Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
166.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.Yaklaşık 3 hafta önce 2002 siyah bir crv alarak aranıza katıldım ve aldığımdan beri de forumu takip ediyorum,sayenizde oldukça bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. Fakat geçmiş sayfalarda şanzuman yağıyla ilgili yorumlar vardı eğer ne zaman değiştirildiği konusunda emin değilseniz değiştirin denilmişti.Bunun üzerine bugün özel bir honda servisine gittim baktılar yağ değişmesi lazım dediler 150 lira civarında bir fiyat verdiler ama sonra yeni yağ olunca vites geçişleri vuruntu yapabilir tekleme yapabilir dediler.Bu durumda aracımı elletmeden yetkili servise götürdüm orda da 220 lira dediler ama yine aynı şeyi söylediler bende hiç bişey yaptırmadan geldim.Aracımda suan vites geçişleriyle ilgili en ufak bir sorunum yok sadece burada öyle yazdığı ve iyi olabileceğini düşündüğüm için gitmiştim.Sizlere de böyle şeyler söyleniyor mu yada doğru mudur bu ?




  • Selamlar arkadaşlar uzun süredir honda civic kullanıyorum şu anda 2010 civic var ve artık yeterli gelmiyor 3 çocuk olunca sıgmamaya başladık bende ilk önce 7 kişilik araçlara baktım fakat pek begenmedim sadece c4 grand Picasso çok güzel ama onunda işe yarayanı yeni kasalar 110 bin civarında bende suv bakmaya başladım ilk olarak tabiki honda tercih edecegim için crv araştırdım aracımız satıp 2005-2006 kasa crv alabiliyorum fakat 2010 modelden 2005 e gerilemek biraz beni üzüyor ve şimdiye kadar hiç kullanmadım bu tür araçlar sizce 2010 civicten 2005 crv ye geçmek mantıklı mı ve bu araçların makyajlı ile makyajsız arasında VSA dışında önemli bir fark varmı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigit81 -- 12 Temmuz 2016; 0:48:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 değilde 2007 de başlayan bir sonraki seriye geçmek sizin için daha iyi olacak aracınız üzerine 10 bin daha koyabilirseniz eğer.

    bir kaç yaş düşecek ama konforda ciddi artış göreceksiniz. Daha önce 2 kere makyajsız kasa CRV sahibi oldum geçenlerde aracımı satıp bir sonraki kasayı aldım ciddi şekilde fark var. sadece isimler aynı :)
  • 2007 kasalar 200bin km den aşağısı 65 binden başlıyor ve genelde boyalı değişenli oluyor temizi 70 bin civarı yani beni biraz aşıyor arabamı satıp 20 bin üzerine koymam gerekecek 2008 model 160bin km crv 70 bin tl bence fiyatlar biraz abartı bu kasada,bilmiyorum çok kararsızım 2005 makyajılar aslında beğeniyorum ama artık demode duruyor,galiba bu gidişle rav4 falan bakmaya başlayacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoca_07

    Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.Yaklaşık 3 hafta önce 2002 siyah bir crv alarak aranıza katıldım ve aldığımdan beri de forumu takip ediyorum,sayenizde oldukça bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. Fakat geçmiş sayfalarda şanzuman yağıyla ilgili yorumlar vardı eğer ne zaman değiştirildiği konusunda emin değilseniz değiştirin denilmişti.Bunun üzerine bugün özel bir honda servisine gittim baktılar yağ değişmesi lazım dediler 150 lira civarında bir fiyat verdiler ama sonra yeni yağ olunca vites geçişleri vuruntu yapabilir tekleme yapabilir dediler.Bu durumda aracımı elletmeden yetkili servise götürdüm orda da 220 lira dediler ama yine aynı şeyi söylediler bende hiç bişey yaptırmadan geldim.Aracımda suan vites geçişleriyle ilgili en ufak bir sorunum yok sadece burada öyle yazdığı ve iyi olabileceğini düşündüğüm için gitmiştim.Sizlere de böyle şeyler söyleniyor mu yada doğru mudur bu ?

    ben honda yetkili servisten 4 lt şanzuman yağı almıştım sonra gidip özel serviste değiştirdim 3.6 lt olarak değişti ve hiçbir sorun olmadı üzerinden 2 buçuk sene geçti şimdi tekrar bir değişim yapmaya niyetliyim




  • İki yıl 2004 kasa Crv kullandım. Kasa güncel durmuyor görünüm hariç bir şikayetim olmadı.. İlk aldığım zamanlar ani frenlerde stop sorunu vardı onuda subap ayarıyla çözdüler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABALAR. DİZEL LİNEADAN SONRA 2002-2005 HONDA crv DÜŞÜNÜYORUM.

    ARAÇ SANIRIM 4 VİTES YÜKSEK KMLERDE ARAÇ MOTORUNDAN YÜKSEK SES GELİYORMU ? ÖRNEĞİN:120-130 KM HIZDA

    BENİM İÇİN KONFORU SÜSPANSİYONLARI ÖNEMLİ. 2016 CRVLERDE SÜSPANSİYONLAR ÇOK SERT BU KASALARDADA ÖYLEMİ ?

    VE SİZCE 2004 150 BİNDE DEĞİŞENSİZ CRVYE NE KADAR VERMELİ ?

    BİRDE UZUN YOLDA 500 KMDE ARAÇ TAHMİNİ NE YAKAR TÜPTE ?

    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :))))




  • 48000 eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç ay önce sattım 2004 modeli. Takasa verdim 40-42 civarı bir fiyata gitmiş oldu. Değişen yoktu üç parça boya vardı. Deri koltuklarda biraz aşınma vardı en küçük bir arızası yoktu ama genel olarak Orta temizlikte bir araçtı. Bana görede en fazla etmesi gereken fiyat 43-45 civarı olmalıdır. 12-13 yaşında araç neticede..

    500 km de yakıtı.. Uzun yolda ortalama 300-320 kmde bir depo tüp.. Şimdiki fiyatla 3tl/lt x 42 lt=126 tl bir depo
    126/320= 0.39 tl.. Yani 40 kuruş km..
    O hâlde 500 km de 200 tl yakarsın.. (en fazla) şehir içi iş değişir. Bir depo ile yazın en fazla 280 km kışın 230 km civarı yaparsın.

    2016 modeli bilmiyom ama 2004 model biraz sert ama suv bir araca göre fena değil..

    Çok masraf çıkarmaz alt takımda gelen seslere para harcarsın genelde.. bazen canın sıkılır şunu bunu yapayım diye harcarsın..
    Araçta tek şikayetim kasasının güncel durmaması idi..Birde çokda yüksek sayılmaz arazide.. Torku düşük uzun yolda çekiş zayıf ama genel olarak çekiştende çok rahatsız olmazsın.
    Araç 120-130 km hızlarda öyle bağırmaz..bağırdığı zamanda kulağa hoş gelen bir sesi var :) benzinli araç neticede. sessiz bir araçtır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar 2004 crv için güncel yakıt verileri nedir? 40 kuruş mu yakıyor gerçekten lpg ile şehir içinde?
  • bende de 2002 crv var. teleflex lpgli. yakıt tüketimi şehir dışı 10-11 litre/100 km, şehir içi ağırlıklı olursa 12-13 litre/100 km. civarında oluyor hep. her lpg alışımda ölçümü yaparım. motoruna, ağırlığına konforuna ve otomatik oluşuna göre çok ideal geldi bana. fiyat olarak aldığınız lpgnin litre fiyatına göre hesaplayabilmeniz için litre olarak yazdım tüketimimi.
    saygılar. kazasız sürüşler...
  • 2004 crv sahibiyim, bir sene oldu kullanmaya başlayalı. Gayette memnunum araçtan. Sormak istediğim lastik hava basıncı ne olması gerektiği. Sürücü kapısı tarafında yazılan ölçülerde 26 psi yazıyor. 26 sanki azmış gibi geliyor. Siz araçlarda hangi ölçüyü kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-satilik-cok-temiz-483323041/detay

    Merhaba arkadaşlar ilandaki araç hakkında tavsiyeniz nedir acaba.

    2009 Hyundai 1.4 araçtan sonra geniş AİLE aracı olarak düşünüyorum yakıt performans açısından bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

    SAYĞILAR
  • quote:



    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-satilik-cok-temiz-483323041/detay

    Merhaba arkadaşlar ilandaki araç hakkında tavsiyeniz nedir acaba.

    2009 Hyundai 1.4 araçtan sonra geniş AİLE aracı olarak düşünüyorum yakıt performans açısından bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

    SAYĞILAR


    aynı aracı 3 yıldır kullanıyorum sormak istediğiniz varsa cvplarım.




  • Merhabalar arkadaşlar.2004 kasa 2005 model CR-V lerde gizlik özellik mevcut mudur acaba? Kadran selamlama, otomatik katlanır yan aynalar, beygir arttırma vb.
  • selam benim 2005 makyajlı diye tabir edilen honda crv jipim var. kullanıcı olarak size bildiklerimi aktararım. şehir içi 35 kuruş şehir dışı 30 kuruş yakmaktadır. dizayn olarak mükemmel genişlik konfor harikadır. ben aracımı 60 bin civarı para ödeyerek ve uzun araştırmalar sonucu mantığın tek adresi HONDA dan yana tercihimi yaparak aldım. aynı paralara 2012 jip modelleri vardı ama tercihim crv oldu. aracı aldıktan ve kullanmaya başladıktan sonra araç en az 20 kere iyiyki almışım dedirtti. kesinlikle tavsiye ederim bakımları pahalı palavralarına kulak asmayınız. crv paranızın ve ihtiyaçlarınızın karşılığını sonuna dek karşılayacaktır. kullanın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • Merhaba arkadaşlar 2004 crv sahibiyim bu araçlara HP ve tork yükseltme yapmak mümkün mü chip veya başka bir uygulama ile bilgisi olan varmı saygılar.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 2004 model aracima LPG kiti taktircagim en mantıklı ve araca uygun hangi kitledir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım 2006 makyajlı kasa crv.
    -Dur kalk şehir içi trafikte, durup kalkarken bazen gaza basıyorum 3-4 saniye geç tepki veriyor. Araç sanki vitese geçmiyor gibi. Sonra birden birden fırlıyor. Tedirgin ediyor insanı. Bunu her zaman yapmıyor. Sizce bu neden kaynaklanır?


    BU SORUN SUBAP AYARI İLE DÜZELTİLDİ. PROBLEM KALMADI.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Çapkin JCERL -- 11 Temmuz 2018; 12:5:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KAYAMX K kullanıcısına yanıt
    Benimkinde BRC 1500lük var. Sıkıntı yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.