alçak geldi ama sanki kafam değecekmiş gibi bir his yaratıyor.
    Hızlanması gayet güzel bir anda 120 ve üstüne anlamadan çıkıyorsunuz.
    Direksiyon turu pek bana pek iyi gelmedi. Bilmiyorum belki eski kullandığım aracın burnu kısa olduğu için olabilir ama. Daha evvel yaptığım manevraları şimdi yapamıyorum. Aynı zamanda kış lastiklerinden mi bilmiyorum ama direksiyon sanki biraz ağır gibi.
    Sanırım klasik Toyota özelliği çukurlarda kasislerde araçtan tık ses gelmiyor. Bu çok hoş bir duygu :)))(Secenic'ten sonra)
    Diz mesafesi anlatılmaz yaşanır, inanılmaz geniş ve rahat.
    Müzik sistemi gayet kuvvetli ve yeterli.
    Araç dış gürültüye kesinlikle almıyor.
    Yağmur sensörleri güzel çalışıyor. Bir sıkıntı yaşatmadı
    Xenon farın aydınltması yeterli
    İç dizaynını anlatmaya gerek yok çok şık, üst segmente bir araca bindiğinizi hissediyorsunuz.
    Bu arada bana Bostancı sanayide gidebileciğim bir Toyota servisi söylerseniz sevinirim. Bakımlarını yaptıracağım.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sormak istediğiniz başka sorular varsa seve seve yardımcı olabilirim.




  • Direksiyonun ağır olmasının sebebi lastik havalarının gerekenden az olması olabilir. Lastik havalarını kontrol ediniz.
  • 2003 den sonra çıkan 2.0 Avensislere LPG takılmıyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.