Şimdi Ara

2006-2008 Jetta Otm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 2006-2008 model arası jetta bakıyorum comfortline paket. bu modellerde kullanılan otomatik şanzuman şu 6 ileri yağlı tip DSG dedikleri şanzuman mı ? DSG'nin kronik sorunları bu şanzuman içinde geçerli mi. Birde bu otomatik şanzumanlar hız sabitleyici ile entegre olarak mı çalışıyor. Mesela aracı 100 km. ayarladık. en üst viteste araç. önümüze bir rampa geldiğinde araç hızını koruyabilmek için vites küçültüyor mu yoksa yeterli deviri o viteste çeviremeyeceğinden hız sabitlemeyi iptal ederek mi vitesi düşürüyor. Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

    "Kestane kebap, acele cevap" :)



  • DSG olanları da tiptronik olanları da var. En sağlamı ruhsatta yazar. Sonradan değiştirilmemişse vites topuzunda da yazar.

    Hız sabitleme konusu da yukarıda anlattığınız gibi çalışmaz. Herhangi bir hıza sabitlenen araç siz gaza yada frene basmadığınız sürece hep o hızda kalır. Vitesi otomatik ayarlar.

    Arıza konusuna girmeyeceğim. Ne zaman bu konu açılsa polemik konusu oluyor. Biriyle konuşuyorsun çok memnun, bir başkası sorun yaşadığını söylüyor. Benim çevremde kullananlar memnun. Gerisi size kalmış.

    İyi günler...
  • teşekkürler
  • dsg şanzıman 2008 den sonra çıktı 2008 den önce tiptronik şanzıman var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.