Şimdi Ara

2004 Volvo S40 kontak/kilit sorunu, yurtdışı yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ben yurtdışında şantiyede çalışıyorum ve 8 ay önce 2004 model bir S40 aldım. Yaklaşık 4 ay önce benzin alırken motoru durduktan sonra araç tekrar çalışmadı. Tatil günü olduğu için volvodan pek de anlamayan bir tamirci, kontaktan marş motoruna elektrik gitmediğini söyleyip anahtar aksamını komple söktü, epey uğraşıp bir şeyler yaptı, temassızlığı halletti ancak aksamı tam toparlayamadı, şu an kilit yuvasının orası çepeçevre oynar halde. Ve bu sefer önpanele gelen elektrikle ilgili bir temassızlık başladı, önpanel ışıkları, klima, sinyaller çalışmıyor, anahtarı yuvada hareket ettirip belli bir konuma getirebilirsem tekrardan çalışmaya başlıyorlar.

    Burdaki volvo servisine götürdüm "lock kit" http://www.volvopartswebstore.com/products/Volvo/S40/Lock-kit/1133309/30784969.html ve shear screw http://www.volvopartswebstore.com/products/Volvo/2004/S40/Shear-screw/1199868/986938.html adlı iki parçanın değişmesi gerekiyor dediler. İlkinin fiyatı 910 dolar, diğeri 12 dolar, işçilikle birlikte toplam maliyet 1300 doları buluyor.

    Bu parçaları Türkiye'den daha ucuza temin edip burada taktırma şansım var mı sizce? Elden çıkarılan arabalardan çıkan parçalar ya da yan sanayi parçalarla?

    Şimdiden teşekkürler,










  • Selamlar; 2012 S40 aracim var.onceleri daha seyrek olmakla beraber simdi 2-3 gunde bir kontak anahtarini cevirdigimde ekranda motor kilidi yaziyor ve mars basmiyor.Kontak acikken yanan tum lambalar yaniyor sadece arac mars basmiyor.Bu durum oldugunda bazen aku bitene kadar ugrasip araci calistiramadigim oldu.Sorunun ne oldugunu bilmiyorum.Gaziantep"tede Volvo servisi yok.

    Anladigim kadariyla bu problem Volvo"larin hastaligi bu.Bu problemi yasamis arkadaslar problemin kaynaginin ne oldugunu ve nasil cozduklerini yazarlarsa minnettar olucam.Tlf numaram:0533 202 1399 .uzun uzun yazmak istemeyip arayan isteyen olursa numarami yaziyorum.Simdiden cok tesekkur ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.