Şimdi Ara

:::2006-2012 Honda Civic Ana Konu::: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.575
Cevap
85
Favori
1.494.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence baya güzel olmuş... Başkada yorum getiremiorum
  • Ben de Civic HB'i çok beğendim. Bu arabada inanılmazları başarmışlar. Dizayn, motor, bagaj, tip ne istersen var. Ancak test drive yapmadan almamak lazım derim zira ABD sitelerinde çok kırılgan ve oturaksız (nasıl denir bilmiyorum) bir sürüşü olduğu. Ben pek inanmıyorum ama bir de otomatik olan i-Shift iyi değil ani devirlenmeler ve vites geçişlerinde uzun beklemeler olduğu belirtiliyor. Yani abartı olabilir ama denemek lazım gibi.
  • Herkese merhaba yaklaşık iki aydır yeni bir araç almak için incelemeye girdim favorilerim arasında astra,civic(sedan),focus,golf gibi modeller vardı piyasadan ve internetten izlediğim kadarıyla her otomobilin kendine özgü iyi ve kötü yönleri olduğunu gördüm. Forum sayfalarında herkesin kullandığı veya ilgi duyduğu otomobili övmesine şahit oldum. şuda bir gerçek bayağı bilgi sahibi oldum ben her modele objektif olarak baktığımda hep alman modelleri ön plana çıkıyordu en büyük sebebi ise iç dizayn diyebilirim. Civic her zaman bu yönde benden eksi puan alıyordu ve en son plana atıyordum. Yeni civici bayide gördüm inceledim bana göre eksik olan yönünü tamamlamış gerçekten güzel olmuş Hondayı tebrik diyorum şimdi gerçek yerini bulacağına inanıyorum





  • arkadaslar fiyat garantisi vermiyorlar ben şişli de ikamet ediyorum işyerimde fatih te benim alabilecegım bayiler dolayısıyla maslak taksim yada topkapı idi ancak hiçbirinde incelemek için arac olmadıgından(gelen tanıtım araclarını satmıslar ) günesli deki bayide inceleme fırsatı buldum ve almaya karar verdim ancak bana yakın bayiler fiyata zam gelecegını sölediler bende günesli deki bayiye döndüm bana ilk parti için zam beklenmedigini zamdan etkılenmeyecegımı bildirince ve en cabukta buradan alacagımı dusunerekten buradan siparişimi verdim(bayide düz vites için kimse sipariş vermemişti bes kişi vardı otamatik vites için) ancak siparişimden bir gün sonra 1000 ytl zam geldi bayiyi aradıgımda fatura kesilmedigi için bende yeni fiyattan sahip olabilecekmişim simdi yarın arayıp bana kesin geliş tarihini bildirecekler yasanılan fiyat muammasından sonra geliş tarihi içinde bir ikilem olursa bu bayiden almaktan vazgececegım (siparısı verdigimde 10-15 haziran arası teslim alabilecegım sölenmişti)




  • Siz HB sipariş verdiğinizden emin misiniz..15-20 hazirana HB vermezler gibi geliyor..hele ki park honda da mümkün değil bence..Sedan versiyonunu alıyorsunuz değil mi..
  • Yani şöyle diyim.Ben geçen hafta bugun park hondayı aradım ve civic sedan alacağımı söyledim ve bana haziran sonuna yetişmez ancak temmuz başı verebilirim dedi..Civic sedan gebzede üretiliyor ve her bayiye ayda 40 adet veriyorlar..HB ise her ay 7 tane geliyor.Çok ilginç yani haziran ortası teslim etmeleri..

    Ben mart ayında gitmiştim.Daha ortada hiçbişey yoktu..Park hondadaki adam bana mayıs sonuna kadar bütün hb modelleri sattım dedi.Hem de şubat ayında sattık dedi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxy007 -- 29 Mayıs 2006; 15:46:01 >
  • Bende 5-6 Mayıs gibi HB siprişi vermiştim.o zaman söylenen sırada 5 otomatik 1 düz vites olduğu idi banada 10-15 Haziran telim edebileceklerini söylediler ama istediğim renk olmazsa Temmuza sarkma ihtimali var malesef.
  • Özellikle ön ve çapraz görüş oldukça sıkıntılı,alışmak için çok zaman gerekecek.Tavan basık ön cam basık ve derin,kokpit derin ve çıkılan kaçak kat yüzünden oldukça yüksek.Koltuğu sonuna kadar kaldırıp kafayı tavana bile değdirseniz görüş yine sorunlu hep sorunlu.Yakını göremiyorsunuz uzağa bakacaksınız hep.Ben Hondacıyım ama sırf bu sıkıntılı görüş açıları yüzünden alacağımı sanmıyorum bu kasayı.Sonuçta istanbul gibi trafik keşmekeşinin içinde daracık yollarda ve hiç bitmeyen park sorunlarıyla boğuşulan bir şehirde yaşarken görüş problemi yaşamak çok can sıkıcı.Aracın diğer özelliklerininde bu durumda bir anlamı kalmıyor görüş sıkıntılı olduktan sonra.Neyse ben böylece civici elemiş oldum,ya iyice eskiyene kadar kullanıcaz eski civiclerimizi yada başka marka ve modelleri düşünücez ufak ufak..Elveda yeni civic,yollarımız burada ayrılıyor.




  • Dün iyice inceleme fırsatım oldu. Şahsen özellikle iç dizaynı hiç ama hiç estetik gelmedi bana. Aykırı birşeyler ortaya çıkartacağız derken uzay mekiğine döndürmüşler aracı. O 3 boyutlu gösterge paneline biraz bakınca istemim dışında gözlerim şaşılaşmaya başlıyor, bir süre sonra herşeyden 2 tane görmeye başlıyorum. Yine tüm uğraşlarıma göre aracın ön tarafından yakın mesafeleri görmeyi beceremedim. Bir an kendimi mezara gömülmüş gibi hissettim.

    Ben de kendi fikirlerimi söylemek istedim, yoksa her aracın bir beğeneni ve alıcısı bulunur. Güzellik ve estetiklik kavramları kişiden kişiye değişir. Bana hitap etmiyor. Abarttığımı düşünebilirsiniz ama 10 000 YTL ye satılsa bile almam bu aracı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 29 Mayıs 2006; 17:05:01 >
  • eski civic sahipleri için olabilecek kampanya hakkında detaylı bilgi verebilrmisin lütfen
    uygun bişeyler olursa bizdeki 2004 civic ği verek te yenisini alak ya
    tabi extra para da lazım biraz
  • honda is life,life is in honda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: proxy007

    Yani şöyle diyim.Ben geçen hafta bugun park hondayı aradım ve civic sedan alacağımı söyledim ve bana haziran sonuna yetişmez ancak temmuz başı verebilirim dedi..Civic sedan gebzede üretiliyor ve her bayiye ayda 40 adet veriyorlar..HB ise her ay 7 tane geliyor.Çok ilginç yani haziran ortası teslim etmeleri..

    Ben mart ayında gitmiştim.Daha ortada hiçbişey yoktu..Park hondadaki adam bana mayıs sonuna kadar bütün hb modelleri sattım dedi.Hem de şubat ayında sattık dedi..

    hb düz vites sipariş ettim ilk sıradayım mayıs ayında hb modelleri sattım demesi cok dogal cunku aractan her bayiye bir düz bir otomatik arac geldi sattıgı iki arac yani duyumlarıma göre haziran ayı içinde 20 arac gelecekmiş sence her bayi yedi adet alabilir mi imkansız




  • quote:

    Orjinalden alıntı: jackal73

    Bende 5-6 Mayıs gibi HB siprişi vermiştim.o zaman söylenen sırada 5 otomatik 1 düz vites olduğu idi banada 10-15 Haziran telim edebileceklerini söylediler ama istediğim renk olmazsa Temmuza sarkma ihtimali var malesef.

    siparişin düz vites mi hangi bayiden ? ne renk istedin ?
  • Tabi ben kaç araba sattıklarını sormamıştım.Dediğiniz gibi 2 tane ise doğrudur tabi.Haramideredeki bayi bana hb lerden ayda 7 tane geliyor demişti.Ben de onun yalancısıyım yani:)

    Size de hayırlı olsun o zaman.İnsallah zamanında alırsınız.Benim sedan da haziran sonuna inşallah..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxy007 -- 30 Mayıs 2006; 0:00:24 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: proxy007

    Tabi ben kaç araba sattıklarını sormamıştım.Dediğiniz gibi 2 tane ise doğrudur tabi.Haramideredeki bayi bana hb lerden ayda 7 tane geliyor demişti.Ben de onun yalancısıyım yani:)

    Size de hayırlı olsun o zaman.İnsallah zamanında alırsınız.Benim sedan da haziran sonuna inşallah..

    evet yalancılarıyız ben acıkcası pek samimi bulmuyorum hb dedigim gibi cok satıldıgından deil cok sınırlı sayıda geldiginden cok sonraya gun veriyorlar geneldede siparişler otomatik vitese olmus düz vites için haziran dediler bugun arayacaklar net bir tarih verecekler sanada hayırlı olsun son olarak haziran sonu demıssın haziranda alınan araca temmuz ayında mtv ödüyorsun o halde birkac gun daha bekleyip temmuzda al temmuzda alınan araca ödenmiyormus
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hightowerfrl

    eski civic sahipleri için olabilecek kampanya hakkında detaylı bilgi verebilrmisin lütfen
    uygun bişeyler olursa bizdeki 2004 civic ği verek te yenisini alak ya
    tabi extra para da lazım biraz



    Walla arkadaşım sölediğim gibi kesin bi bilgi yok satıcının bana sölediği bir duyum ama kesin bi bilgi gelirse zaten kesin topic lerim buraya şu an test araçı olmadığından aracın gelmesini bekliyorum test sürüşü yapıcam ve o zaman tekrar soracağım ben o gün bayideyken bi japon kadın vardı ve kesinlikle turiste benzemiyordu elinde evrak vardı bizim burda ki bayii el değiştirdi belki ondan geldi...İnşallah öle bi kampanya olur ve bende '98 sedanımı yenilerim tabi uygun olursa fazla nakite ihtiyac kalmazsa :D bu araç için honda denizli bayii ne iş başvurusunda bulunacam belki bi type-R alırım hee olmaz mı ??




  • quote:

    Orjinalden alıntı: joyar

    son olarak haziran sonu demıssın haziranda alınan araca temmuz ayında mtv ödüyorsun o halde birkac gun daha bekleyip temmuzda al temmuzda alınan araca ödenmiyormus


    Evet zaten bayiye söyleyeceğim.Sonuçta aracın bedelini öderim ama işlemini 1 temmuzda yapsın.Ama aklıma takılan birşey daha var..Diyelim 25 haziranda aldım arabayı.Bayii mtv nin 1. taksidinin tamamını mı ödüyor.Yani biraz saçma bir durum. 5 gün için taksidin hepsi ödenir mi..Hadi bizim arabalar neyse ama diyelim 4.7 cherokee yada porsche falan alıyorum.25 haziranda alsam 5 gün için fazladan 5.5 milyar mı ödemek gerekecek.Çok mantıksız bir durum bu.

    Net bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
  • Ben siparişi Altunizade ayışığından verdim.Galaxy gri yada Cosmic gri istedim bakalım inşallah haziranda gelir yoksa bi zam daha bekliyorum ben haziran sonunda.

    quote:

    Orjinalden alıntı: joyar


    quote:

    Orjinalden alıntı: jackal73

    Bende 5-6 Mayıs gibi HB siprişi vermiştim.o zaman söylenen sırada 5 otomatik 1 düz vites olduğu idi banada 10-15 Haziran telim edebileceklerini söylediler ama istediğim renk olmazsa Temmuza sarkma ihtimali var malesef.

    siparişin düz vites mi hangi bayiden ? ne renk istedin ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vozer

    Dün iyice inceleme fırsatım oldu. Şahsen özellikle iç dizaynı hiç ama hiç estetik gelmedi bana. Aykırı birşeyler ortaya çıkartacağız derken uzay mekiğine döndürmüşler aracı. O 3 boyutlu gösterge paneline biraz bakınca istemim dışında gözlerim şaşılaşmaya başlıyor, bir süre sonra herşeyden 2 tane görmeye başlıyorum. Yine tüm uğraşlarıma göre aracın ön tarafından yakın mesafeleri görmeyi beceremedim. Bir an kendimi mezara gömülmüş gibi hissettim.

    Ben de kendi fikirlerimi söylemek istedim, yoksa her aracın bir beğeneni ve alıcısı bulunur. Güzellik ve estetiklik kavramları kişiden kişiye değişir. Bana hitap etmiyor. Abarttığımı düşünebilirsiniz ama 10 000 YTL ye satılsa bile almam bu aracı.

    +1 Tamamıyla aynı izlenimlerimiz.Ben zaten oldum olası abartı tasarımlardan hoşlanmam araba klasik alışılmış dizaynından fazla uzaklaşmamalı.Şu an bu araca övgüler yağdırılıyor daha hiç kullanmadan ama tıpkı 407 ler ilk çıktığında yapılmış "Süper ötesi,harika,nefis dizayn,araba budur,bundan öte dizayn olamaz herifler yapmış" tarzındaki yorumları hatırlatıyor.Akabinde bu araç kullanılmaya başlandığında "o kadarda iyi değilmiş,ne önümüzü ne arkamızı göremiyoruz,işçilik vasatmış hiç yakışmamış vs. gibi yorumlar okuduk.Sanırım bu tür yaklaşımlar forum yaşının genç ve heyecanlı oluşundan kaynaklanıyor çok çabuk sevilip çok çabuk nefret ediliyor.

    Her neyse alana alacak olana hayırlı olsun.Ben almam öyle önü arkası sensor isteyen arabayı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: joyar


    quote:

    Orjinalden alıntı: proxy007

    Tabi ben kaç araba sattıklarını sormamıştım.Dediğiniz gibi 2 tane ise doğrudur tabi.Haramideredeki bayi bana hb lerden ayda 7 tane geliyor demişti.Ben de onun yalancısıyım yani:)

    Size de hayırlı olsun o zaman.İnsallah zamanında alırsınız.Benim sedan da haziran sonuna inşallah..

    evet yalancılarıyız ben acıkcası pek samimi bulmuyorum hb dedigim gibi cok satıldıgından deil cok sınırlı sayıda geldiginden cok sonraya gun veriyorlar geneldede siparişler otomatik vitese olmus düz vites için haziran dediler bugun arayacaklar net bir tarih verecekler sanada hayırlı olsun son olarak haziran sonu demıssın haziranda alınan araca temmuz ayında mtv ödüyorsun o halde birkac gun daha bekleyip temmuzda al temmuzda alınan araca ödenmiyormus

    Joyar araba gelince ilk izlenimi sen vericen o zaman




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.