Şimdi Ara

2005 Facelift e 65 730 d

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ;

    2005 Model makyajlı kasa 7.30 dizel , araç bugüne kadar Borusan bakımlı , güncel kilometresi 112.000 km. Tamamen orjinal ve tek kullanıcı tarafından çok titiz binilmiş. Arabaya 2005 yılında alınabilecek tüm paketler ilave edilerek alınmış. İçi dışı sıfır gibi. İnanın ben böyle bir şey görmedim. Lastikler yeni değişmiş ve son fiyat 110.000.- TL.
    Sorularıma gelecek olursak ;

    1. Kronik sorunları var mıdır ?
    2. Neresine dikkat edilmelidir ?

    Bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar tavsiye ve yorumda bulunabilirler ise çok memnun olurum.

    Saygılarımla



  • Motoru en kolay tamir edilen sanayide parçası bol ve ucuz bir araç. Bir dönem 2003 modelini kullanmıştım 10 gün kadar. Rakam biraz yüksek geldi sadece ama araç gerçek km'de ise verilebilir. Kronik arızasını duymadım ancak benim kullandığım long kasaydı şehiri çinde biraz kullanması sıkıntılıydı ancak uzun yolda daha konforlusunu kullanmadım. Bagajıda kasasına göre biraz ufaktı hatırladığım kadarıyla, özellikle enjektör ve turbosu kontrol edilerek alınabilir. Bir hatırladığım park sensörleri çalışmıyordu bu kasaların çoğunda sensörle çabuk bozululuyordu öyle olsa bile sensör adeti 120 TL şu an ve tamiri kolay..
  • Yorumunuz için teşekkür ederim , ilanlara baktığımda yüksek kilometreli olanlar daha uygun fiyatlara sergileniyor. Benim amacım düşük kilometreli , tam servis bakımlı olması çünkü 2 yılda en fazla 50.000 km. yaparım yine makul kilometre ile satışa çıkarırım düşüncesindeyim. Araç geçen hafta Borusan dan bakımdan çıkmış ve bir sonraki bakımı için 25.000 km. süre veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.