Şimdi Ara

2003-2005 Arası Mercedes E 220cdi Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
17.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba, konu başlığında belirttiğim model aralığındaki e220 cdi almak istiyorum ancak bu araçlar km olarak 175.000 ile 250.000 arasında değişiyor hatta 300.000 olanlar da bir hayli çok, fiyatları da 70.000 ile 95.000 TL arasında değişiyor, aracı model olarak çok beğeniyorum ve haliyle de mercedes, sizce bu modelde ve bu km'de araçlara bu paraları vermek mantıklı mıdır? Şimdiden teşekkürler, hayırlı akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2003-2005 Arası Mercedes E 220 CDI: Alınır Mı?

Mercedes E 220 CDI, 2003-2005 yılları arasında üretilen lüks bir orta sınıf otomobildir. Güvenilirliği, performansı ve şık tasarımıyla tanınmaktadır. İkinci el piyasasında da oldukça popüler bir modeldir.

Mercedes E 220 CDI Hakkında Yorumlar

Mercedes E 220 CDI kullanıcılarının yorumları genel olarak olumludur. Aracın konforlu sürüşü, düşük yakıt tüketimi ve güçlü performansından övgüyle bahsedilmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, pahalı bakım maliyetlerinden ve elektronik sistemlerde zaman zaman yaşanan sorunlardan şikayet etmektedirler.

Mercedes E 220 CDI Alınır Mı?

2003-2005 Arası Mercedes E 220 CDI almayı düşünüyor iseniz, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Güvenilirlik: Mercedes E 220 CDI genel olarak güvenilir bir araçtır, ancak bazı modellerde yakıt enjektörü ve turboşarj sorunları yaşanabilmektedir.
    • Performans: 2.2 litrelik turboşarjlı dizel motor, 170 beygir gücü ve 400 Nm tork üretmektedir. Bu sayede araç, çevik ve duyarlı bir sürüş deneyimi sunmaktadır.
    • Yakıt Tüketimi: Mercedes E 220 CDI, yakıt ekonomisi konusunda oldukça iyidir. Ortalama yakıt tüketimi, karma kullanımda 100 kilometrede 6,5 litre civarındadır.
    • Bakım Maliyetleri: Mercedes araçlarının bakım maliyetleri yüksek olabilir. Bu nedenle, düzenli bakımları yetkili servislerde yaptırmanız önerilir.
    • Alım Fiyatı: 2003-2005 Arası Mercedes E 220 CDI'ların ikinci el piyasası fiyatları, aracın durumuna, kilometreye ve donanım seviyesine göre değişmektedir.

Sonuç

Mercedes E 220 CDI, konforlu, performanslı ve güvenilir bir otomobildir. İkinci el piyasasında iyi bir seçenek olabilir, ancak alım yapmadan önce aracın bakım geçmişini kontrol etmeniz ve bakım maliyetlerini göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Temizini bulursaniz en mantikli isi yapmis olursunuz.

• Cevaplarınız için teşekkür ediyorum, aslında çok fazla km takıntılı değilim hele de araç mercedes ise çok da fazla takmaya gerek yok ama yine de iş tam arabayı almaya gelince ne hikmetse "ya hem model olarak düşük hem de km yüksek" gibi şeyler takılıyor kafama, etrafta buna benzer şeyler söylüyor ve o parayı 10 yıllık km'si yüksek bir araca vereceğine Sıfır araç al diyorlar ancak o paralara Alınacak Sıfır ya da yüksek model düşük kmli diğer Araçlarda aynı konforu güveni ve estetiği bulamayacağımı düşünüyorum ve haliyle de kafam karışıyor onun için bilgi sahibi arkadaşların fikirlerini almak istiyorum.

Orijinalden alıntı: Mr.Mfk

Hocam aynı araçlar kıbrısta yarı fiyatından ucuz

Evet doğru söylüyorsunuz, Gürcistan'da da aynı şekilde, hatta TR de 2007-2008 modelleri 110-130 bin TL iken Gürciatanda 20.000 Dolar ve Gürcistan'dan da getirme imkanım var, tanıdık var getiren ancak 6 ayda bir giriş çıkış yapılması gerekiyor ve aracı üzerine alamıyorsun vekalet ile 1 yıllık kullanıyorsun ve her yıl vekaleti yeniliyorsun.

• Ayrıca bu Aracın alternatifi olarak da 2010-2011 Volvo S80 1.6d de düşünüyorum, fiyat olarak aşağı yukarı aynı, ancak mercedesin bu modelini de çok beğeniyorum ve bu hafta artık kararımı vermek zorundayım, peki bu iki araç değerlendirildiğinde hangisi ağır basmalı?

Daha Fazla Göster
  • Kilometreden yana sıkıntın olmasın,bizdeki 244 bin kmde masrafsız ve çok canlı temizini bulursan kaçırma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

2005 ve oncesi kasalarda kronik bazi sorunlar oldugunu duymustum ancak bu benzinli mi yoksa dizel motorlarda mi tam emin degilim iyice arastirin bence.

Teşekkür ederim bunu araştıracağım.

Orijinalden alıntı: scarface123

Valla o kadar kilometre ve dusuk model arabaya o para cok gereksiz siz bilirsiniz

Bunu ben de düşünüyorum aslında o Yüzden burada da sormak istedim ancak o paralara alınabilecek ; özellikle yeni Üretilen Araçlarda bu iç ve dış malzeme kalitesi ve konfor kesinlikle yok km takıntım yok ama iş ciddiye binince insan düşünmeden edemiyor, biraz daha yüksek model ve km'si düşük bir çok araç araştırdım ama bu araç (e220 cdi) gerçekten çok başka, dediğim gibi iş ciddiye binince insan fikir almak da istiyor o Yüzden sizlere de sormak istedim

Ryzen 5 1600 // MSI X370 Gaming Plus // Corsair RGB 8GBx2 3000Mhz CL15 // Asus ROG Strix GTX1060 O.C // Samsung Evo 850 250GB // WD Blue 1TB 64mb // Corsair 270R // Corsair CX600 // Samsung CF390 24'' // Corsair K55 RGB
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

W211 de makyajdan sonra cok sorun düzelttiklerini okumuştum ne kadar doğrudur bilmem bunu araştırın bence

Teşekkürler bunu da araştıracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55smsn -- 25 Ekim 2014; 23:54:42 >
  • Belki alakasız olacak verecek Olduğum örnekteki araçlar ancak hep böyle düşündüm ki (Volvo s40 kullandım uzun sure ve aracımı sattım üzerine biraz ekleyip alacağım bahsettiğim aracı) Sıfır bir Peugeot 308 75000-80000, Sıfır Jetta 75000-80000, Fluence 65000-75000 bu Araçlara sırf Sıfır diye bu Paraları vermektense bir Ağırlığı olan tepeden tırnağa kaliteli malzeme kullanılmış, konfor ve güven abidesi bir mercedes binmek daha evladır gibi düşündüm umarım yanılmam

Orijinalden alıntı: 55smsn

Hocam geçen ay komşumuzun w124'üne bindim.hiçbir araçta bulunmayan konfor vardı.sizin bahsettiğiniz w211'in konforunu düşünemiyorum bile.temizi bir bulun ondan sonra ömür boyu binersiniz.

Konfor konusunda tam da Dediğiniz gibi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.