Şimdi Ara

:::2006-2012 Honda Civic Ana Konu::: (1109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.575
Cevap
85
Favori
1.494.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Air Jordan11

    Arkadaşlar sizce 2009 model HONDA CİVİC ( TÜPLÜ ) aracıma WÜRTH BENZİN ENJEKTÖR TEMİZLEYİCİ-PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ 300 ML
    kullanmalımıyım ? Aracımdan herhangi bir şikayetim yok şuanda. Bana herhangi bir katkı sağlarmı veya zararı dokunur mu ? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum...

    Teşekkürler

    würth kalitelidir bende kullandım bi fayda gördüm diyemem anlaşılır bi durum değil fakat enjektörleri biraz temizliyor daha iyi calışmasını sağlıyormuş.
    bildiğin kadarı ile zararı da yok
  • Arkadaşlar 2008 Civic imde silecek den su püskürttüğümde antifizli suyun kokusu arabanın içine geliyor camlar kapalı iken sizdede böylemi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasa king P kullanıcısına yanıt
    Bu durum normaldir. Benim arabada da oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için
  • Arkadaşlar cd ler arası geçiş yapınca 1. şarkıdan başlıyor çalmaya. Ben kısa yoldan 40. şarkıya geçmek istiyorum mesela bunun bir yolu varmı yoksa tek tek ilerletmek mi gerekiyor.
  • Air Jordan11 A kullanıcısına yanıt
    Enjektörü temizliyor deniyor bariz bir fark oluyor mu desen farketmiyorsun ama illaki temizliyordur sonuçta marka belli würth kalitelidir. Sorun yaşatmaz ama ben kullandım.
  • ExEcuTor61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için...
  • Arkadaşlar merhaba, dün itibariyle 2010 Honda Civic Elegance ile ilk arabamı almış oldum. Ancak aklıma takılan bazı sorular var. Kimisi de benim tecrübesizliğimden kaynaklanıyor tabi ki. Öncelikle araçta orjinal Honda ekran takılı. Komputeste girmeden önce direksiyondaki ses, kanal vs. düğmeleri çalışıyordu ve kontaktan sonra ekran otomatik açılıyordu. Ancak komputeste girince aracın titretildiği bir yer varmış, ordan sonra ekranın açılması için bir kere ekrana dokunmam gerekir oldu ve direksiyondaki düğmeler çalışmaz oldu. Aldığım adam herhangi bir radyocuda yapılır bu, komputestten sonra oluyo dedi, doğru mudur?
    2. sorum da araç kitlendiğinde farlar ve camlar otomatik olarak kendisini kapatmıyor, bu tüm araçlarda böyle mi?
    3. sorum aracı alırken plakasına hiç dikkat etmemiştim, yağ değiştirirken usta ''abi orjinal plakaları aldın değil mi'' dedi, ben de nasıl yani dedim baktım. Plakada soğuk damga yok. Ancak TR şeklinde ve Türk Bayrağı şeklinde hologram tarzı şey var. (Kağıt paralarda olduğu gibi zor görünüyor). Aldığım adam 2. sahini olduğu için ben aldığımda da böyleydi valla, başka plaka yok bende dedi. Bu bir sıkıntı yaratır mı, değiştirmeli miyim, değiştirmem gerekiyorsa nasıl bir yol izlemeliyim?

    Şimdiden teşekkürler, daha çok sorum olacak gibi kullandıkça :)




  • memetjam M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,kazasız belasız.Fiyat,yıl,km,renk vs bilgilerini yazar mısın?

    Farlar otomatik kapanmaz inmeden elinle kapatman gerekir açık unutursan vay haline 1 gecede aküyü boşaltır.Ancak benim aracımda aracı kilitlediğim de camlar açıksa otomatik hepsini kapatıyor.Sunroof ise sadece elle kapanıyor kilitlersen bile açık kalıyor
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    2010 gri elegance otomatik 100.000 km.de, yağlamalı lpg, 3m cam filmi, honda ekran var. Kaza boya hiç yok (çamurluk felan dahil), 56 bin TL hocam, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

    Plaka benim kafamı çok kurcaladı, bununla ilgili bilgisi olan varsa bir cevap rica edeyim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memetjam -- 14 Mart 2017; 19:1:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memetjam M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binin.

    Mühürüsüz plaka ile çevirmeye yakalanırsanız ceza yeme ihtimaliniz var ve mühürlü plakalarınız ortada olmadığı için aracınız bağlanabilir.

    Çevirmeye girmeden işimi garantiye alayıp deyip emniyete gidip yeni mühürlü plaka çıkartmak isterseniz mühürlü orjinal plakalarınız ortada olmadığı için plakarınız kayıp muamelesi görecektir. Bundan dolayı plaka numaranız değişecek ruhsat yapraklarınız değişecektir. Yani biraz maliyeti var bu yöntemin.

    2. yöntem ise bulabilirseniz dışarıda bir plakacıda mühürlü yeni plaka bastırıp kullanmak.
  • http://www.parcayedek.com/marka/46477-lambda-oksijen-sensoru-universal-bosch.html

    Bu yerden alışveriş yaptınızmı bu bosch marka oksijen sensörü kullanan varmı uyumlumudur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gripin518 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam inşallah. Ankara'da var mıdır acaba yapan yer, her plakacı yapabilir mi bunu?
  • memetjam M kullanıcısına yanıt
    Ankarada vardır mutlaka ama araştırıp bulmak lazım. Ben istanbulda yaşıyorum, ankarayı bilmiyorum ama gittigidiyorda bile satan yerler var.
  • Herkese merhaba, 2011 Manuel Elegance fd6 mı hem model yükseltmek hem farklı bir markayı tecrübe etmek istediğimden satıyorum. Düşünen olursa detaylar malum sitede 410502743 nolu ilanda. Yeri değilse kusuruma bakmayın :)

    Herkese kazasız belasız keyifli günler diliyorum..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, daha önce de belirtmiştim, komputeste girince ekranın direksiyondan ayar düğmeleri çalışmaz olmuştu diye. Bunu nasıl düzelteceğimi bilen var mı acaba? Sağ taraftaki düğmeler çalışıyor ancak sol taraftaki ses, kanal değiştirme vs. çalışmıyor şu an. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memetjam

    Merhaba, daha önce de belirtmiştim, komputeste girince ekranın direksiyondan ayar düğmeleri çalışmaz olmuştu diye. Bunu nasıl düzelteceğimi bilen var mı acaba? Sağ taraftaki düğmeler çalışıyor ancak sol taraftaki ses, kanal değiştirme vs. çalışmıyor şu an. Teşekkürler.

    Cihaz üzerinde ayarlar kontrol ayarları yada benzer isimde menü vardır. Oradan ayarlayabilirsiniz. Ben cihazı ilk taktırdığımda cihazın ayar bölümünden girip yapmıştı adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zaman içerisinde 2008-9 elegance satan olduysa fiyatını öğrenebilir miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastNova

    Yakın zaman içerisinde 2008-9 elegance satan olduysa fiyatını öğrenebilir miyim

    94bin kmde toplamda 6bin hasar kayıtlı. Deri koltuklu otomatik LPG li elegance aracım 4 Aralık'ta pert oldu. Groupama sigorta 52bin TL verdi. Bir nevi satmış sayılırım. Ama ben o fiyata elden cikaramazdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkneasy1903 kullanıcısına yanıt
    Baya iyi fiyat vermişler. 2008 civciv 190 binde toplam 5 kaza 17 bin tl tramer kaydı olan arabamızı satmak istiyoruz ama bu haliyle 32-33 eder mi bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.